سلام
پس اونچه که نتیجه گرفته شد اینه که کیفیت تصوربرداری در پانا بهتر از رقبای دیگه اش هست
این دوربین رو برای پدرم میخوام و اون میخواد که برای عکاسی هم ازش استفاده کنه ( البته برای استفاده خونگی نه حرفه ای ) حالا با توجه به این نکته فکر میکنید که باز هم همون پانا رو انتخاب کنم بهتر باشه؟
راستی نظرتون در مورد اون دوربین JVC چیه؟ من تو چندتا سایت دیدم که به عنوان بهترین دوربین 2010 معرفی شده!
مرسی
ببینید همونطور که گفتم اصلا روی کیفیت عکسبرداری دوربین های فیلمبرداری حساب نکنید! فقط در محیط های پر نور کیفیت عکسشون ممکنه خوب بشه! بنظر من حتی کیفیتشون در حد عکس هایی که با دوربین های موبایل گرفته میشه هم نیست! (البته موبایل های با دوربین های 5 مگاپیکسل به بالا)
اگر روی کیفیت عکس خیلی تکیه دارید میتونید یه دوربین عکاسی که قابلیت فیلمبرداری HD داره انتخاب کنید! هزینه به مراتب پایینتری هم پرداخت میکنید.(در این زمینه باید دوستانی که در زمینه دوربین های عکاسی اطلاعات دارن شما رو راهنمایی کنن!)
ولی اگر کیفیت فیلمبرداری براتون از همه چیز مهمتره و در کنارش یه عکاسی با کیفیت خیلی معمولی میخواید ، بهترین انتخاب دوربین پاناسونیکی که عرض کردم هستش.
دوربین JVC مثلا در سایت trustedreviews.com همانند چندین مدل دیگه عنوان Recommended رو داره ولی دوربین پاناسونیک Editor's Choice هستش!
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید