تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دوربین فیلمبرداری 1 تا 1.3 میلیون

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

فرمایش شما که با رنگ قرمز مشخص کردم کاملا درسته!
    اما لنز ها اکثرا یک رنج برای فاصله کانونی دارن که در لینکی که گذاشتید میبینید که بازه فاصله کانونی لنز سونی زیر مجموعه بازه فاصله کانونی لنز پاناسونیک هستش و این یعنی لنز پاناسونیک هم واید تره و هم تله تر (زوم بیشتری داره!)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    Sony's camcorders for the 550 series have a new wider 28 mm lens, it is physically larger, therefore zooming full wide causes this vignetting.

f (for still) 26.3mm (4:3 mode, Active Mode off)
    تایید نمیشه(گرچه شما راست میگید فوکال لنت کاملا نسبت خطی مستقیم با زاویه دید داره!)

سونی شاید برتری های محدود تری داشته باشه می تونه واید 16:9 بگیره که TM700 نمی گیره در بقیه موارد بنظرم وضع پانا بهتره بخصوص حساسیت خوبه نورش(گرچه تویه اون نور کم کمتر دوربینی چیزه خوبی میگیره)اما بهرحال اون هم نکته ای است

2. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کد:
    کد:

تایید نمیشه(گرچه شما راست میگید فوکال لنت کاملا نسبت خطی مستقیم با زاویه دید داره!)

سونی شاید برتری های محدود تری داشته باشه می تونه واید 16:9 بگیره که TM700 نمی گیره در بقیه موارد بنظرم وضع پانا بهتره بخصوص حساسیت خوبه نورش(گرچه تویه اون نور کم کمتر دوربینی چیزه خوبی میگیره)اما بهرحال اون هم نکته ای است
    دوست عزیز اصلا هدف بحث من با شما ، دو شرکت سونی و پاناسونیک نیستن! بلکه دو لنز متفاوته!
    بحث ما اگر در جهت صحیح باشه میتونه به این دوستمون کمک کنه!
    خود من همیشه ذهنیتم این بود که هندی کم های سونی حرف اول رو توی کیفیت فیلمبرداری میزنن! ولی بعد با این مدل از پاناسونیک که آشنا شدم ، نظرم عوض شد.
    دوست عزیز نفرمایید که دوربین پاناسونیک واید 16:9 رکورد نمیکنه.مگه میشه یه دوربین 1080*1920 رکورد کنه بعد 16:9 نباشه؟!! (شما یه بار 1920 را بر 1080 تقسیم کن و جوابشو با جواب تقسیم 16 بر 9 مقایسه کن!!!)

4. این کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amjad2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

ممنون ازاینکه راهنمایی کردین
    به علت ف ی ل ت ر بودن سایت به اینجا دسترسی نداشتم

پس اونچه که نتیجه گرفته شد اینه که کیفیت تصوربرداری در پانا بهتر از رقبای دیگه اش هست
    روی کیفیت عکسبرداری دوربین پاناسونیک اصلا حساب نکنید.در مورد کیفیت عکسبرداری دوربین سونی اطلاعی ندارم!
    این دوربین رو برای پدرم میخوام و اون میخواد که برای عکاسی هم ازش استفاده کنه ( البته برای استفاده خونگی نه حرفه ای ) حالا با توجه به این نکته فکر میکنید که باز هم همون پانا رو انتخاب کنم بهتر باشه؟

راستی نظرتون در مورد اون دوربین JVC چیه؟ من تو چندتا سایت دیدم که به عنوان بهترین دوربین 2010 معرفی شده!

مرسی

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

پس اونچه که نتیجه گرفته شد اینه که کیفیت تصوربرداری در پانا بهتر از رقبای دیگه اش هست

این دوربین رو برای پدرم میخوام و اون میخواد که برای عکاسی هم ازش استفاده کنه ( البته برای استفاده خونگی نه حرفه ای ) حالا با توجه به این نکته فکر میکنید که باز هم همون پانا رو انتخاب کنم بهتر باشه؟

راستی نظرتون در مورد اون دوربین JVC چیه؟ من تو چندتا سایت دیدم که به عنوان بهترین دوربین 2010 معرفی شده!

مرسی
    ببینید همونطور که گفتم اصلا روی کیفیت عکسبرداری دوربین های فیلمبرداری حساب نکنید! فقط در محیط های پر نور کیفیت عکسشون ممکنه خوب بشه! بنظر من حتی کیفیتشون در حد عکس هایی که با دوربین های موبایل گرفته میشه هم نیست! (البته موبایل های با دوربین های 5 مگاپیکسل به بالا)
    اگر روی کیفیت عکس خیلی تکیه دارید میتونید یه دوربین عکاسی که قابلیت فیلمبرداری HD داره انتخاب کنید! هزینه به مراتب پایینتری هم پرداخت میکنید.(در این زمینه باید دوستانی که در زمینه دوربین های عکاسی اطلاعات دارن شما رو راهنمایی کنن!)
    ولی اگر کیفیت فیلمبرداری براتون از همه چیز مهمتره و در کنارش یه عکاسی با کیفیت خیلی معمولی میخواید ، بهترین انتخاب دوربین پاناسونیکی که عرض کردم هستش.
    دوربین JVC مثلا در سایت trustedreviews.com همانند چندین مدل دیگه عنوان Recommended رو داره ولی دوربین پاناسونیک Editor's Choice هستش!
    کد:
    کد:

7. این کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •