كار به ويندوز نداري 4 تا برگه كپي بگير اگه همه رو درست گرفت از ويندوزه اما اگه باز بعضي هاش توي كپي همونجوري افتاد از دستگاه هست.
ويستا هم شد ويندوز؟![]()
كار به ويندوز نداري 4 تا برگه كپي بگير اگه همه رو درست گرفت از ويندوزه اما اگه باز بعضي هاش توي كپي همونجوري افتاد از دستگاه هست.
ويستا هم شد ويندوز؟![]()
با تشکر با عوض کردن ویندوز مشکل حل شد>>>؟؟؟؟
حالا یک سوال دیگه؟؟؟؟>>>
من چطور میتونم با اسکنش امضا زیر 1 کیلو بایت اسکن کنم؟؟
من DPI رو روی 75 گذاشتم و فرمت هم JPG و اندازه هم دقیقا همون امضا هست؟؟؟
ببين من نمي دونم منظور شما از يك كيلوبايت چي هست اگه قرار باشه حجم عكس رو اينقدر بياريد پايين بايد بريد توي فوتوشاپ و فقط خطوط امضا رو برش بديد.
اما براي اندازه توي فوتوشاپ new كه بزنيد كاغذ اندازه اي كه ميخوايد پرينت كنيد تعيين كنيد بعد dpi رو همون اندازه اسكن بذاريد اندازه واقعي ميشه.
ببخشید میپرسم؟؟
ولی میشه دقیق تر توضیح بدید؟؟
من برا عکس نمی خواهم برا امضا می خوام؟؟
كدوم قسمتش رو توضيح بدم؟ شما كامل هرچي لازمه بگو من اگه بلد بودم خدمتت عرض ميكنم.
من زیاد با فوتوشاپ کار نکردم؟؟
میشه بگی تو کدوم گزینه باید برم؟؟
کجا باید حجم فایل اسکنی رو مشخص کنم؟؟؟ووغیره؟؟؟
من متاسفانه هيچي از فوتوشاپ سرم نميشه علاقه دارم ها ولي ياد نميگيرم!
شما كار به حجم فايل اسكن شده نداشته باش شما يه اسكن خوب و با كيفيت از امضا انجام بده.
بعد بيارش توي فوتوشاپ بين خطوط امضا و اطرافش رو انتخاب كن و ببر تا فقط خود امضا بمونه و جايي كه خط امضا نيست خالي باشه اينجوري حجم فايل مياد پايين بعد از گزينه image size سايز عكس رو كم كن تا حجمش هم بياد پايين دست آخر هم وقتي گزينه save مي زني كيفيت رو كم كن تا حجم بياد پايين ببين به اون حجم دلخواه مي رسي يا نه اگه نه باز هم سايز رو كم كن.
با سلام
پرینتر های hpبهترن یا samsung
دستگه خوبیه.قیمتش هم از 200 شروع شد دم اخری تا 450 هزلر تومن رفت.
کابل hsb رو عوض کن.کابل ارجینال سیاه نگی که روش ارم hp نمایان هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)