[QUOTE]والا یه cd بود برای کارشناسی ارشد....اونو یه بار نصب کرده بودم اما مشکلی پیش نیومد....بار دوم بعد از عوض کردن ویندوز، دوباره نصبش کردم.....اولین بار وسط نصب اون خاموش کرد....بعدش مدام ادامهدار شد
هر چی هم گشتم نتونستم ویروسی پیدا کنم بعدشم که تازگیا این ویروس پیدا شده...هنگ کردن و خاموش شدن سیستم زیاد شده...اما وقتی کیس رو می خوابونم و حجم کاری کم هست مشکلی ایجاد نمیشه....اما وقتی ایستاده هست بیشتر میشه!.....تازه من فن روی سی پی یو رو محکم بستم....پایه هاش هم شل نیست.....خمیر سیلیکون هم عوض کردم....نشد
با تشکر
/QUOTE]
خب الان شما 2 تامشکل جدای از هم دارین ، یکی مشکل ویروس ، که درایو های شما رو Open With کرده ، و یکی هم مشکل سخت افزاری که بحثش جدا است ،
مشکل ویروس :
به احتمال خیلی زیاد ویروس از همون CD منتقل شده روی ویندوز و احتمال اینکه ایرانی باشه زیاده ، و ویروس های ایرانی چون دیر تر برای سازنده های آنتی ویروس شناسایی میشن (( یعنی چون آنتی ویروس های ما در ایران کرک شده است و اصل نیست ، ما نمیتونیم از طریق آنتی ویروس ، ویروس ها رو به سایت سازنده آنتی ویروس معرفی کنید تا اونها در دیتا بیس خودشون ، آنتی این ویروس رو قرار بدن ... ))
اگر این ویروس قدیمی باشه مشکل حل میشه ، شما نود رو نصب کنید و با آپدیت چک کنید ، اگر نشد دیگه باید برین سراغ عوض کردن ویندوز
مشکل سخت افزاری :
با اینکه به اینجا مربوط نمیشه کوتاه میگم ، اگر سیستم خاموش میشه چند علت میتونه داشته باشه
1 : کم آوردن رم (( معمولا در این حالت ریست میشه ))
2 : زیاد شدن دمای CPU که خیلی وقته دیگه این مشکل دیده نمیشه
3 : مشکل برق پاور
اگر شما فن رو درست جا زدین و فن داره درست کار میکنه احتمالا مشکل از برق سیستم هست ، فکر میکنم یه جایی یه اتصالی چیزی هست و وقتی شما سیستم رو کج میزارین اتصال ایجاد نمیشه