سلام
میگم این 6000 تومن رو که زده واسه سایر خدمات و جلو ای دی اس ال هیچ مبلغی ننوشته که!
سلام
میگم این 6000 تومن رو که زده واسه سایر خدمات و جلو ای دی اس ال هیچ مبلغی ننوشته که!
دقیقا تایید میشه...اصلا یک ریال هزینه هم ADSL نیامده..
فیلد جلوش خالی....فکر کنم برای اینه که نشون میده شرکت مخابرات منطقه شما adsl اگذار میکنه و اگر ازش
اشتراک بگیری روی فیش تلفنتون پولش میاد...
اون 6 تومان هم برای سایر خدمات مثل callwaiting و divert اومد
عکس:
![]()
من سيستم انتظار رو فعال نكردم اما خط رو يه شماره مسدود دايورت كردم ممكنه مال اون باشه؟ون 6 تومان هم برای سایر خدمات مثل callwaiting و divert اومد
ببینم اصلا مگه رو فیش تلفن باید هزینه آبنومان دی اس ال بیاد؟!!!
مال من هیچ موقع نیومده.
اصلا هر بار که بخوام شارژ کنم یه درصد کمی رو به عنوان مالیات و ... (پول زور) اضافه ازمون میگیرن ولی دیگه روی قبض هزینه ای چیزی نمیاد (من قم هستم)
الان اکثر شرکتها هزینه آبونمان رو روی هزینه اشتراک میکشن (هر ماه ۱۰۰۰ تومن) و مخابرات بابت این منظور از شما هیچ هزینه ای دریافت نمیکنه (به طور مثال در سایت یکی از شرکتها عنوان شده: کلیه هزینه های ذکر شده با در نظر گرفتن آبونمان و 3% تجمیع عوارض و مالیات مخابرات می باشد )
اول با isp تماس بگیرید و جویا بشید که آیا آبونمان مخابرات رو در هزینه هاشون لحاظ کردن اگر جواب مثبت بود فقط کافیه به یکی از دفاتر خدمات ارتباطی برید و ازشون در مورد سرویسهای مورد استفاده بر روی خطتون سوال کنید.
انتظار و انتقال مكالمه هزينه ندارند.
احتمالش هست كه هزينه آبونمان ADSL باشه كه از قرار ماهي 3000 تومن ميشه 6000 تومن.يادمه قرار بود ماهي 1000 تومن باشه
راستي يك سوال اين قبضه چرا اين شكليه![]()
چه شكليه؟؟؟؟راستي يك سوال اين قبضه چرا اين شكليه
شبيه قبض موبايله.
واسه ما يكجور ديگه هست.به جاي اينكه زير هم بنويسند پشت سرهم قطاري مي نويسند
بالاخره من كجا بايد پيگير بشم؟
شاتل هم با اینکه گفته هزینه مالیات و آبونمان با خودمونه
ولی هر سری 2هزار میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)