برای کت و شلوار یه جای معروف دیگه هم هست---> باب همایون
البته اگه مشکل پسندی جمهوری بری بهتره .اونجا هم کت و شلوار قیمت مناسب میتونی پیدا کنی
برای کت و شلوار یه جای معروف دیگه هم هست---> باب همایون
البته اگه مشکل پسندی جمهوری بری بهتره .اونجا هم کت و شلوار قیمت مناسب میتونی پیدا کنی
پارچه + پرده :::> عبدل آباد - بازار احسانی
مانتو + T-shirt :::::> نازی آباد
کت و شلوار ::::> باب همایون
امکانی مثل : بازار کویتی ها - بازار تهران - هفت حوض - جمهوری هستند که پوشاک خوبی دارن ...
موفق باشید
این باب همایون کجا میشه؟
باب همایون بغل بازار تهران هست میدان توپ خونه
اما تا جایی که من دیدم کت شلوار ارزون نداره !!! یعنی من 7-8 ما پیش که رفتم کت شلوار خریدم زیر 100 تومن نداشت
ولی تو امام حسین زیر 50 هزار تومن هم پیدا میشهاما تا جایی که من دیدم کت شلوار ارزون نداره !!! یعنی من 7-8 ما پیش که رفتم کت شلوار خریدم زیر 100 تومن نداشت![]()
البته جنس پارچه و دوخت هم مهمه تو کت شلوار ، شاید تو پیراهن و شلوار جین خیلی مثل کت شلوار این مسئله مهم نباشه اما کت شلوار جنس و دوختش خیلی مهمه
اگه فقط به قیمت فکر میکنید تعدادی مغازه تو امیر اباد هست که 3 دست کت شلوار میده 100 تومناما خب کت شلوارش 1 تومن هم نمی ارزه خداییش
![]()
من خودم دیروز اونجا بودم به حدی جنسها گرون بود که میخواستم فرار کنمولی تو امام حسین زیر 50 هزار تومن هم پیدا میشه![]()
شلوار پائین 50 هزار نبود چه برسه به کت و شلوار،
اصلا به اصناف ربطی نداره بیشتر به موقعیت فروشنده بستگش داره.بستگی به انصاف فروشنده داره
ولی من توی باب همایون کت و شلوار زیر 100 تومن هم دیدم
مغازه هاش زیاده .باید بگردی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)