دوستان ورژن 10.1 من بوت نمی شود ایا روش خاصی برای رایت و یا نصب وجود دارد البته در ورژن 9.2 مشکلی نداشتم.
دوستان ورژن 10.1 من بوت نمی شود ایا روش خاصی برای رایت و یا نصب وجود دارد البته در ورژن 9.2 مشکلی نداشتم.
سی دی رو یه بار دیگه با یه برنامه دیگه رایت کن سیدی 1 رو میگم
برا من هم اینجوری بود یعنی از رو سیدی بوت نمیشد ولی دوباره با یه برنامه دیگه ایمیج رو رایت کردم سیدی bootable شد
یه دوست دیگه هم همین مشکل رو داشت و با رایت مجدد درست شد
احتمالا md5 شما مشکل داره یکبار دیگه تست کنید
NAVID جان درود بر شما ..... شما در شیوه اینستال کردن جمله " ما بعدا در مورد هر دو یعنی gnome و kde توضیح می دیم ...." رو بکار بردین ... اگه میشه توضیح بدین چونکه من برای اولین بار میخواهم لینوکس نصب کنم و فرق این 2 گزینه رو نمیدونم ... سپاسگذارم ... بدرود
سلام
KDE و Gnome دو محیط گرافیگی برای لینوکس هست که هر جفتشون امکانات خیلی خوبی دارن بنظر من انتخاب این دو محیط بستگی به سلیقه کاربر داره این دو تا لینک زیر نگاه کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Majrix گرامی درود بر شما .... من هر دوتا آدرس رو دیدم ... به ظاهر که Kde بامزه تره ... سپاسگذارم از شما ... راستش من به یه چیزی اعتراف میکنم که : یه روز سر کار یکی از همکارهام پرسیدش که توی ایران از لینوکس استفاده میکنن ؟ منهم که این انجمن رو ندیده بودم و بهش گفتم که فکر نمیکنم کسی اصلا" اسمشو هم شنیده باشه ... بعدش که با شماها آشنا شدم خودم هم مات و خیره شدم و راستش فکر نمیکردم کسانی مانند شما هم تو ایران هستند که اینقدر دانش و آگاهی بالایی در مورد لینوکس داشته باشند . من از شما پوزش میخواهم که اینجور گمان میکردم ... بدرود
خيلي ممنون خيلي خيلي استفاده كردم فقط من الان ميخوام لينوكس نصب كنم و اطلاعات روي هاردم رو هم داشته باشم فقط درايو سي پاك بشه اگه ميشه در اين مورد راهنماييم كنيد .
با تشكر
با سلام به همه اقا خواستم بگم اگه كسي از قم يا كرمانشاه اينجا هست و از لينوكس سر در مياره لطفا به من بگين با تشكر
دوستان اول يكي يه من بگه تلفظش دقيقا چجوريه ساس يا سوسه يا ............
توي اين صفحه ايميجي رو كه زير اين قسمت گذاشته Net Boot Image شامل همه اون 6 سي دي ميشه ديگه ها ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)