من وقتی می خوام سرویس پک 1 رو آپدیت کنم اما ارور در شکل زیر رو می ده!
![]()
من وقتی می خوام سرویس پک 1 رو آپدیت کنم اما ارور در شکل زیر رو می ده!
![]()
Last edited by mekziko; 23-04-2011 at 12:21.
احتمالا شما اون بستر آپدیت کننده که چند ماه پیش به صورت آپدیت عرضه شد رو دریافت نکردید.
System Update Readiness Tool for Windows 7 x86
System Update Readiness Tool for Windows 7 x64کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته حجمش زیاده. قبلش شما این روش رو هم تست کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک DVD ویندوز 7 داخل سیستم قرار بدین و بعد دوباره اقدام به نصب SP1 کنید.
سلام از دوستان کسی میدونه این مشکل آپدیت ویندوز رو باید چطوری درست کنم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیتونه کانفینگ کنه آپدیت ها رو و ظاهرا یه چیزی (آنتی ویروس) جلوش رو میگیره ... یه چند روزیه اذیتم داره میکنه هرکاری کردم درست نشد
آنتی ویروس kaspersky هست ولی فکر نکنم از اون باشه چون یک سالی هست که رو کامپیوتره و در مورد آپدیت ویندوز مشکلی درست نکرده
هر کاری تو راهنما ویندوز گفته انجام دادم بازم درست نشده
این آپدیت با 3 تا دیگه با همین نام و ورژن مختلف هست که کانفینگ نمیتونه کنه
شما اول رجیسترتون به وسیله یک برنامه ترمیم رجیستری اسکن کنید... درضمن جداازتوسایت مایکروسافت دان کنید ببینید اجرا میشه
لینککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبلا" امتحان کردمش نمیشه . تو نصب مشکلی نداره تو کانفینگ که بعد از ریست کردن باید انجام بده بعد از 16 درصد ارور میده
سلام
منم مشکل دوستمون با همین ارور رو دارم
و کارایی که شما گفتید رو انجام دادم
و همچنین کلا Firewall رو غیر فعال کردم و حالتهای مختلف فعال و غیر فعال بودن firewall و آنتی ویروس رو امتحان کردم
بازم نشد
لطفا کمکم کنید
اگر دقیقا خطا همونه مشکل نمیتونه چیز دیگه باشه.سلام
منم مشکل دوستمون با همین ارور رو دارم
و کارایی که شما گفتید رو انجام دادم
و همچنین کلا Firewall رو غیر فعال کردم و حالتهای مختلف فعال و غیر فعال بودن firewall و آنتی ویروس رو امتحان کردم
بازم نشد
لطفا کمکم کنید
سیستم شما به هر دلیلی دسترسی به سایتهای آپدیت نداره. حالا یا سرعت پایینه و یا سایتها از سیستم بلاک شدند.
من باز هم سرچ میکنم اگر بتونم کمک میکنم.
نظرتون راجع به راه حل های این سایت چیه؟ویروس نباشن یهوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
این داره با نام این خطا یک نرم افزار رو پیشنهاد میده. یعنی نرم افزارش مختص این خطا نیست بر خلاف گفته ی سایتش.نظرتون راجع به راه حل های این سایت چیه؟
اما شاید بتونه رفع کنه ولی عموما این نرم افزارها پولی هستند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)