ممنون بابت تاپیک ...
من عاشق نسخه های قبلی این بازی هستم.
ممنون بابت تاپیک ...
من عاشق نسخه های قبلی این بازی هستم.
عاشق دوئل کردنشون تو بازی ام
اشتباه می کنید دوست عزیز...باید تو مایه های gta باشه 100% ...
ژانر : اول شخص - شوتر اکشن
Call of Juarez: The Cartel Announcement Trailer
حدود شش روزی از انتشار این تریلر زیبای نود ثانیه ای میگذره... واکنش هایی نسبت به این تریلر بوده و خیلی از کارشناسان بازی ادغام یک داستان با تم غرب وحشی صده های پیشین و با عصر حاضر ایده جدیدی خوندن و برخی هم این سوژه رو جالب ندونستند ولی اونچه که اهمیت داره نظر گیمرها و منتقدین بزرگ بازی هست که بایستی در مورد داستان و گیم پلی بازی نظر بدن ولی برای من که با هر دو نسخه قبلی بازی حال کردم دیدن این تریلر لذت بخش هست... هیجان بازی توی این تریلر بالاست و شما شاهد صحنه هایی پر هیجان هستید که خود به خود شما رو به سمت خودش می کشونه شما رو دعوت به دیدن این تریلر می کنم امیدوارم مورد توجهتون قرار بگیره
با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز بابت اطلاع رسانی انتشار تریلر...
شات های جدیدی از بازی در سایت g4tv منتشر شده که البته مربوط به اولین پیش نمایش منتشر شده در این سایت هست. سعی می کنم هر چه زودتر متن این پیش نمایش رو به فارسی روان ترجمه کنم و در اختیارتون بذارم
تصاویری از گیم پلی بازی منتشر شده :
![]()
![]()
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Killzone2; 28-03-2011 at 14:28.
تاریخ دقیق انتشار بازی زده شد...
Jun 28, 2011
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Layken; 29-04-2011 at 16:37.
من که تا حالا هر دو قسمت قبلی رو بازی کردم
و خیلی هم باهاشون حال کردم
مخصوصا شماره یک خیلی باحال بود
فقط خدا کنه بازی تاخیر نخوره
فقط یه سوال شخصیت های بازی با
شخصیت های قبلی هیچ نسبتی ندارن؟؟
من شماره یک رو بازی نکردم... ولی شماره 2 یکی از زیبا ترین گیم های FPS بود... امیدوارم روی این هم حسابی کار کنن تا عنوان خوبی بشه!
این بازی اینطور که نشون میده از سبک کابوی درومده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)