تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: درخواست راهنمایی جهت خرید مانیتور با کیفیت و مخصوص کار زیاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

راستی این سرعت refresh و اینا که دیگه مثل CRT چشم رو اذیت نمیکنه ... من میخوام زیاد پشت سر هم باهاش کار کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه berendji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوست عزیزی که مانیتور ASUS معرفی کردین می شه مدل رو هم ذکر کنید؟
    من که هرچی گشتم همچین چیزی حداقل تو ایران ندیدم.
    اینی که شما عکسش رو گذاشتین مدل ML238H هست که مدلش داد می زنه 23 اینچه قیمتش هم 365 تومنه.می تونید تو سایت ------------ یا RAYANSABA ملاحظه بفرمایید.
    حالا اگه این مدل 22 اینچ هم داره با قیمت پایین تر لطفا لینک بدین.
    سوالات شما دوست عزیز کاملا تخصصیه و من اطلاعات لازم رو متاسفانه ندارم.
    ولی بنابه تجربه شخصا مانیتور های ASUS رو می پسندم اگه افزایش بودجه بدین و همین ML238H رو بگیرین که فوق العادست اگرنه می تونید از مدل MS228 ASUS استفاده کنید.
    درمورد باقی برندها نظری ندارم.
    ببخشید که نمیتونم بیشتر کمکتون کنم.

3. این کاربر از berendji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

علي اقاي گل....
    اين مانيتوري كه معرفي كرده اين مدله؟؟LED ASUS ML238H
    ارزون شده؟؟؟واقعا شده 270؟؟؟
    اگه اينجوري باشه واقعا عاليه....
    دوستان:
    22"=270
    23"=360
    24"=450

سلام
    ممنون از لطفت
    از لحاظ ظاهری که زیباست. از لحاظ فنی خوبه ولی سررشته ای در این کار ندارم و خوب متوجه خصوصیاتش نشدم و فرقش با اونای دیگه!
    اونایی که نوشتین روفراموش کنین.
    اگه لطف کنید در مورد مشخصاتش و علت تناسبش با نوع کار من یه کم توضیح بدید من حالیم بشه خیلی ممنونت میشم.
    ببینید میتونین پایش رووردارین باپایه بزارین پایه روکنترل کنین.
    وضوحش خیلی خوبه من مدل24اینچ روازخارج خریدم ودارم خیلی خیلی خیلی عالیه منوش زیباست وکنترل تصویرش خیلی خوبه.
    اصلاًعین واقعیت!
    پایداری زیاد داشته باشه یعنی چند ساعت پشت سر هم کار کنه
    عمر بالا داشته باشه یعنی کیفیت اون افت نکنه یا خراب نشه به این راحتی حداقل 2 سال
    بینهایت سگ جونه تا2سال فقط گارانتی بازرگانی ایران داره خیلی توپه گارانتیش گارانتی عیب یابی وتعویض هست.
    رنگها رو واقعی نشون بده و تفکیک پذیری بالا داشته باشه و پیکسلهای ریز و فشرده تری داشته باشه برای تصویر واقعی تر چون میخوام باهاش کار کنم هم چشم خسته نشه هم دقیق باشه برای طراحی و خواندن و نوشتن
    این مانیتور تو بازار ایران هست و کجا و چه شرکتی گارانتیش میکنه و جدیده یا امتحانش رو پس داده
    این مانیتور درزمره بهترین هاست درکیفیت تصویر ازهرورودی خیالتون راحت راحت.
    ازشاهکارهای بازار کامپیوتر هست.
    پس برای کارهای طراحی به مدت زیاد 21 اینچ رو پیشنهاد میکنید؟
    22اینچش هم خوبه مشخصاتش فرقی نمیکنه.
    پیشنهاد من 22یا23هست هرکدوم که خواستین.
    دوست عزیزی که مانیتور ASUS معرفی کردین می شه مدل رو هم ذکر کنید؟
    ASUS-ML228H-LED-FULL HD=270

5. 2 کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ممنون از وقتی که گذاشتین...

آره اونایی که خودم اول پیدا کرده بودم اصلا خوب نیست حالا که مشخصاتش رو دقیق برسی کردم. یک سری سرچ کردم دارم میخونم انشالله باز سوال دارم از خدمت شما؟ ممنون

در مدلهای MS شنیدم پایش خیلی قالبیت تنظیم نداره این مدل ML پایه قابل تنظیم داره برای بالا و پایین راحت؟
    Last edited by 900913; 22-02-2011 at 22:00.

تاريخ عضويت
    Jan 2011

14 نتایج نهایی

سلام دوستان

ML228H با ML238H فقط توی اینچ فرق میکنه و هیچ تفاوت خاص دیگه نداره!؟
    رزولیشن هر دو 1920*1080 است با این وجود تصویر در مانیتور کوچکتر چه حالتی داره؟

خوب من حالا میدونم که "10000000:1" بیان کننده کنتراست دینامیکی است و بیشتر جنبه تبلیغات! کنتراست استاتیکش چنده؟ مناسبه؟ (یه جا خوندم این تغییر دینامیکی ممکنه بعضی وقتها مشکل ساز بشه و رنگ رو بریزه به هم!؟ درسته؟ مثلا یه نوشته ریز تو یه تصویر سیاه رو تار نشون نمیده یا مشکلی رو بنفش نمیکنه و غیره... کسی امتحان کرده؟)

این "Security : Kensington lock " یعنی چی تو مشخصاتش نوشته بود !؟

راستی این گارانتی و وارانتی تعویض و تعمیر چند ساله؟ تو آمازون نوشته بود 3 سال ... اینجا ظاهرا یک سال و نیم! چرا؟
    وسایل همراهش دقیقا هموناییه که تو سایتش نوشته یا زحمت میکشن تعدیلش میکنن؟

Last edited by 900913; 22-02-2011 at 22:01.

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ASUS-ML228H-22"-LED-FULL HD
    شما خیلی دقیقی این خیلی خوبه.
    من یک کلام میگم مانیتور ازاین مدلهایmlبهتر فعلاًنداریم تا1اردیبهشت.

9. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ممنون استاد میشه جواب سوال های دیگه رو هم بدید؟

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

اگه سیستم شما به اندازه مانیتور شما قدمت داره که باید بگم فکر نکنم گرافیکش حتی بتونه وضوح تصویر 1920*1080(full hd) را ساپورت(پشتیبانی) کنه!!!مانیتور crt جدید بیشتر به کار شما مییآد به دلایلی که برای شما دادم
    و از دو تا مانیتور هم به علت سیستم فوق قدیمی نمیتونی استفاده کنی!!!نظر من هم تو مانیتور SAMSUNG PX2370 =lcd
    در ضمن اگه مشخصات گرافیک رو بدین و یا حداقل سال ساخت یا خرید روبگین بیشتر میتونم راهنمایی کنم

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

شما خیلی دقیقی این خیلی خوبه.
    من یک کلام میگم مانیتور ازاین مدلهایmlبهتر فعلاًنداریم تا1اردیبهشت.
    قراره چه اتفاقاتی در 1 اردیبهشت بیفته؟؟؟!!!بگین من هم خبر دار بشم !!!شاید قراره مانیتور oled بییآد در ضمن اگه بهترین مانیتوره به چه دلیل؟شاید طراحی اون رو می پسندین!اچون کیفیت مانیتور های asus خیلی مونده به شرکت samsung برسه
    در ضمن کنتراست حالت تبلیغی داره و گرنه همشون کنتراست 1000 به 1 بیشتر ندارن!!!و هر شرکت بر اساس وسع!!!(قدرت خالی بندی) کنتراست رو اعلام میکنه و هیچ مبنای درست علمی هم نداره!!
    یک جایی خوندم که تو یک مغازه سونی نوشته بود که تلویزیون با کنتراست بی نهایتیعنی خالی بندی تا بی نهایت !!!مثل اینکه خارجی ها هم روش خالی بندی ایرانی رو یاد گرفتند و دارن بکار میبرن!!!هر شرکتی هم به بازی خالی بندی کنتراست وارد نشه همه مسخرش میکنند و کلا نابود میشه و بیچاره اشخاصی که کنتراست دینامیک و.. رو باور میکنند!!!
    مدلی که تمام led باشه سراغ ندارم اومده باشه تازه LED monitors combine LCD screens with LED edge-lights =مانیتور PX2370
    Last edited by millad1388; 11-02-2011 at 10:21.

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اگه سیستم شما به اندازه مانیتور شما قدمت داره که باید بگم فکر نکنم گرافیکش حتی بتونه وضوح تصویر 1920*1080(full hd) را ساپورت(پشتیبانی) کنه!!!مانیتور crt جدید بیشتر به کار شما مییآد به دلایلی که برای شما دادم
    و از دو تا مانیتور هم به علت سیستم فوق قدیمی نمیتونی استفاده کنی!!!نظر من هم تو مانیتور SAMSUNG PX2370 =lcd
    در ضمن اگه مشخصات گرافیک رو بدین و یا حداقل سال ساخت یا خرید روبگین بیشتر میتونم راهنمایی کنم
    سیستم چنتا داریم. من یک سیستم قدیمی و یک جدید دارم. مانیتور برای هر دو باید جواب بده چه دیجیتال چه آنالوگ
    مانیتور CRT جدید چقدر مضراتش کمتر شده؟ من دیگه چشمام سیاهی میره به CRT نگاه میکنم
    ببینید من edge-lights اصلا به هیچ عنوان نمیخوام حداقل lcd از نوع led full backlight باشه یه چیزی
    راستش اینقدر که از سامسونگ بد شنیدم از asus نشنیدم!
    خوب اگه مدل سامسونگ بسیار شبیه به این مدل ml228 هست و حتی بهتر معرفی کنید ما هم دعاتون میکنیم. برای گارانتیش هم آشنا بیشتر دارم!

یعنی یک گرافیست حرفه ای که CRT استفاده نمیکنه پس از چه نوع مانیتوری استفاده میکنه!!!!!!!؟؟؟
    Last edited by 900913; 22-02-2011 at 21:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •