این سرویس همه جا وجود نداره
مثلا من هنوز دارم برای 128 ماهی 30 تومن میدم از داتک
این سرویس همه جا وجود نداره
مثلا من هنوز دارم برای 128 ماهی 30 تومن میدم از داتک
شرکتها همگی در آستانه ورشکستگی هستند و حد اکثر تا ده روز تعطیل میشن چون مخابرات سپاه صحابه با 128 کیلوبایت در ثانیه و نامحدود 9 تومن و خو رده ایی کی میتونه رقابت کنه؟
من 512 مخابرات دارم ..نامحدوده به خاطر همین هم سرعت دانلودم از 110 بیشتر نمیشه
مشکلی خاصی تا حالا نداشته اما تا حدی با حرف دوستمونموافقم.سرعتش زیاد نوسان داره!مخابرات پشتیبانیش خوب نیست.
اینم الان گرفتم:
![]()
حضرتعالی توی کدوم مملکت تشریف دارید که 512 نامحدود دادن و یگ مگ از آب در اومده؟
یکی از سیاست های مخابرات اینه که اگه بخواین سرویس بگیرین حداقل باید یه اکانت 3 ماهه بگیرین .محابرات اولشه که اینقدر ارزون و نامحدود سرویس میده داره دون میپاشه بماند که بالاتر از 256 به کاربرهای عادی نمیده و سرعت 34 برای دانلود خیلی کمه من که خودم تا آخرین لحظه ممکن از مخابرات نمیگیرم چون الان از سرویسی که بهم داده میشه راضیم
حالا البته گرونتر هس ولی بی منت 512 گرفتم حجمش هم اینقدر زیاده که تقریبا شده نامحدود دردرسرهای مخابرات رو هم نداره
در ضمن مخابرات هیچگونه پشتیبانی نداره !
مورد دیگه اینکه اگه شما بخوای ADSL بگیری و یه خط PCM4 داشته باشی ،
در صورتی خط شما از این حالت در میاد که از مخابرات سرویس بگیری !
دوست عزیز مطمئن باش تنها چیزی که روی سرویس مخابرات درست حسابیه ، همین نامحدوده !به نظر من شرکت ها باید سرویس هاشون رو ارزون تر بدن .
مخابرات اگه سرویس 512 به بالا با قیمت پایین تر از این بده . من ازش میگیرم . به شرط این که سرعتش هم فیکس باشه . واقعن
نامحدود باشه . قطع هم نشه
یه سرویس مضخرف میدن به مشترک و بره به امان خدا ! خدا میدونه چه سرعتی واسه دانلود نامحدود گذاشتن ...
جدا پشتیبانی داره ؟مخابرات پشتیبانیش خوب نیست.
هر وقت هم که بخواد راحت همه رو قط میکنه، مثل الان که دوستان تو تاپیکش میگن فقط سرورهای داخلی باز هستن.
اگه آره شماره بدین زنگ بزنیم ببینیم در چه حد بلدن !
دوست عزیز مگه شاتل و پارس آنلاین و آسیاتک ، دکه روزنامه فروشی هستن که 10 روزه تعطیل کنن ؟!شرکتها همگی در آستانه ورشکستگی هستند و حد اکثر تا ده روز تعطیل میشن چون مخابرات سپاه صحابه با 128 کیلوبایت در ثانیه و نامحدود 9 تومن و خو رده ایی کی میتونه رقابت کنه؟
بعدشم شما فقط قیمت سرویس واست مهمه ؟
کیفیت سرویس ؟ سرعت ؟ مهم تر از همه پشتیبانی ؟
با ایشون موافقم !حضرتعالی توی کدوم مملکت تشریف دارید که 512 نامحدود دادن و یگ مگ از آب در اومده؟
Last edited by Oracle_Eldorado; 06-02-2011 at 22:03.
این دقیقا چی هست؟PCM4
از کجا بفهمیم خط رو پوشش می ده یا نه
دوستان هنوز سرویس مخابرات به اون صورت نیومده که بشه قضاوت کرد
ولی سرویس مخابرات بیاد به نظر من این سرویس های شرکت ها ارزون تر می شن چه با کیفیت چه بی کیفیت
سلام اگه سرویس های 256 به بالا رو به کاربرای خونگی بدتد عالی میشه
من دعا میکنم که نصیب شما هم بشه![]()
همه که نميخان دانلود کنن 90 درصد اينترنت دست مردم عادی هست و فقط ها به اين نگاه ميکنن که ارزون باشه
کلاً مخابرات تو همدان که ديگه اونقدر خفن ظاهر شد که همه شرکت ها داشتن ورشکست ميشدن با پارتی بازی نا محدود رو از مخابرات گرفتن
اينترنت تو ايران کلاً همش از يجا مياد بعدش پخش ميشه الان مخابرات يه اينتنت معمولی 128 رو ميده 6000 پول رانژه هم نميگيره
کسی که فقط چت ميزنه و يه facebook ميره ديگه چی از اين بهتر؟
کسی هم مثل من ميخواد دانلود کنه يه 2 مگ رو ميگيره 60-70 رو آنتن(شانس بياری و هکی بفروشن مثل الان 5 مگ رو ميدن 100) يه 6 تومنی مخابرات رو هم ميگيره
واقعا کاش از این چیزا نصیبه ما هم میشد!
گمون نکنم از این خبر ها حداقل توی تهران بشه ممکنه شهرستان های به خاطر نفوذ کمتذ شرکت ها یه حرکت هایی بشه ولی تهران الان بعضی مراکز مخابراتیش کماکان دسته یکی دو تا شرکت بزرگ مثله داتک یا شاتل یا پارس آنلاین هست
مخصوصا به سمته بالاتره شهر
این جور جاها هم جز نامحدود زیر 256 نمیدن پس 100 درصد اکثره سوده این شرکت ها از همین مناطقه! به این راحتی ها از دست نمیدن
میان مثلا به مخابرات میگن آقا میخوای 256 رو مثلا شما 10 تومن بدی به یوزر این 10 تومن رو درصدی خودمون باهات حساب میکنیم ما میدیم بهت بعد خودشون به یوزر همون رو 50-60 میدناین طوری هر دو طرف راضی میشن یوزر ناراحت
که یوزر کیلو چنده همون اون دو تا راضی باشن بسه
بعید میدونم با این اوضاع در یکی دوسال بعد هم حداقل این طرفا خبره خاصی بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)