بله ارزش داره.
گرافیک انبرد هم 4200 و 4250 تفاوتی ندارن ایشون کاربردشون گیم نیست.
و همینطور دیدن فیلمهای hd
بله ارزش داره.
512 مگابایت. میزان حافظه اینجا چندان اهمیت نداره، 4 گیگ هم استفاده کنه تفاوت کارایی نخاهی دید.بعد این مین که معرفی کردید گرافیک رو تا چند shar میکنه؟ توسایتی که گفتید رفتم ولی سر در نیا وردم!!!!!!!
چی بگم! قضاوت را میزارم به عهده ی خودت، شاید سلیقه ی شما اینطوریه به هر حال مساله ی مهمی نبود.بله ارزش داره.
اتفاقا برای بازیgame میخوام چون فعلا بیشتر از این نمیتونم هزینه کنم گرافیک انبورد میگیرم گفتم حالا بعد6 ماه یه کارت گرافیک هم بهش اضافه میکنم
به نظر شما شدنیه؟
برای گیم انبردها تفاوت چشمگیری ندارند ولی در حده تنظیمات پایین و.. مشکلی نیست.
یعنی اگه 1گیگ گرافیک بعد اضافه کنم ساپورت میکنه؟ بازی های جدید رو با انبورد میشه بازی کرد ؟
طرف روسیستم بمن نشون داد که گرافیک این مین giga combo 1024 بود برای یه نفر دیگه این مین رو بسته بود داشت ویندوز رو نصب میکرد ویندوز رو بالا اورد بعد نشون داد که1024 بود .جریان چیه؟
منظورتون گرافیک است بله ساپورت میکنهیعنی اگه 1گیگ گرافیک بعد اضافه کنم ساپورت میکنه؟
با تنظیمات پایین.و رزلوشن پایین.بازی های جدید رو با انبورد میشه بازی کرد ؟
شما رمو ببینین چقدر کم شده که 512 است.طرف روسیستم بمن نشون داد که گرافیک این مین giga combo 1024 بود برای یه نفر دیگه این مین رو بسته بود داشت ویندوز رو نصب میکرد ویندوز رو بالا اورد بعد نشون داد که1024 بود .جریان چیه؟
دوستان بگن این قیمت ها رو از کجا میگیرند چون من در وب سرچ کردم دو قیمت 120 تومن و126 تومن روی مین ازراک 880 گذاشته بودند!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ با 93 تومن یه خورده زیادی فاصله نیست؟/؟؟؟
چرا اینقد بچرو گیجش میکنید
البته دوستمون هم خدارو میخواد هم خرمارو
ولی من یه پیشنهاد دارم برات
ماردربور
foxconn cinema II permium
قیمت 130 تا140
cpu amd x6 1055 phenom
قیمت 200 تا 210
ram 2x 2gig crucial 1333
67تا 70
dvd-rw
هم زیاد مهم نیست به نظر من LG بگیر اما از من میشنوی اگه BD-RW ارزون گیر اوردی بخر
البته واسه این قطعات یک power خوب هم میخوای پیشنهاد من اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
redmax 600w rial
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)