شما با یک فلش دیگه تست کن.
شما با یک فلش دیگه تست کن.
اگه usb های جلو خراب شدن خوب دیگه فلش کار نمیکنه و اصلا خوب نیست که فلش بهش بزنید چون ممکنه اتصالی بکنه
usb های عقب هم از تو بایوس فعال میشوند و به usb های جلو ربطی نداره
یه دور از تو device mnaager یو اس بی هارو unistall کنید و مجددا نصب کنید
مثل اينكه مشكلس حل نشدنيه.
تو فروم هاي خارجي هم گشتم با راهنماييهاي اونا هم مشكلم حل نشد.واسه اونها تو Computer management درايو usb رو نشون ميداد ولي واسه من اوجا خبري از Usb نيست.
یک دور ویندوز رو عوض کنید ببینید درست میشه ویندوز میتونه باعث خیلی از مشکلا بشه از اونجا فلش رو رو سیستم های دیگه تست کردید و گفتین سالمه پس هر چی مشکل هست مربوط به سیستم شماست
بعد از تعویض ویندوز هم اسکن ویروس کنید و درایور هارو کامل نصب کنید احتمالا درست میشه
خودم هم تعجب ميكنم چرا اينجوريه.هر فكري به نظرم ميرسيده اجرا كردم.قبلا فكر ميكردم آنتي ويروس درايور رو مسدود كرده ولي بعد از تعويض ويندوز باز هم مشكل داره
من دقیقا همین مشکل رو با فلش پخش ماشین داشتم که روی پخش ماشین باز میشد و روی کامپیوترم ( با ویندوز xp ) باز نمیشد.
دلیل : یه ویروس مسخره !
راه حل :
فلش رو روی یه سیستم دیگه با آنتی ویروس آپدیت و ترجیحا وینوز 7 وصل کن . (برای من که شناختش ) تا ویروسهاش پاک بشن و در نهایت فرمتش کن . ( میتونی قبل فرمت از اطلاعاتت توی همین کامپیوتر یه کپی بگیری )
حالا فلش رو به کامپیوتر خودت بزن، شناخته میشه ولی نمایش داده نمیشه ( همون چیزی که خودت گفتی )
برای حل این مشکل برو توی Device manger و درایورش رو uninstall کن .و دوباره وصلش کن . تمام !
با سلام
من هم اين مشكل رو داشتم
جالب بود كه توي my computer نمياره ولي توي cmd ميشناسه !! پس حدس زدم مشكل از explorer باشه. يكبار پورسس مربوط به explorer را end زدم و دوباره از طريق run دستور explorer را اجرا كردم درست شد.
اميدوارم به دردتون بخوره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)