با سلام
درست حرف شما مهدی جان ولی این ورژن ها زیاد هم باهم فرق ندارن و همون بهتر که از این ورژن استفاده کنیم
با سلام
درست حرف شما مهدی جان ولی این ورژن ها زیاد هم باهم فرق ندارن و همون بهتر که از این ورژن استفاده کنیم
دوست خوب من درسته كه خيلي فرقي ندارن اما مطمئن باش كه ياهو بيكار نيست كه ورژن جديد بده. همين تازگي ها درست يادم نيست كدوم ورژنش بود كه 2 تا حفره خطرناك داشت كه در ورژن جديدي كه دادن بيرون اونها رو fix كردن. ممكنه اصلا خطري هم پيش نياد اما نمي شه ريسك كرد. پس بهتره كه از آخرين ورژن استفاده كرد. حالا بستگي به خودت داره ديگه
درست مهدی جان ولی سرعت اینترنت تو ایران چقده که بخان مارو با حفره ها موردحمله قرار بدن یا یکی تو ایران بخاد این کارو بکنه
اگه بخواهيم اينطوري فكر كنيم كه نه فايروال بايد روي سيستممون نصب كنيم و نه آنتي ويروس و نه هيچ برنامه امنيتي!
كار هم كه از محكم كاري عيب نمي كنه.
حالا اينجا دو تا مطلب به نظر من مهمه:
يا امنيت يا فارسي نوشتن
اگه امنيت خيلي برات مهم نيست كه خوب همون ورژن هاي قبلي رو نصب كن ولي اگه امنيت برات مهمه كه همينطوري فعلا با ورژن جديد بساز تا شايد ورژن هاي بعدي درست شده باشن.
دوستان من همين كه يه حرف فارسي تو ياهو مينويسم ياهوم قفل ميكنه
رفتم يه ورژن جديد تر گرفتم مشكلم حل نشد
ويندوز هم عوض كردم بازم مشكلم حل نشد
ميگيد چي كار كنم؟
سلام
لطفاً تاپیکهای قدیمی رو بالا نیارید.برای سوالهاتون تاپیک جدید ایجاد کنید.
سوالتون رو در تاپیک مربوط به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)