با سلام به دوستان گلم شما میتونید با کپی کردن فایل exe خود برنامه در محیط درایوتون و باز کردن این فایل و دادن پسوردتون درایوتون رو به صورت کامل برگرونید.
باز هم اگه مشکلی داشتید در مورد این نرم افزار با من تماس بگیرید 09193748819 عامری
با سلام به دوستان گلم شما میتونید با کپی کردن فایل exe خود برنامه در محیط درایوتون و باز کردن این فایل و دادن پسوردتون درایوتون رو به صورت کامل برگرونید.
باز هم اگه مشکلی داشتید در مورد این نرم افزار با من تماس بگیرید 09193748819 عامری
Last edited by reza6529; 14-06-2011 at 18:59. دليل: اشتباه
راه حل ( دقت کنید که تمام مراحل با دقت و درست انجام بشه ) :
1- برنامه رو داخل درایو مورد نظر نصب کنید.
2- محتویات پوشه ی برنامه رو در داخل خود درایو مورد نظر copy / paste کنید
3- دقت کنید که این فایل ها داخل هیچ پوشه ی دیگه ای نباشه و مستقیما داخل درایو ریخته بشه به طوری که اگه وارد درایو شدید بدون اینکه وارد پوشه ی دیگه ای بشید بتونید فایل های برنامه رو ببینید.
4- روی آیکون برنامه در همین محل ( داخل درایو که شما انرا paste کردید ) دابل کلیک کنید تا اجرا شود.
5- گزینه ی complete را انتخاب کرده و کلید سمت چپ را بزنید.
خودم با این روش نتیجه گرفتم
سلام اقا واقعا ممنون جونمو نجات دادی
سلام واقعاٌ دستت درد نكنه
آقا واقعاً دمت گرم خیلی خوب بود
سلام
من روی یکی از فولدرهام با folder lock proffesinal mrt پسورد گذاشتم و محتویاتش مخفی شد
ولی الان پسورد را یادم رفته و هر چی میزنم فایده نداره... راهنماییم کنید باید چیکار کنم؟
سلام
به آدرس پایین برو در موردش بحث شده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من بعد از کلی جستجو تونستم بفهمم دلم نیومد به شما ها هم نگم برای خارج کردن فایل ها از حالن مخفی فقط کافیه یه نسخه از نرمافزار رو داخل همون پوشه ای که مخفی کردید کپی کنید بعد اون رو اجرا کرده و سوردتون رو وارد کنید در پایان تمام فتیل هایی که داخل پوشه یا درایوی که مخفی کرده بودید نمایش داده میشه
slm,bx manm in moshkl bram pish omade har kari mikonam nemishe![]()
داداش رو فولدری که قفلش کردی راست کلیک کن گزینشو میبینی از اونجا میتونی قفلشو باز کنی
موفق باشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)