سلام
شاید ربطی به ان موضوع نداشته باشه ولی من یه چیزی رو بگم
من نا شنوا هستم (کم شنوایی عمیق) و از سمعک های قوی استفاده میکنم
این سمعک ها یه دکمه ای دارن که مربوط به تلفن میشه یعنی وقتی دکمه تلفن رو میزنی همه صدا ها قطع میشه و فقط صداهایی که از گوشی یا هرچیزی که کوچیک باشه و تولید صدا میکنه رو جذب میکنه مثلا گوشی هدفن مربوط به موبایلها و غیره
و این دکمه روی سمعک یه خصوصیت جالبی داره اون این هست که صداهای نویز یا صداهای میدان مغناطیسی که حتی افراد عادی هم نمیتونن بشنون رو قابل شنیدن میکنه
یه مثال واضحتر
اگه بغل TV های لامپی قدیمی برین دوحالت هست
1. سمعک روی حالت معمولی باشه فقط صدای بلندگوی TV رو میشنوی
2. سمعک روی دکمه تلفن باشه دیگه صدای بلند گو رو نمیشنوی بلکه صدای نویز ناشی از میدان مغناطیسی یا جریانات الکتریسته شنیده میشه یعنی ووووووووووووییییییییییییی ییییییزززززززززز
الان لپ تاپم نویز داره فکر کردم مشکل از لپ تاپ هست اعصابم تا چندروز خورد بود با استفاده از این روش فهیمیدم که کلا اتاقم درست در وسط میدان مغناطیسی هست لپ تاپم رو جابجا کردم نویزش اومده پایین ولی به صفر نرسیده چون کلا در وسط اون هستم
یعنی لپ تاپم رو کلا از برق کشیده بودم ولی باز این صدا رو از سمعک میشنیدم یعنی لپ تاپ مشکل نداشت
راه حل پیشنهادی
باید تلفن رو اینور اون ور جابجا کنی مثل تنظیم آنتن تا مکانی که کمترین نویز داره رو شناسایی کنی البته اگه طول کابل بهت این اجازه رو بده که بتونی جابجاش کنی