تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: مشكل در تبديل Rm به Mp3

اگه نباشه جاش خالی می مونه doctor_apachi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام از همه دوستان متشكرم.مخصوصا آقاي اوج آسمان. آقا خيلي مرام گذاشتي ديگه احتياجي به معذرت خواهه نبود قربون دستت ايشالا جبران كنيم. مسعود خان از شما هم ممنون به خاطر زحمتي كه كشيدي. همگي موفق باشيد.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام.نميدونم چي بگم والا.؟؟؟ آقاي اوج آسمان اين فايل exe كه توي فلدر دانلودي بود ويروس w32.jeefo بود. اينجا جاي اين كارها نيست دوست عزيز. ما همه به همديگه اطمينان ميكنيم چون ميخوايم همديگه رو كمك كنيم نه كامپيوتر همديگه رو ويروسي كنيم. جاي اين كار توي اين سايت نيست شما ميتونيد توي وبلاگتون به اين كار بپردازيد.

دوستان فایلی که آقای اوج آسمان برای دانلود در وبلاگشون گذاشتند ویروسه. مراقب کامپیوترهاتون باشید.

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط doctor_apachi2
    سلام از همه دوستان متشكرم.مخصوصا آقاي اوج آسمان. آقا خيلي مرام گذاشتي ديگه احتياجي به معذرت خواهه نبود قربون دستت ايشالا جبران كنيم. مسعود خان از شما هم ممنون به خاطر زحمتي كه كشيدي. همگي موفق باشيد.
    نقل قول نوشته شده توسط zendegi
    masoud908 مرسي عالي بود.........
    قابلي نداشت عزيز

پروفشنال ooje_asman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

3

نقل قول نوشته شده توسط doctor_apachi2
    سلام.نميدونم چي بگم والا.؟؟؟ آقاي اوج آسمان اين فايل exe كه توي فلدر دانلودي بود ويروس w32.jeefo بود. اينجا جاي اين كارها نيست دوست عزيز. ما همه به همديگه اطمينان ميكنيم چون ميخوايم همديگه رو كمك كنيم نه كامپيوتر همديگه رو ويروسي كنيم. جاي اين كار توي اين سايت نيست شما ميتونيد توي وبلاگتون به اين كار بپردازيد.

دوستان فایلی که آقای اوج آسمان برای دانلود در وبلاگشون گذاشتند ویروسه. مراقب کامپیوترهاتون باشید.
    با سلام به همگی با نهایت تاسف اینه راهش دکتر آپاچی واقعا متاسفم بعدشم من جون معمولا رو دسگام ویروس کش نمی ذارم لذا شاید فایل آلوده بوده باشه نه اینکه من قصد اینکارو داشته باشم چون حوصله ام نمی کشه ویروس کش داشته باشم بعد شما با خط بزرگ میای طوری می نویسی مثه اینکه من خودم قصد اینو داشتم بعدش فکر کنم اول به خودم می گفتین بهتر می سد خلاصه دلمو شکستین جناب دکتر

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ooje_asman
    با سلام به همگی با نهایت تاسف اینه راهش دکتر آپاچی واقعا متاسفم بعدشم من جون معمولا رو دسگام ویروس کش نمی ذارم لذا شاید فایل آلوده بوده باشه نه اینکه من قصد اینکارو داشته باشم چون حوصله ام نمی کشه ویروس کش داشته باشم بعد شما با خط بزرگ میای طوری می نویسی مثه اینکه من خودم قصد اینو داشتم بعدش فکر کنم اول به خودم می گفتین بهتر می سد خلاصه دلمو شکستین جناب دکتر
    سلام. دوست عزيز من اگه مي خواستم شما رو خراب كنم اونجوري با احترام صحبت نميكردم. دليل اينكه اون جمله را درشت نوشتم اين بود كه مي خواستم اگه كس ديگه اي اين فايل رو دانلود كرد و مثل شما ويروس كش نداشت كامپيوترش آلوده نشه. به هر حال اگر كمي تند برخورد كردم مال اين بود كه اون موقع اعصابم خورد شد. حالا اگه ما دل شكسته شما رو بچسبونيم يه ويروس كش رو كامپيوترت نصب ميكني و بعد اين فايل را براي من بفرستي؟ مرسي. به دوستان ديگه ام بگم من قصد بي احترامي نداشتم و فقط ميخواستم كسي ندونسته ويروس رو نگيره.

پروفشنال zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

از اين همه صميميت و دوستي كه بين همه برو بچ پي سي ورد وجود داره كه راضي به ناراحتي ديگري نيستند و براي هم احترام قائلند واقعا من خوشحالم ...........

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •