يعني خود پردازنده که مشکلي نداره؟ فقط چيپ مربوط به کنترلر ساتا 2 که اينتل براي سازنده هاي مادربرد فرستاده بود مشکل ذکر شده در بالا رو داره ؟ مادربردهاي فعلي که براي سوکت 1155 در يازار موجود هستند ايراد دارند ؟
يعني خود پردازنده که مشکلي نداره؟ فقط چيپ مربوط به کنترلر ساتا 2 که اينتل براي سازنده هاي مادربرد فرستاده بود مشکل ذکر شده در بالا رو داره ؟ مادربردهاي فعلي که براي سوکت 1155 در يازار موجود هستند ايراد دارند ؟
نه پردازنده مشکل نداره.يعني خود پردازنده که مشکلي نداره؟
این قسمت چیپ جدا نیست و داخل پل جنوبی است.فقط چيپ مربوط به کنترلر ساتا 2 که اينتل براي سازنده هاي مادربرد فرستاده بود مشکل ذکر شده در بالا رو داره
بله.مادربردهاي فعلي که براي سوکت 1155 در يازار موجود هستند ايراد دارند ؟
پس ما اگه از این مادربوردا نگیریم چی بگیریم ؟ اولش این همه تعریف از Sandy bridge بعدش اینطوری ؟!!!
فعلا چیزی نگیرید تا اینتل مشکلو اصلاح کنه.پردازنده ها خوبن و قدرت خوبی دارن ولی این چیپست واقعا به شرکت اینتل ضربه زد.
گذشته از خسارت مالی لطمه به اعتبار شرکت خورد
حالا باید دید سوکت LGA 2011 میتونه بیاد و با قدرتش این افتضاحو به دست فراموشی بسپاره یا نه
سلام . به نظر من از خرید سوکت های 1155 خوداری کنید . وتا اوایل خرداد سال دیگر صبر کنید ببنیم intel برای این مشکل چیپست چه کار میکنه. در حال حاضر بهتره از سوکت 1156 استفاده کنید. هر چند تو ایران برنامه درست وحسابی برای چیپ ست های intel وجود نداره.
این جور مشکلات در محصولات جدید طبیعی هست ... تو ایران ، همیشه توصیه می شه که هیچ محصول جدید که جواب پس نداده رو نخرید !!! چون هیچ خدمات پس از فروشی وجود نداره!!
این مسئله قبلأ هم پیش اومده ، مثلأ چیپ ست فوق حرفه ای nforce 790 sli فکر کنم... در پل شمالی مشکل داشت . و یا در کارت های گرافیکی 57xx که خیلی کاربران رو اذیت کرد و نسل اول asus p5q که خیلی ها از جمله خودم رو مدت ها علاف کرد!!!
مثل قیضه داغ کردن بیش از حد cpu های amd اون تنها در یک سری مربوط به 7-6 سال پیشه که به amd بد ضرری زد
هنوز هم اگه کسی اطلاعات قدیمی باشه که در کشور ماهم کم نیست ( نمونه خود فروشند ه های جز ) میگن amd نخر داغ میکنه
پردازنده مشکل نداره.مادربرد مشکل داره.البته اگر منظورت i7 سری سندی بریج هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)