این x.vision ساخت ایرانه و منم دارم و اشغاله کلا 15 تومن میارزه نه 73 تومن که کاش نمیگرفتم و ریسیور میگرفتم
این x.vision ساخت ایرانه و منم دارم و اشغاله کلا 15 تومن میارزه نه 73 تومن که کاش نمیگرفتم و ریسیور میگرفتم
این x.vision ساخت ایرانه و منم دارم و اشغاله کلا 15 تومن میارزه نه 73 تومن که کاش نمیگرفتم و ریسیور میگرفتمپشیمونی شما دلیل بر بد بودن این نیستاصلا توصیه نمیشه
واسه کساییه که فقط فقط میخوان شبکه های اختصاصیه ایران رو ببین
با ----- معمولی هم فرق نداره .فقط تو گیرندش محدودیت قائل شدن
و باز کسانی که میخوان فقط به شبکه های ایران نگاه کنن، بهترین انتخاب هستش
75 هزار تومن را خریدار میدهد یا فروشنده؟ در ضمن آیا در تبریز پخش ----T وجود دارد یا نه؟
آقا این گیرنده دیجیتال اکسویژن 131 رو از جاش کندم پرت کردم رفت خورد به ستون و واقعا متلاشی شد و تو بخش برق اینجام روم نشد بگم پرتش کردم گفتم از رو بوفه افتاده
خلاصه تاخیر 3 ثانیه ای+گیرنده ی ضعیف ریموت کنترولر + ریپ و لگ + گذشت زمان و تکرار = سرریز شدن صبر و دیوونه شدن و کندن و پرت کردن
بعدش از عصبانیت و داغون کردن اون خیلی پشیمون شدم رفتم که دادم درستش کنن 2 روزی روش کار کردن ( تو چهل ستونه خودمون) اما رفتم گفتش درست نمیشه پفکیه
از یه مغازه ی دیگه بهترین مارکشو (مارشال) خریدم که تائیدیه نداره و اینا با قیمت 60 تمن اوردم تاخیر تعویض شبکه نداره اما hdmi هم نداره
اینم یه عبرت
حیف نیست تو تبریز بشینی و کانالهای ایران رو نگاه کنی!من فقط و فقط بازیهای تراختور رو میدیدم که اونم بازیهای غیر خانگی ممنوع التصویر شده اینروز ها!!!!![]()
همه عیبها درسته تاخیر تعویض کانال اولشه منم دارم دوستان یک استارست کومبو بگیرند هم ریسیوره هم گیرنده دیجیتال!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)