قبل اینکه سیستم بوت بشه برید تو safe mode و ریزولیشن گرافیک و مانیتور رو تغییر بدید ببینید مشکل حل میشه یا نه ولی درایور گرافیک رو پاک نکنید فقط ریزولیشن گرافیک رو تغییر بدین
وقتی وارد ویندوز شدید درایور مانیتور رو هم نصب کنید
قبل اینکه سیستم بوت بشه برید تو safe mode و ریزولیشن گرافیک و مانیتور رو تغییر بدید ببینید مشکل حل میشه یا نه ولی درایور گرافیک رو پاک نکنید فقط ریزولیشن گرافیک رو تغییر بدین
وقتی وارد ویندوز شدید درایور مانیتور رو هم نصب کنید
مشکل باقیه...
فکر کنم مشکل از خود مانیتوره ولی مادیران زیر بار نمیره و میگه این یه مسئله عادیه!!!!
فکر نکنم مانیتور ایراد داشته باشه چون با vga تصویر دارین هرچی هست مربوط به ریزولیشن و درایور مانیتوره
مانیتور در قسمت dvi مشکل و ضعف داره..با یه نمایندگی فروش صحبت کردم و خودش بهم گفت که این یه ایراد از مانیتوره...
اگر مشکل از رزولوشن باشه باز هم نشان از ایراد مانیتوره چرا که باید بتونه اون رزولوشنی که استانداردشه را بدون مشکل نمایش بده...
امروز بردم گارانتی مادیران
تست کردن ،اونجا بدون پرش و بدون مشکل بود!!!
این نشون میده مشکل با خروجی کارت گرافیکمه...یا یه جورائی ناسازگاری...
پیشنهادی ندارین![]()
من گفتم که مانیتورتون سالمه و مشکلی نداره
احتمالش کمه که پورت خروجی dvi گرافیک ایراد داشته باشه و من نظرم اینه که سازگاری نداره با مانیتور
شما برای اینکه مطمئن بشید گرافیکتون رو روی یه سیستم دیگه امتحان کنید و به ورودی dvi مانیتور او سیستم وصل کنید ببینید بازم موقع لود ویندوز مشکلی هست یا نه
سلام این که کاملا واضحه !!!!!!!!
برای حل مشکلت باید بری توی سایت مادربوردت و بایوستو آپدیت کنی .
مادربردهای قدیمی به علت بایوس های قدیمی و آپدیت نشدن dvi ساپورت نمیکنن. در صورتی که آپدیتی جدیدتر نیومده برای بایوستون دو راه دارین : 1 _ استفاده از کابل rgb زمانی که تو بایوس کار دارین .2-استفاده از مین جدید .
مطمین باشین جواب همینه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)