خب دونه دونه جواب میدم ، من یه مدت کامل در این سایت ها به کسب اطلاعات پرداختم ، الان تقریبا میدونم چی به چیه
بله کاملا ربط داره ، دو نوع رادیو کنترل داریم ، یکی با فرکانس 2.4 گیگاهرتز ( تداخل امواج نداره ، امنیت و برد بالا ) یکی هم با فرکانس FM که ضریب امنیت و پایداری پایینتری داره .پامي جون من يه هواپيما ميخوام كه بردش خيلي زياد باشه بيشتر از چند كيلومتر
به نظظرت ربط به كنترلش داره؟
یعنی اینها :
فرستنده FM
فرستنده 2.4 GHZ
برد بیشتر بستگی به آنتن گیرنده پرنده و کیفیت رادیو کنترل داره ، البته من برد بیشتر از 1 کیلومتر ندیدم ، شاید مدلهای بسیار بزرگ و فوق حرفه ای داشته باشن .
بله میشه ،دوربین های فرستنده هم تو بازار هست که بستگی به برد انتقال تصویرشون قیمت گذاری میشن .دوربين هم ميشه روش متصل كرد؟
مانيتورينگش چطوري ميشه اونوخت؟
به تلوزیون یا کامپیوتر وصل میشه و میتونید تصویر و صدا رو از اونجا ببینید . ( نرم افزار دارن )
من ارزون ترین هلی کوپتر 4 کاناله رو انتخاب کردم ( اشتباه کردم ) بخاطر همین هست میگم هر ارزونی بی علت نیست .شما در نهایت برای هلی کوپتر چی رو انتخاب کردی + قیمتش؟
اگه میخواین از پرواز با این مدلها لذت ببرین باید هزینه کنین . من 89 هزار تومن خریدم ، در صورتی که 4 کاناله خوب بالای 130 هزار تومن هست .
بابک جان ، این قضیه چند کانال بودن خیلی ساده هستاین موضوع چند کاناله بودن به چه معناست ؟
شما فرض کن من یک هلیکوپتر 3 کاناله خریدم ( ساده ترین نوع ) ، این هلی کوپتر در 3 جهت یا Direction حرکت میکنه :
کم کردن ارتفاع / زیاد کردن ارتفاع
گردش به چپ خود / گردش به راست خود
حرکت رو به جلو / حرکت رو به عقب
یعنی هر کانال رادیو برای انجام یکی از این عملیات هست
حالا اگه چهارکاناله باشه یک جهت دیگه هم اضافه میشه :
انتقال به چپ / انتقال به راست
هرچی کانال های گیرنده بیشتر باشه دستگاه حرفه ای تر هست و کنترل کردنش هم سخت تر .