تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 71

نام تاپيک: مدل های رادیو کنترل ◄ هواپیما، ماشین، قایق و هلیکوپتر

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خب دونه دونه جواب میدم ، من یه مدت کامل در این سایت ها به کسب اطلاعات پرداختم ، الان تقریبا میدونم چی به چیه

پامي جون من يه هواپيما ميخوام كه بردش خيلي زياد باشه بيشتر از چند كيلومتر
    به نظظرت ربط به كنترلش داره؟
    بله کاملا ربط داره ، دو نوع رادیو کنترل داریم ، یکی با فرکانس 2.4 گیگاهرتز ( تداخل امواج نداره ، امنیت و برد بالا ) یکی هم با فرکانس FM که ضریب امنیت و پایداری پایینتری داره .
    یعنی اینها :

فرستنده FM

فرستنده 2.4 GHZ

برد بیشتر بستگی به آنتن گیرنده پرنده و کیفیت رادیو کنترل داره ، البته من برد بیشتر از 1 کیلومتر ندیدم ، شاید مدلهای بسیار بزرگ و فوق حرفه ای داشته باشن .
    دوربين هم ميشه روش متصل كرد؟
    مانيتورينگش چطوري ميشه اونوخت؟
    بله میشه ،دوربین های فرستنده هم تو بازار هست که بستگی به برد انتقال تصویرشون قیمت گذاری میشن .
    به تلوزیون یا کامپیوتر وصل میشه و میتونید تصویر و صدا رو از اونجا ببینید . ( نرم افزار دارن )

شما در نهایت برای هلی کوپتر چی رو انتخاب کردی + قیمتش؟
    من ارزون ترین هلی کوپتر 4 کاناله رو انتخاب کردم ( اشتباه کردم ) بخاطر همین هست میگم هر ارزونی بی علت نیست .
    اگه میخواین از پرواز با این مدلها لذت ببرین باید هزینه کنین . من 89 هزار تومن خریدم ، در صورتی که 4 کاناله خوب بالای 130 هزار تومن هست .

این موضوع چند کاناله بودن به چه معناست ؟
    بابک جان ، این قضیه چند کانال بودن خیلی ساده هست
    شما فرض کن من یک هلیکوپتر 3 کاناله خریدم ( ساده ترین نوع ) ، این هلی کوپتر در 3 جهت یا Direction حرکت میکنه :

کم کردن ارتفاع / زیاد کردن ارتفاع
    گردش به چپ خود / گردش به راست خود
    حرکت رو به جلو / حرکت رو به عقب

یعنی هر کانال رادیو برای انجام یکی از این عملیات هست
    حالا اگه چهارکاناله باشه یک جهت دیگه هم اضافه میشه :

انتقال به چپ / انتقال به راست

هرچی کانال های گیرنده بیشتر باشه دستگاه حرفه ای تر هست و کنترل کردنش هم سخت تر .

2. 9 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مرسی پیام جون
    آموزش چی؟ من میخوام یکی از این سسناها که 400 به بالا هستش رو بخرم میخوام تو جایی مثله شمال یا اطراف جنگلهای ارسباران (قلعه ی بابک ) پروازش بدم و فکر کنم باند مناسب پرواز رو میتونم درستش کنم ولی آموزشش و نمیدونم داره یا نه همچنین برد 1 کیلو که حالی نمیده
    الان این سسنا با یه کنترل خیلی خوب و دوربین چن درمیاد؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما تو همون سایت هایی که دادم رو نگاه کنید ، معمولا سی دی های آموزش پرواز دارن ، در ضمن ، چیزی بخرید که شبیه ساز پرواز داشته باشه ، همینطور رادیو کنترلش هم پورت شبیه ساز داشته باشه تا اول توی کامپیوتر کار کنید بعد در محیط بیرون پرواز بدید ، در غیر این صورت در اولین پرواز هواپیما رو به لاشه تبدیل میکنید !
    مطالب اون انجمن هم برای شروع خوبه .

5. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

پس حالا حالا ها کار داریم
    مشکلی که در پرواز بالای جنگل و اینا که نداره نه؟ مثلا از کنترل خارج بشه.یا مشکلی تو تیک آفش تو باند دست ساز خاکی نداشته باشه؟
    مدل سسنا مد نظرم هستش
    مرسی

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پیشنهاد من اینه که اول با هلیکوپتر پرواز رو شروع کنید تا دستتون راه بیفته بعد هواپیما ، چون اینطور که میگید ، هیجان پرواز زیادی دارین و مطمئن هستم هواپیما بگیرید یا کرش شدید میکنین یا دلتون رو میزنه .

ببینید ، هواپیماها هم مثل هلیکوپترها سطوح مبتدی و پیشرفته دارن ، مثلا هواپیمای جت کنترلی پیشرفته هست که سرعتش 150 کیلومتر در ساعته ، یا هواپیماهای 2 کاناله عادی هم هستن که برای شروع پرواز خوبن ، شما برای بار اول انتظار اینو نداشته باش که بتونی بالای جنگل و در ارتفاعات با موفقیت پرواز بدی .

هواپیما جت دو موتوره :

Last edited by Pami; 31-01-2011 at 18:27.

8. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

برد 1 کیلو که حالی نمیده
    مشکلی که در پرواز بالای جنگل و اینا که نداره نه؟ مثلا از کنترل خارج بشه.یا مشکلی تو تیک آفش تو باند دست ساز خاکی نداشته باشه؟
    مدل سسنا مد نظرم هستش
    هواپیماهای مدل کنترلشون بخصوص موقع فرود فوق العاده مشکل هست چون نسبت به وزنشون قدرت موتورشون زیاده و نمی شه اونهارو با هواپیمای واقعی مقایسه کرد پیشنهاد من اینه با یه مدل ارزون قیمت شروع کنین وقتی تجربه کافی پیدا کردید یه مدل گرون انتخاب کنید
    در مورد برد پرواز هم با توجه به جثه کوچیک این نوع مدل ها اگه بردشون زیاد باشه از دید غیر مسلح خارج می شن و کنترل اونا ممکن نیست بخصوص در محیطی مثل جنگل

10. 2 کاربر از mefmef بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خب هلیکوپتر میخواستم تومشهد یه بزرگشو که فک کنم 6 کاناله بود 94 تمن قیمت داشت اما گفتن تو هواپیما نمیذارن حمل کنی مجبور شدم نخرم (که همچین نبود).به نظرتون چطور بودش منظورم یکی مثله اینه:

واسه من که میخوام در آینده بر فراز جنگلهای ارسباران سسنا پرواز بدم چی پیشنهاد میدی و چه مدلی ؟
    آخه کسیم نیست دقیقا بگه کجای تبریز میشه فروشگاه معتبر پیدا کردش
    مرسی

---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------

راستی عنوان تاپیک یکم ناجوره یه عنوان بهتره پیدا کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اینی که عکسش رو گذاشتی 6 کاناله فالکون 400 هست که قیمتش فک کنم نزدیک 300 هزار تومنه نه 98 تومن .
    6 کاناله زیر 200 هزار تومن نداریم ، برای شما هم اصلا توصیه نمیشه ، شما باید مدلهای کواکسیال ( 4 ملخه ) از نوع 4 کاناله بخری تا بتونی اول با اونها کار کنی .
    بهترین مدل 4 کاناله کواکسیال هم E-Sky Lama هست که 110-120 تومنه . پورت شبیه ساز هم داره که تمرین کنی .

13. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

عالیه من بودجه ی کل هواپیماهارو دارم فقط یه فروشگاه تو شهرم پیدا شه حله فعلا اینو میخرم

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بچه این سایت منبع خوبیه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توش پر از این چیز هاست

دقت کنید چند کاناله بودن به معنی جهت های مختلف می باشد مثلا انتهای عقب را بالا یا پایین بیاوری و...

همیشه از هلی کوپتر های باتری شارژی استفاده کنید به خصوص اون هایی که بیسیم شارژ می شوند

و هر چه قدر پول بدی اش میخوری

16. این کاربر از mehran_286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •