سلام شما کلید s1 که بالای کیبرد هست رو فشار بدید بعد از باز شدن برید تو قسمت کیبرد اگر اونجا تنظیمات بک لایت نداره یعنی سیستمتون نداره
سلام شما کلید s1 که بالای کیبرد هست رو فشار بدید بعد از باز شدن برید تو قسمت کیبرد اگر اونجا تنظیمات بک لایت نداره یعنی سیستمتون نداره
ممنون آره داره و درست شد.
ی سوال دیگه
این برنامه ی Media Gallery رو روی سیستم دارم،در ابتدای تایپ ذکر کرده بودید که میشه با وب کم خود سیستم کنترول سیستم رو بدست گرفت،ممنون میشم ی توضیحی هم راجب این برنامه بفرمایید و طریقه فعال کردنش چطوری هست؟
با تشکر
من زمانی که باهاش بازی می کنم فن سی پی یو بشدت کار می کنه.به نظر شما نیاز هست کول پد براش بگیرم؟قیمت کول پد چنده؟
راستی فن سی پی یو f137 زیرش هست یا کنارش؟چون زمان بازی که فن کار می کنه سمت چپ لپ تاپ حس می کنم باد می زنه؟فنش کنارشه؟
در مورد مدیا گالری هنوز کشف نکردم
در مورد فن این دستگاه 2 تا فن داره یکی داخله کنار موس و یکی هم دقیقا سمت چپ هست به نظرم به کول پد نیاز نداره قیمت هم از 8 هست تا 30 تومان
یه سوال دیگه هم دارم.می خوام بدونم با کدوم کلید روی صفحه کلید باید صدا را کم و زیاد کرد؟چون حالا دقیق یادم نیست روی f2 یا f3 شکل ولوم کم و زیاد را زده روی f4 هم انگار کلید موت را زده ولی هر کدوم را می زنم هیچ تاثیری نداره.روی کیبورد باید کدوم کلید ها را فشار بدم که صدا کم و زیاد بشه؟
باید کلید fn در سمت چپ اسپیس را بگیری و اف3 و اف4 رو برنی 3 برای کم کردن 4 برای زیاد کردم
دوست عزیز این 4تا عکسی که برای کرک کردن نورتون قرار دادید باز نمی شه و بصورت یه مربع هست که داخلش ضربدر قرمز هست.اگه ممکنه لطف کنید دوباره آپلود کنید و قرار بدید.ممنون می شم.
عزیزم عکس ها مشکلی ندارند باز میشن به راحتی اینم لینک هاشون برای راحتیت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
می خواستم بدونم کیفیت صفحه نمایش این لپتاپ (با رزولاسیون 900*1600) از نظر کنتراست ، عمق رنگ ها ، روشنایی و زاویه ی دید چطوره ؟
ممنون
salam bax yek modat kamtar miyam to in modat ta alan sistemam behtarin shekl kar karde bayad begam ro dast nadare
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)