500 وات سايلنت پرو از كولر مستر
ممنون دوست عزیز حالا پاور 500 وات سایلنت پرو از کولر مستر بهتره یا green 785b?
اگه میشه راهنمایی کنید که پاور 500 وات سایلنت پرو از کولر مستر بهتره یا green 785b
مسلمأ پاور 785b گرین خیلی بهتره!! توان خروجی بالاتر و کیفیت و سطح استاندارد بسیار بالا ، همراه با نویز و ریپل خروجی کم جزءخصوصویات این پاور هستند .
کیفین پاور های گرین این قدر بالا هست که میشه اون ها رو با مدل های هم توان از شرکت های دیگه مقایسه کرد و نه مدل ضعیفی مثل 500 silent pro !!!
توي تكست كه شما نوشتيد ممكنه بهتر باشه . در عمل من لينك بررسي از اين پاور تو هيچ وبسايتي پيدا نكردم . ولي تا دلتون بخواد لينك بررسي براي كولر مستر موجوده
گرین ، یک شرکت ایرانی هست که پاور های شرکت seventeam که شرکت بسیار بیار معتبری هست رو در ایران با نام گرین می فروشه!! شما اگه به جای green gp-785 ، پاور های seventeam st-750z-af و یا SilverStone ST75EF 750
رو سرچ کنید ، حتمأ نتایج تست این پاور در سایت های معتبر رو پیدا می کنید .
در هر صورت کاملأ بدیهی هست که مقایسه ی یک پاور 500 وات ، با یک پاور که نزدیک 800 وات توان تحویل می ده کاملأ نادرست هست!!
Last edited by alborz_k; 31-01-2011 at 18:14.
خوب از كجا بفهيم اين پاور دقيق همون سون تيم يا برند ديگه هست . من ميگم از كجا ميشه فهميد
گرین رو بگیر و شک نکن ! کیفیت خوب و قیمت خوب و گارانتی فوق خوب !
پاور 500 وات برای سیستم پیشنهادی کم هست
و با توجه به اینکه ایشون اور هم میخوان بکنن به یک پاور بالای 650 وات نیاز دارن تا مشکلی براشون به وجود نیاره
از اون جایی که مشخصات خروجی و ورودی ، نوع قطعات به کار رفته و حتی شکل ظاهری این پاور با پاور هایی که اسم بردم کاملأ مشابه هستند(تفاوتشون در ماژوالار بودن کابل های خروجی و بعضی از خصوصویات جزیی است) و خیلی از مجلات و سایت های داخلی این سری پاور ها رو تست کردن و نتایج تست هاشون ، با مقادیر اعلام شده توسط شرکت سازنده مطابقت داشتن ، پس این که بگیم از کجا معلومه همون پاور ها باشن ، از اون حرفاست!!!
و نکته ی آخر این که هر کسی که این سری از پاور ها (675-775-875 ) رو گرفته کاملأ راضی بوده .
گدشته از تمام این حرف ها ، باز هم عرض می کنم که مقایسه ی یک پاور 500 وات از هر برند ی با یک پاور 775 وات!!!! اصلأ منطقی نیست.
Last edited by alborz_k; 31-01-2011 at 22:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)