من نمیدونم دلیله ابن همه هزینه کردن چیه اگر گیم هست که 5870 کاملا کافیه.
ولی اگر میخواین حتماقویترین باشه پس gtx580 پیشنهاد میکنم
من نمیدونم دلیله ابن همه هزینه کردن چیه اگر گیم هست که 5870 کاملا کافیه.
وقتی ایشون میتونن هزینه کنن چرا 5870 که در برخی گیم ها نمیتونه با بهترین تنظیمات جوابگو باشه؟؟من نمیدونم دلیله ابن همه هزینه کردن چیه اگر گیم هست که 5870 کاملا کافیه.
دوست عزیز اگه میخوای به خواسته ات برسی و لذت هر بازی که اراده کردی رو با بالاترین گرافیک و جزئیات ببری ته کلام اینه که:
1.اگه برات هزینه مهم نیست خب یه GTX 580 میترکونه.
2.اگه برات هزینه مهمه یه 5870 هم میترکونه.
هر دو اینها تمام گیمها رو فراتر از اون چیزی که انتظار داری اجرا میکنن.
اما هزینه بعضی وقتها بیخودیه.برای مثال اگه شما یه صفحه نمایش با رزولیشن 900×1440 داشته باشی یه GTX 460 هم زیادیه.یا اگه یه CPU ضعیف داشته باشی.پس قطعات دیگه هم دخیل هستند.شما اگه قطعات دیگه ای که داری خوب هستند و صفحه نمایشت هم Full HD است همون دو مورد که گفتم کارت رو راه میاندازه.در ضمن xbox اصلآ با گرافیک های خیلی ضعیفتر از اینها هم قابل مقایسه نیست چه برسه به اینها.
من هدفم اینه که بیخودی پول ندن.مطمئنا با خرید 580 به حرفه من خواهند رسید که این همه هزینه اشتباهه برای گیم.
5850 در تمامه بازی ها روون هست با بالاترین تنظیمات.5870 که جای خود داره.
در هر صورت خودشون هر طور صلاح میدونن.
برای 580 سی پی یو 17 950 کافیه؟؟
اگه گرافيك تك كارت ميخواي برداري بهتره پردازنده رو از سندي بريج انتخاب كني.
سندي بريج تو بازي بهتر عكل كرده.
اگه واقعا هزینه واست موردی نداره تو خرید 580 شک نکن قویترین Single GPU دنیاست!![]()
خرید گرافیک 600 یا 700 تومن جز ضرر هیچ چیز دیگه ای برای شما نداره ایشون میتونن یک گرافیک 5850 بگیرن با یه xbox 360 این همه هزینه !
1سال دیگه افت میکنه بعد میبینید چه ضرری کردید
از چه نظر افت میکنه؟
قیمت؟
اکس باکس که دارم .. به درد نمیخوره درسته تو فریم کم نمیاره ولی گرافیک نداره
مادر برد و سی پی یو چی باهاش مچ کنم؟اگه واقعا هزینه واست موردی نداره تو خرید 580 شک نکن قویترین Single GPU دنیاست!
Last edited by farhad200; 30-01-2011 at 20:18.
بابا ایشون می خواد یه جوری پولاشو خرج کنه!!خرید گرافیک 600 یا 700 تومن جز ضرر هیچ چیز دیگه ای برای شما نداره![]()
واسه اینام مشکل هزینه نداری؟!مادر برد و سی پی یو چی باهاش مچ کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)