از اسم جایزش معلومه که جایزه معتبریه. و این خیلی مهمه که جایزه رفتار جوانمرادنه سال در همه ورزش هاست نه فوتبال. البته من نمی دونم چه کسایی حق انتخاب و رای داشتند ولی در هر صورت مبارکش باشه . حقش بود .
بعد از همون بازی مقاومت افتاد روی دور ناکامی!![]()
از اسم جایزش معلومه که جایزه معتبریه. و این خیلی مهمه که جایزه رفتار جوانمرادنه سال در همه ورزش هاست نه فوتبال. البته من نمی دونم چه کسایی حق انتخاب و رای داشتند ولی در هر صورت مبارکش باشه . حقش بود .
بعد از همون بازی مقاومت افتاد روی دور ناکامی!![]()
خوبه در این دوران شکست تیم ملی خبر خوبی بود.
نمیدونم چرا این خبر رو تلویزیون تو بوق وکرنا نمیکنه.... واقعاً من که خیلی خوشحال شدم ...اگه تو پرسپولیس یا استقلال بود الان ملیونها بار تو بوق وکرناش کرده بودند
لابد به بهانه اینکه خواهرش تو برنامه بفرمایید شام منوتو شرکت کرده اینو بایکوت کردن![]()
یه تیم بود ماله هلند که اومدن توپ رو بزنن بیرون توپ رفت توی گل حریف بعد ایستادن تا گل رو بخورن !
اون هم صحنه جالبی بود !
همه اخبار ها پخشش کردن.بایدهرروز یدور اعلام کنن جایزه گرفته؟!
اون مال 4 سال قبل بود و نجف زاده که تو پاریسه، سوتی داده بود! با سرچ پیداش کرده بود!
اینو ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه داور باحالی
---------------------
ببخشید ، میدونم بیربطه (نمیدونم کجا باید اینو میزدم) . ولی این بابا چرا دنده عقب میره ؟؟؟؟؟!!!
.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گزارش قدیمی مارکا و کامنتایی که گذاشته شده
با گوگل ترنسلیتور به انگلیسی ترجمه بکنید،یه سری کامنتا خیلی جالبنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)