حالا که بحث موتور و نرم افزار شد با اجازه دوستان من هم یه سوال میپرسم
بازی هایی مثل shank و world of goo و angri birds رو با چی میسازن؟چون من میخوام برم سراغ بازی های دو بعدی.می خوام بدونم با چه نرم افزاری شروع کنم بهتره.ممنون.
حالا که بحث موتور و نرم افزار شد با اجازه دوستان من هم یه سوال میپرسم
بازی هایی مثل shank و world of goo و angri birds رو با چی میسازن؟چون من میخوام برم سراغ بازی های دو بعدی.می خوام بدونم با چه نرم افزاری شروع کنم بهتره.ممنون.
سلام.
فهرست ابزار های به روز رسانی شد . یه صفحه برید عقب![]()
موتور بازی سازی رایگان Lian3D Engine
این موتور که توسط یکی از بازیسازان بزرگ ایران و جهان ساخه شده به خاطر راحت بودن کار با آن مورد توجه بسیاری از بازیسازان قرار خواهد گرفت
تصاویری ار بازی های ساخته شده توسط این موتور
برای دنلود این موتور میتوانید از لینک زیر استفاده کنید
http://up.--------.com/images/b7o4qkbesgwq9of50af.exe
بخش پشتیبانی موتور:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ایول حسن جان فکر کنم تاپیکه خوبی بشهاسمش رو بزارین موتورهای ناشناخته بازیسازی
(شوخی)
فکر کنم بهترین موتور دو بعدی گیم میکر باشه حالا دوستان گیم میکر کارحرفه ای تر هستن می تونن راهنماییتون کنن,نرم افزار که زیاده,البته با نرم افزار فلش هم میشه بازی دو بعدی ساخت فکر کنم
![]()
PANDA 3D
خرس سه بعدی
استدیوی VR دیسنی یکی از شعبه های شرکت دیسنی بوده که در زمینه ساخت محصولات نرم افزاری س بعدی برای والت دیزنی فعالیت می کند. اولین محصول این شرکت یک ابزار خلق صحنه های سه بعدی به نام Aladdin's Magic Carpet بود که آن را می توان پایه گذار انجین Panda 3d دانست . در سال 2002 این محصول در گروه محصولات منیع باز (Open Source )قرار گرفت .
Panda 3d مخفف کلمه های Platform Agnostic Networked Display Architecture
زبان برنامه نویسی این ابزار python بوده .این انجین خود توسط c++ نوشته شده است . که این توانایی را داشته که توابع کلاس ها و تمامی برنامه نویسی های نوشته شده به زبان Python را به زبان c++ کامپایل کند و در اینجا زبان برنامه نویسی python فقط نقش یک Interface را بازی می کند.که از مزید های این زبان مدیریت بهینه حافظه به خاطر سرعت بالای c++ به وجود می آید.
در برنامه نویسی با این انجین سازندگان بازی همیشه با استفاده از زبان python کد مورد نظر خود را می نویسند اما انجین همیشه ان را به صورت ترجمه شده به c++ دریافت و می خواند.
دامنه کاربران این انجین بسیار وسیع می باشد به طوری که در چندین دانشگاه و مراکز آموزشی معتبر در سراسر دنیا این انجین تدریس می شود. در ضمن از امکانات ارتباطی این محصول می توان به امکان ارتباط مستقیم کاربران با سازندگان این انجین در فروم های آن نام برد .که شما می توانید در آنجا به جواب سوال های خود به سرعت برسید :
Panda3D یک انجین scene graph میباشد . این بدین معناست که جهان بازی درابتدا خالیست و سازنده بازی با قرار دادن مدل ها و اجزای سه بعدی در مکان های مختلف آن جهان یا سکانس را به وجود خواهد آورد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
panda3d محدودیتی برای وارد کردن اجسام سه بعدی کوچک و بزرگ ندارد و تفاوتی بین پردازش این دو قائل نمی شود. می توان این گونه مدل ها را با استفاده از نرم افزار های استاندارد مدل سازی مانند.Blender, 3ds Max Maya به این انجین وارد کرد.درضمن این انجین برای رندر و پردازش تصاویر از هردو استاندارد Directx و OpenGl استفاده می کند.
انجین بازی سازی Panda3d اولین انجین بازی سازی بود که از تکنیک Vertex و Pixel شدر استفاده می کرد . که در سال 2005 قابلیت شیدر نویسی نیز به آن اضافه شد .با این وجود کاربران دسترسی بسیار کمی به تکنیک های نورپردازی پیشرفته داشتند.در حقیقت هم فرضیه به وجود آوردن یک زبان شیدر نویسی هم واقعا مشکل است در کل هم بیشتر انجین های ساخت بازی این مسئله را به طور اتوماتیک انجام می دهند.
برای اصلاح کردن این وضعیت اخیرا سازندگان Panda3d به آن قابلیت ترکیب شیدر ها را اضافه کرده اند. و با استفاده از این قابلیت یک مدلر سه بعدی می تواند به آن قابلیت Pre-Pixel اضافه کند. و اگر مدلر بخواهد به آن Normal Map. Gloss Map . SELF Illumination map اضافه کند برای اجرای آن دچار هیچ مشکلی نشود .این قابلیت به مدلر یا سازنده بازی این امکان را می دهد که بدون دخالت هیچ کد یا برنامه نویسی خودش مدل سه بعدی را رندر کند.
ویژگی های این محصول:
توانایی تحلیل مسائل
قابلیت خطایابی
قدرت کامل در وارد و خروجی دادن به مدل های سه بعدی
قابلیت استفاده از صدای سه بعدی با استفاده از کتابخانه Open Al
قابلیت Collision detection
استفاده از سیستم فیزیک
قابلیت پشتیبانی از کیبرد و ماوس
پشتیبانی از درایو های سخت افزاری مختلف
رابط بصری کارامد و آسان
شبکه .
از بازی های ساخته شده با این محصول می توان به :
Disney's Toontown
Disney's Pirates of the Caribbean Online
Autumn Moon Entertainment: Ghost Pirates of Vooju Island
Autumn Moon Entertainment: A Vampyre Story
SimOps Studios: Code3D
MSA's Thermal Enforcer
Little Mermaid Pinball, Aladdin Pinball, and Pirates Pinball
Angels Fall First: Second Antarean War
7million
اشاره کرد.
تصاویر چند نمونه از محصولات و محیط های ساخته شده با این محصول :
منابع آموزشی این محصول :
وب سایتبرای دسترسی به منابع اموزشی .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایتبرای یادگیری زبان برنامه نویسی این محصولکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وبرای یادگیری کار با این محصولکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای دانلود این محصول به این آدرس مراجعه کنید :
در صورت به مشکل برخوردن با لینک بالا از این لینک استفاده کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نینجا جان شرمنده می کنی دیروز رفتم سفارش adsl دادم ایشال... یک هفته دیگه وصل میشه تا اون موقع نسخه 0.2 بتا به راهنما فارسی برای دنلود قرار می دم .حالا یکم جو گیر شدم.ولی ما در کل کسی نیستم در مقابل دوستان
![]()
مبارکه شمام به جمع پر سرعتا پیوستی!!منتظر نسخه ی دو هستیم.دیروز رفتم سفارش adsl دادم
شما سرور دوستانی این حرفا چیه....ولی ما در کل کسی نیستم در مقابل دوستان
حسن اینجا مخصوص موتوراییه که کاملا رایگانن یا کلا هر موتوری که استفادش هم رایگان باشه حسابه (منظور فقط کارکردنه نه کارتجاری)
کلا انجین هایی که استفاده ون رایگانه و می تونی باهاشون مثل یو دی کی کار کنی .
تازه کجای کاری یه انجین های دیگه ای هم گیر اوردم ببینید کمتر از شاخ بالای کلتون سبز نمی شه. فعلا دارم اطلاعات دربارشون جمع می کنم . کلا هم لیست این جور انجین های راگان توی ویکیپدیا هست.
پس چرا خود udk رو نذاشتی؟کلا انجین هایی که استفاده ون رایگانه و می تونی باهاشون مثل یو دی کی کار کنی
چون نینجا جان udk رو همه می شناسن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)