یه پراپرتی جدید CSS3 داده که میتونی جهات عکس هارو تعیین کنی مثلا
اینجاروکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه پراپرتی جدید CSS3 داده که میتونی جهات عکس هارو تعیین کنی مثلا
اینجاروکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خيلي جالب بود. ممنون.
اما من اينو ميخوام.. ببين :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیديه چيزي تو اين مايه ها. ميبيني گوشه ها رو.. عكس نيست وقتي تو بروزر ميبيني با css درست شده. من اينو ميخوام اينجوري.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ahmad-Ra; 08-02-2011 at 18:26.
خوب دوست من گفتم که با همین کد های بالا میتونید این جلوهرو ایجاد کنید یه div ایجاد میکنید و کد CSS که بالا دادم رو تنظیم میکنید براش . زیرش یکی دیگه و رنگ دیگه
دوست عزیز اینچیزی که داریوش بهش اشاره کرد همون روشیه که تو لینک پست قبلیم تو این تاپیک دادم
دوباره میزارم ببنید:
این روشهایی که دوستمون هم داره میگه هم جواب میده ولی این مشکل هست که خیلیا هنوز از مرورگرهایی که CSS3 پشتیبانی نمیکنه استفاده میکننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من با فایل HTC یهکاری میکنم همه اجرا کنن
اینکار توسط border-radius در css3 انجام میشه. در همون سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم توضیحاتش وجود داره، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست.
شما هر سه رو با هم استفاده کنید تا در مرورگرهای Safari و کروم و فایرفاکس و ie 9 به مشکل برنخورید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by eAmin; 08-02-2011 at 20:58.
بر هم بخورن گفتم با فایل های HTC میتونن درستش کنن دوستمون میخوان با عکس این کار رو بکنن وگر نه من صفحه قبل همین روشی که شما الان گذاشتید گذاشتم
عذر می خوام، اون پست شما رو ندیده بودم.
البته فایلهای HTC فقط در مرورگر IE پشتیبانی میشن، و اونی هم که شما مدنظرتون هست فریم ورک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست، که توسط فیلترهای درونی ie بعضی از خاصیتهای css3 رو مرد پشتیبانی قرار داده.
Last edited by eAmin; 08-02-2011 at 21:07.
سايتي كه معرفي كرديد ديدم.
اما م ميخوام خودم از قبل عكس تعريف كنم و با خاصيت هاي css مثلا تو dream waver با تعيين repeat و background position(x,y) و background image و... انجامش داد.
اين سايت فقط رنگ دهي داره من لايه عكس ميخوام بذارم خودم.
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
HTC چي هست ؟
یه فایل با فرمت .HTC فیلی هست که قابلیتی که جدید اومده و مرورگر های قدیمی ساپورت نمیکنند به اون مرورگر اضافه میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)