c7 بخر......
درود بر شما و نظرتون اما با سیمبین حال نمیکنم![]()
سیمبین3^خیلی با ویرایش های قدیم فرق میکنه وبهبود یافته
به نظر من مشکلات آیپاد نسبت به قیمتش ناچیزه.
سلام
یه سوال داشتم
شما گفتید 5233 خوبه می خواستم بپرسم با توجه به اینکه 5230 هم تا حدودی شبیه 5233 هست ، اما gps داره ! نظرتون در موردش چیه؟
من شنیدم توجعبه اش قلم نیست و بیرون آوردن سیم کارتش هم به قلم یا یه جسم خارحی نیاز داره !
میشه بگید مثه 5233 اون رو هم پیشنهاد می کنید یا نه ؟ و اینکه قلم رو جدا میشه خرید و اگه آره قیمتش چنده؟
پس نظر شما هم آیپاد هستش
اما این C7 نوکیا هم با سخت افزار جالبی که داره (Usb On the Go, دوربین 8 مگا,فرستنده FM) آدم رو وسوسه میکنه
ولی حیف که سیستم عاملش سیمبین اگه آندرویید بود لحظه ای در خریدش شک نمیکردم
به نظرتون یه گوشی ساده با یه آیپاد بخرم یا برم یه C7 بخرم؟ (یه طرف سخت افزار C7 و یه طرف آیپاد و خودتون بهتر میدونین iOS )
طبیعتا سیمبین با ios خیلی فرق داره ولی برای سیمبین 3 هم بازی های خوبی توی راهه .
آیپاد یه سیستم بستس. فقط با itunes میشه توش چیزی ریخت و دوربینشم با این که فیلم برداری HD میکنه ولی رزولوشن عکس برداریش 0.6mp هست . دسترسی به اینترنتش فقط با wifi هست . بلوتوث نداره و جیلبریک کردنش برای کرک خور شدن کمی سخته .به جاش کلاس داره . گرافیک بازی هاش در بعضی مواقع واقعا خارق العاده است . برای موسیقی بهتره .پردازندشم از c7 بهتره چون 1GHz هست .
رمش هم بیشتره . 512 مگابایت در مقابل 256 . صد البته نازکتره و قشنگتر.برات ارزونترم در میاد .حالا خود دانی .
یه نکته دیگه : با خرید آیپاد تاچ دستگاهی رو داری که با آیفون 4 (گرونترین گوشی موجود در ایران) تقریبا فرقی جز سیم کارت نخوردن نداره.
دیگه نمیدونم چطوری از شما تشکر کنم دکمه تشکر هم کم آوورده![]()
با این حرف های شما دیگه واقعا عاشق آیپاد شدم
اما اینجا باید یه نکته رو هم بگم که من آیپاد رو بیشتر برای موزیک و برنامه های حرفه ایش میخوام نه بازی (ولی این رو هم باید اذعان کنیم که آیپاد عجب کلاسی داره!اینو نمیگم که آیپاد رو برای کلاسش میخوام نه همونطور که گفتم فقط برای موزیک و برنامه)
یه سئوال دیگه به نظرتون تا یکی دو هفته دیگه قیمتش کاهش پیدا میکنه یا نه؟؟؟ (8 گیگ ورژن 4)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)