تشکر از شما ؛ فقط یک سوال رو جواب ندادین
گفتین بعد از نصب نرم افزارها.... چه نرم افزارهایی؟ خودش اتوماتیک از جایی میگیره و نصب میکنه یا ما باید از جایی تهیه کنیم و بهش نصب کنیم؟
ارادت![]()
تشکر از شما ؛ فقط یک سوال رو جواب ندادین
گفتین بعد از نصب نرم افزارها.... چه نرم افزارهایی؟ خودش اتوماتیک از جایی میگیره و نصب میکنه یا ما باید از جایی تهیه کنیم و بهش نصب کنیم؟
ارادت![]()
خودش اتوماتیک میگیره نصب میکنه
با 256 یک ساعت طول میکشه
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
خودش اتوماتیک میگیره نصب میکنه
با 256 یک ساعت طول میکشه
سرعت دانلود من 150 هست چند دقیقه بشتر زمان نمیبره!
یک قسمت samsung app در منو internet tv هست که برنامه و بازی هارو میتونید از این قسمت ببینید و دانلود کنید
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
حجم بیشتر برنامه ها و بازی ها 3 4 مگ هست
دوستان حالا این برنامه ها اومد و قابل اجرا شد.
لطفا اونایی که تجربه استفاده دارن بگن کدوماش بهتره و امکاناتش رو لطفا بگن.
با سلام
منم با این حرف کاملا موافقم؛ هم از شما و هم از امیر عزیز خواهش میکنم در اینمورد هم کمی فعالیت کنن. این بخش از تلویزیون هیچی از منو مخفی کم نداره که روش فعالیت نشه. خواهشا اونایی که تونستن از این بخش تلویزیون بهره برداری کنن کمی شرح و تفصیلات و عکس و تصویر هم چاشنی کار بکنن و از تجربیاتشون بیشتر بگن و اینهمه خلاصه گویی نکنن.
![]()
با سلام من دوستم نمایندگی سامسونگ داره میگفت اگر کسی بتواند این سیستم راه بندازه
من باابت هر نصب 50 تومان میدم در تهران چون میگفت خیلی از مشتریاشون میخواهند این سیستم فعال بشه
internet tv روی پلاسما b690 هم کار میکنه ؟
b690 كه براحتي اينترنتش فعال ميشه تاپيك شبكه كردنش هم هست![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)