تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: خرید 4gig رم ddr3 تا 250 تومان

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

خوب الان از بین این مدل رم ها بالاترین باس و پایین ترین زمان تاخیر کدومه؟
    این جزو بهترین مدلهایی هست که تو بازار دیدم:

2. 3 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

این جزو بهترین مدلهایی هست که تو بازار دیدم:

یعنی این بهترین مدل توی بازار ایران هست مدل بهتر از این نیست دیگه
    چون من میخوام بهترین مدل رو با باس بالا و زمان تاخیر پایین بگیرم برای همین دنبال بهترین مدل هستم

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

در آخر از بین این دو سه مدلی که پیشنهاد شد کدوم رو پیشنهاد میکنید من بخرم فقط سریع تر که امروز برم بگیرم
    ممنون

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

در آخر از بین این دو سه مدلی که پیشنهاد شد کدوم رو پیشنهاد میکنید من بخرم فقط سریع تر که امروز برم بگیرم
    ممنون
    Gskill سری PI با زمان تاخیر CL6 پیدا کردید در خریدش شک نکنید!

6. 4 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

Gskill سری PI با زمان تاخیر CL6 پیدا کردید در خریدش شک نکنید!

پس با این حساب میرم دنبال همین که بخرمش
    ممنون بابت راهنمایی ها

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام.
    ببینید این رم های G.SKILL سری PI یا PIS یا PI Black با توجه به Marketing که دارند همچین مدل های TOP هم نیستند که در ظاهرشون نشون میدند صرفا قیمت بالایی که دارند.
    در حال حاظر خوده بنده یک جفت G.SKill PI 2000MHZ CL6 از نوع Engineering Sample که از مدل هایی که داخل بازار هستند به علت نمونه مهندسی بودن بهترند رو در اختیار دارم.. ولی باز هم در مقابل رم هایی مثل Corsair Dominator GT 1600MHZ CL7 یا G.Skill Perfect Storm 2000MHZ CL9 یا سری Kingston HyperX 2000MHZ CL8 که دارای چیپ Hyper Elpida هستند هیچ حرفی از لحاظ CasLatancy و Timing مخصوصا tRCD برای گفتن ندارند و فقط ظاهر نسبتا خوبی دارند.
    در صورتی که شما با اختیار داشتن یکی از رم های نام برده در بالا راحت میتونید از فرکانس 2000MHZ CL6-7-6-20 استفاده کنید (شاید با ولتاژ کمتر نسبت به XMP رم های PI) و فقط این کار یک فرد حرفه رو میطلبه که Profile مناسب رو از داخل BIOS مادربرد برای این رم های تنظیم کنه.

یک نکته دیگه این رم های 2000MHZ CL6-10-6-25 هستند که به علت همون مشکلی که در بالا گفتم tRCD نسبتا جالبی ندارند که در Performance تاثیر بسیار زیادی داره...

موفق باشید.

9. 3 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام.
    ببینید این رم های G.SKILL سری PI یا PIS یا PI Black با توجه به Marketing که دارند همچین مدل های TOP هم نیستند که در ظاهرشون نشون میدند صرفا قیمت بالایی که دارند.
    در حال حاظر خوده بنده یک جفت G.SKill PI 2000MHZ CL6 از نوع Engineering Sample که از مدل هایی که داخل بازار هستند به علت نمونه مهندسی بودن بهترند رو در اختیار دارم.. ولی باز هم در مقابل رم هایی مثل Corsair Dominator GT 1600MHZ CL7 یا G.Skill Perfect Storm 2000MHZ CL9 یا سری Kingston HyperX 2000MHZ CL8 که دارای چیپ Hyper Elpida هستند هیچ حرفی از لحاظ CasLatancy و Timing مخصوصا tRCD برای گفتن ندارند و فقط ظاهر نسبتا خوبی دارند.
    در صورتی که شما با اختیار داشتن یکی از رم های نام برده در بالا راحت میتونید از فرکانس 2000MHZ CL6-7-6-20 استفاده کنید (شاید با ولتاژ کمتر نسبت به XMP رم های PI) و فقط این کار یک فرد حرفه رو میطلبه که Profile مناسب رو از داخل BIOS مادربرد برای این رم های تنظیم کنه.

یک نکته دیگه این رم های 2000MHZ CL6-10-6-25 هستند که به علت همون مشکلی که در بالا گفتم tRCD نسبتا جالبی ندارند که در Performance تاثیر بسیار زیادی داره...

موفق باشید.

خیلی ممنون بابت توضیحات کاملتون من هم پس G.SKill PI 2000MHZ CL6 رم رو میگیرم چون شما خودت داری وراضی هستی ولی من از بعضی مغازه ها سوال کردم گفتن Gskill سری PI با زمان تاخیر CL6 هم خوبه ولی نداشتند ولی این مدل شما بود و پیشنهاد هم کردند که همین رو بخرم با این حساب میرم میخرم
    ممنون

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

خیلی ممنون بابت توضیحات کاملتون من هم پس G.SKill PI 2000MHZ CL6 رم رو میگیرم چون شما خودت داری وراضی هستی ولی من از بعضی مغازه ها سوال کردم گفتن Gskill سری PI با زمان تاخیر CL6 هم خوبه ولی نداشتند ولی این مدل شما بود و پیشنهاد هم کردند که همین رو بخرم با این حساب میرم میخرم
    ممنون
    شرمنده دیر پست دادم.
    من نگفتم رم های G.SKILL PI Series رم ها بدی هستند و اتفاقا در حال حاظر یکی از بهترین ترین رم های موجود در بازار های دنیا هستند!
    فقط گفتم برای افراد حرفه ای مثل Ultra-Black عزیز.....در صورت آماده سازی یک Profile مناسب برای یک رم با چیپ Hyper Elpida مثل Corsair Dominator GT 1600MHZ CL7 میتونند هزینه کمتر + Performance بهتری نسبت به G.SKill PI ها بگیرند.
    موفق باشید.

12. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •