اینا از 250 بیشترن!!!!!
اینا از 250 بیشترن!!!!!
نه سی 6 همین حدودهاست،ایکس 6 هم 10 15 تومن گرونتره....
من خودم اومنیا لایت رو دوست دارم ولی نمیدونم تو بازار هست یا نه؟؟ کسی میدونه؟؟ البته از x8 هم بدم نمیاد و قیمتش هم خوبه ولی اینکه فارسی ساپورت میکنه یا نه رو نمیدونم. دوستان کسی میدونه؟؟
اندروید بهتره
من می گم صبر کن تا گالکسی551 ارزون شه
منم یه زمانی خواستم امنیا لایت برم اما پشیمون شدم
چرا؟؟ من هر چی گشتم چیز بدی ازش ندیدم و به نظرم که قیمت خوبی داره! البته اگه تو بازار باشه؟؟؟کسی اینو میدونه که هست یا نه؟؟ حالا اگه گوشی بهتری تا 250 میشناسین، لطف کنید و بهم معرفی کنید. ممنون میشم.
Last edited by mey 2009; 25-01-2011 at 16:07.
به خاطر سیستم عاملش . بچه ها میگن داره منسوخ میشه
شما اگه سیمبین یا حتی اگه اندروید هم بخرین، ممکنه که منسوخ بشه!! فرض کنید که برای یه گوشی آپدیت ورژن های جدید اندروید عرضه نشه، اونوقت شما یه گوشی با سیستم عامل ثابت دارین مثلاً همین اکسپریا x8 آپدیت 2.1 براش اومده ولی آیا 2.2 و حتی 2.3 براش میاد؟؟ معلوم نیست. درسته که open source هستش ولی دلیلی به ارائه ورژن های جدید سیستم عاملش برای یه گوشی خاص نیست. ضمن اینکه ویندوز موبایل 7 هنوز خیلی رواج پیدا نکرده و بعید میدونم که به این زودی ها روی گوشی های ارزون قیمت بیاد!! ویندوز 6.5 تمام کارهای معمولی رو راه میندازه و فقط برای کسانی که دنبال بازی و این مباحث هستن ممکنه که بازی خوب براش نیاد!! هر چند که فکر کنم نرم افزارهای ویندوز 7 رو بشه تا حدودی روی ویندوز 6.5 هم نصب کرد!!!
سامسونگ S723 Wave
مرسی عزیزم ولی مشکل پخش فیلم داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)