ولی فکر کنم برعکس باهش های چون فن گرافیک مو قع نصب به سمت پایین میوفته و می ره روی اون اسلات pci
از همین چیپ 890 از برند دیگه ای مادر برد هست؟
ولی فکر کنم برعکس باهش های چون فن گرافیک مو قع نصب به سمت پایین میوفته و می ره روی اون اسلات pci
از همین چیپ 890 از برند دیگه ای مادر برد هست؟
هستاز همین چیپ 890 از برند دیگه ای مادر برد هست؟
ولی قیمتها خیلی بالاتره
بالای 160-170
اوکی یه ساعت دیگه می رم بازار قیمت این طعات رو بگیرم ولی اینجا فکر کنم گرون تره![]()
سلام رفتم بازار
پردازنده کم ترین قیمت 106 تومن 125 تومن هم قیمت دادن
هارد 64 تومن
رم یکی گفت 100 تومن اونیکی 89 تومن
مادر برد رو 135 تومن 130 هم جا داشت
پاور هم 67 66
اون مغازه ای که قیمت 106 پردازنده رو داد کاملا توی کار amd یه گفت Asrock اصلا نخر می گفت برند ریمارک شده اس کیفیت نداره
چیپ 780 از msi رو پیشنهاد داد
از اون ور گفت چیپ 890 از msi قیمتش خیلی بالاتره حالا Asrock چه طوری 130ت می ده چون کیفیت نداره
خوب این یارو چی می گفت؟
این قیمت هایی که دادین قیمت رو از کجا گیر بیارم فروشگاه اینترنتی هست ؟(چک کردم قیمت ها بالا بود)
چرت و پرت محض!!!اون مغازه ای که قیمت 106 پردازنده رو داد کاملا توی کار amd یه گفت Asrock اصلا نخر می گفت برند ریمارک شده اس کیفیت نداره
چیپ 780 از msi رو پیشنهاد داد
از اون ور گفت چیپ 890 از msi قیمتش خیلی بالاتره حالا Asrock چه طوری 130ت می ده چون کیفیت نداره
خوب این یارو چی می گفت؟
ایشون کیفیت رو چی معنی می کنند...؟!
بنده یکی دو سالی هست برای چند تا از دوستان ازراک بستم کاملا هم راضی هستند...
فروشگاههای اینترنتی هم قیمتشون 15-20% بالاتر از بازار تهران هستاین قیمت هایی که دادین قیمت رو از کجا گیر بیارم فروشگاه اینترنتی هست ؟(چک کردم قیمت ها بالا بود)
اگه امکانشو دارین بیاین تهران و خرید کنید
برای اومدن که میتونم بیام تهران ولی باید ببینم ارزششو داره یه مغازه دیگه هم قیمتاش خوب بود گفت 4شنبه برم پیشش از تهران قیمت بگیره
اگه قیمت رم رو اینجا 100 تومن بهم بدن حدودا اختلات قیمت کلی با قیت شما می شه 40 تومن
اگه رم رو ارزون تر گیر بیارم اختلاف حدود 30 تومنی پیدا می کنه که می شه همین قیمت بلیط رفت برگشت به تهران
شما دقیقا مغازه ای رو می شناسید که همین قیمت هایی رو که شما گفتین بده؟(بدم یکی از فامیل ها بگیره بفرسته)
قیمت های که من میدم قیمت کف بازار تهران هست و ممکنه مغازه ای ارزونتر و مغازه دیگه ای گرونتر بدهشما دقیقا مغازه ای رو می شناسید که همین قیمت هایی رو که شما گفتین بده؟(بدم یکی از فامیل ها بگیره بفرسته)
بنده خودم هیچوقت تمام قطعات رو از یک مغازه نمیگیرم!
خوب می گم اونطوری پاشم بیام شانس من قطعه ارزون گیر نیارم حالگیریه
خوب فعلا چار شنبه می رم هارد و پاور رو می گیرم
استاد توی فروشگاه لیون این مادر برد رو دیدم قیمتش 109 تومن
M.B EliteGroup IC890GXM-A
چه طوره؟
از این آزراکه چی کم داره ؟
یه چیز دیگه تقریبا همه مادر برد هایی که از چیپ 890 استفاده می کردن قیمت 160 به بالا دارن چرا این آزراکه ارزونه ؟
Last edited by mehdi_08; 24-01-2011 at 22:50.
بد نیستاستاد توی فروشگاه لیون این مادر برد رو دیدم قیمتش 109 تومن
M.B EliteGroup IC890GXM-A
چه طوره؟
USB3.0 و SATA3 و حافظه اختصاصی گرافیک آنبرداز این آزراکه چی کم داره ؟
اول به دلیل اینکه این مادربرد میکرو ATX هست و دوم کلا محصولات ازراک با چیپست مشابه قیمت پایین تری نسبت به برندهایی مثل گیگا و اسوس و MSI داره و با این سیاست فروش فوق العاده ای تو سطح بازارهای جهانی داشتهیه چیز دیگه تقریبا همه مادر برد هایی که از چیپ 890 استفاده می کردن قیمت 160 به بالا دارن چرا این آزراکه ارزونه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)