حداکثر 2 ماه
1 هفته
1 ماه
3 ماه
6 ماه
9 ماه
1 سال
بیشتر از یک سال
چقد طول میدین تا ویندوز عوض کنین!
من یه RAM 256 MB دارم، خیلی هم دوسش دارم!
رو سیستمم به هیچ عنوان جرات نمیکنم آنتی ویروس نصب کنم، اصلا راه نداره ویندوز آپدیت کنم، حرفشم نزنین که در یک لحظه بیشتر از سه یا چهار تا نرم افزار کاربردی روش نصب شه!
اگه بخوام بیشتر نصب کنم باید ویندوز رو عوض کنم!
من هفته ای دو یا سه بار ویندوز عوض میکنم!
در ضمن یه بار خواستم ویندوز Vista نصب کنم نوشت RAM 512 or Higher میخواد!![]()
1-اگر ویندوز دستکاری نشده مثل ویندوزهای MRT و گردو نریزی
2- بعد از Uninstall کردن برنامه ها کامپیوتر رو اگر فرمان restart داد Restart کنی
3- یکمی از تعمیر ویندوز بلد باشی
میتونی مدت زیادی از ویندوزت استفاده کنی
ولی اگر دوست داری سیستم عامل پایدار برای مدت زیادی داشته باشی حتما به سمت Linux و Mac OS برید
کلاً از ویندوز (توی کامپیوتر) و سیمبیان (توی موبایل) خوشم نمیاد
ولی طبق عادت فعلاً از هر دوش استفاده می کنم!
عمر ویندوزم هم خیلی کم است چون هر روز منفجرش می کنمو دوباره نصبش می کنم!!
![]()
ویندوزم سون هست الان یه ساله باهاش کار میکنم تا حالا مشکلی نداشتم
ایکس پی که داشتم معمولا هر 2 ماه یه بار عوض می کردم.
اما الان با ویندوز سون تا 6 ماه و گاهی هم بیشتر ویندوز رو دست نمیزنم.
تا جایی که دیگه واقعا هنگ کنه چون باید بعدش نرم افزار نصب کنم حوصله ندارم البته را هایی دیگه هم هست که نخواد دوباره همه نرم افزار هار ونصب کنم ولی سون که الان دارم رو لپ تاب بین 5 تا 6 ماه ولی اکس پی که رو PC هست دو ماه بیشتر جواب نمیده
من شده تو یه روز 3 بار عوض کردم...
کلا ویندوز رو دستگاه من اینطوره
xp:کمتر از یه هفته
vista و 7 2 هفته تا 1 ماه
من XP دارم كه آخرين بار 2 سال پيش SP2 رو نصب كردم و كل برنامه هاي مورد نياز رو نصب كردم و با DEEP FREEZE
درايو ويندوز رو فريز كردم و هر از گاهي ديپو غير فعال ميكردم و برنامه مورد نيازمو نصب ميكردم و بعدش سرويس پك 3
رو ريختم و اونم همينجوري كردم و عمر ويندوزم هشتاد سال شده
قبلا خيلي ويندوز عوض ميكردم به خاطر ويروسي شدن ،كند شدن ،بالا نيومدن ،خراب شدن رجيستري ، غير فعال
شدن نرم افزارهاي كرك شده كه مثل فضولا كانكت ميشدن اينترنتو .... ولي الان ديپ مشكلمو حل كرده شايد
بعضي بگن براي كافي نت خوبه ولي من ميگم براي همه خوبه
ضمنا Norton Ghost هم استفاده ميكنم براي برگردونن سريع ويندوز اينقدر ويندوز نصب نكرده بودم كه خواستم
پك 3 رو نصب كنم با درايوراشو برنامه هام داشت جونم در ميومد![]()
من خودم هر كاري ميكنم ويندوز xp روي سيستمم بيشتر از 4 ماه دوام نمياره ولي ويندوز سون شده تا 10 ماه كه عوضش نكردم
بطور كلي ويندوز سون خيلي خيلي از ويندوز xp پايدارتره و سخت پيش مياد كه دچار ايراد و اشكال جدي بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)