مشخصات گوشی که معلومه با یه سرچ ! مهمترینش آندروید 2.2 froyo
این کیبرده درست نشد دوستان ؟ (جناب shahshahani )
قیمت با گارانتی 290 بدون گارانتی 270-5
مشخصات گوشی که معلومه با یه سرچ ! مهمترینش آندروید 2.2 froyo
این کیبرده درست نشد دوستان ؟ (جناب shahshahani )
قیمت با گارانتی 290 بدون گارانتی 270-5
lمرسی دوست عزیز از راهنماییتون
منظورم این بود ب عنوان تایپیک اختصاصی مشخصات و عکس گوشی تو صفحه اول باشه بهتره
به هر حال ...
موفق باشید![]()
مشکل کیبوردش اگه حل نشه واقعا یک مشکل بزرگ هست.
من بین خرید این گوشی و ویو پرو موندم که احتمالا پرو بگیرم.اما اینم امکانات خوبی داره کاش صفحش 320-480 بود
مشکل کیبردش که احتمال خیلی زیاد باید حل شه ، البته الان مشکلش فقط ( ه ) هست که نمیچسبونه !
از لحاظ رزولوشن هم من که مشکلی ندیدم همه بازیا و برنامه هایی که ریختم اجرا کرده راحت.
دوستان بهترین حالت روت کردن این گوشی چیه ؟
سلام
اگه سونی اریکسون بود تا حالا حلش کرده بودم. ولی چه کنم که تو سامسونگ بیگینر هستم
آقا یه مشکل دیگه :
چطوری بدون استفاده ار کیبورد سخت افزاری و با استفاده از کیبورد لمسی میشه رفت خط بعد؟ منظورم دکمه enter هست.
ممنون.
این گوشی با نصب نرم افزار کدومیک از فرمتهای فلش،آفیس،PDF،divx رو میتونه باز کنه ؟
حل میشه ایشالا ، چند نفر این گوشیو باید بخرن اینجا یکم شلوغ شه !
به نکته خوبی اشاره کردی ، بنده هم مثل شما ، بی خبر ! باید یک کیبرد خوب روش نصب کنیم فکر کنم !
خوب برنامه همه اینا هست و باید همه رو اجرا کنه ، چون از لحاظ سخت افزاری که کمبودی نداره ، من خودم فعلا adobe reader ریختم و pdf رو اجرا کردم بقیه رو هنوز تست نکردم !
آقا اينكه ميگن Gps هاي گوشي سامسونگ مشكل داره جريانش چيه؟
كلا معايب اين گوشي رو كسي ميدونه؟
من که با gps کار میکنم و مشکلیم نداره و خیلی زود کانکت میشه !
معایب هم یکی مشکل کیبردست که بالا گفتیم ، و یکم صداشم کمه وقتی به یه دیوایس دیگه مثل ضبط و باند وصل میشه!
نداشتن دکمه فوکوس دوربین کلا دوربینش ضعیفه دیگه،
بقیه چیزاش ردیفه
جی پی اس تو تهران خیلی دقیق نشون نمیده. معمولا به صورت محدوده ای نشون میده. ولی باهاش رفتم اصفهان دقیق نقطه رو نشون میداد. تو جاده هم به صورت دقیق نشون میداد.
البته با نصب یه نرم افزار نقشه جی پی اس این مشکل هم تا حدود زیادی رفع شده برای من
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)