تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: Tell me more و یا Rosetta stone کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

راي دهنده
22. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Tell me more

8 36.36%
  • Rosetta stone

14 63.64%
صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: Tell me more و یا Rosetta stone کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

رزتا ستون جدید هم بسیار کامل شده و بخش های صدایی برای گوینده و شنونده اش بسیار قوی شدن . من از رابط کاربری رزتاستون بیشتر خوشم میاد و بنظرم مناسب تر هستش . اما خارج از همه این ها پیشنهاد می کنم فقط برای آموزش های گرامری و تلفظ و غیره اولیه از این نرم افزارهای استفاده کنید . 3 روز توی محیط انگلیسی زبان بودن شاید برابر 30 روز با این نرم افزارها کار کردن هستش .

نمی گم که حتما پاشید بیاید خارج از کشور واسه اینکه زبانتون خوب بشه !! کلاسهای آزاد مکالمه برای موسسات زبان یا انجمن های زبان که جلسه های گفتگوی آزاد دارن هرچند هم که سطحشون خیلی بالا نباشه ولی کاملا موثره !
    موفق باشید .

داره خودمونی میشه gypsy_mariachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    منم با Tell Me More کار کردم و ازش راضیم، مخصوصا قسمت تشخیص صداش که کلمه ای رو که برای تلفظ گذاشته بصورت گراف نشون میده. صدای شما بعد از تکرار کلمه ظبط شده و در کنار گراف اصلی نمایش داده میشه، اینطوری با کمی سعی و خطا میشه Pronunciation صحیح رو یاد گرفت.
    البته به نظر من منابع یادگیری زبان باید متنوع باشه، شخصا دیدن زیاد فیلم و سریال و پیشنهاد میکنم.
    راستی نرم افزاری رو سراغ دارین که مثله یه فلش کارت اینتر اکتیو عمل کنه؟ مثلا بشه توش کلمه اضافه کرد.

3. 2 کاربر از gypsy_mariachi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من برنامه roseta stone از سایت وطن دانلود ،دانلود کردم اما فایلهای آن پسوند rsd دارند این فایلها با چه برنامه ای باز میشوند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bijibuji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من برنامه roseta stone از سایت وطن دانلود ،دانلود کردم اما فایلهای آن پسوند rsd دارند این فایلها با چه برنامه ای باز میشوند
    اول از لینک زیر برنامه اصلی اش رو دانلود و نصب کن. فکر کنم 120 مگابایت باشه یا یه همچین چیزی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعدش دنبال کرک اش بگرد که 3 مگابایته حدودا و فایل اجرایی رو باید جایگزین فایل کنی بعد از نصب. (تو همین انجمن سرچ کنی پیدا می کنی لینک دانلود کرک اش رو از سرور هات فایل)

حالا نرم افزار رو اجرا کن و اون خودش ازت می خواد که سی دی ها رو یکی یکی بذاری توی درایو و اضافه کنی برای یادگیری.

موفق باشی
    Last edited by bijibuji; 27-04-2011 at 00:49.

6. 2 کاربر از bijibuji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bijibuji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من به سایت Tell me more مراجعه کردم. گویا برای هر سطحی و هر نیازی یه مجموعه جدا داره مثلا اسم یکی اش هست
    TELL ME MORE® Campu و ....
    می شه دوستانی که استفاده کردن یا اطلاعی دارن، یه طبقه بندی کلی بکنن که من بدونم چی باید دانلود کنم؟ ضمنا لینک اف تی پی از این مجموعه هم اگر کسی داره، در ادامه ممنون می شم شیر کنه.

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

راستی نرم افزاری رو سراغ دارین که مثله یه فلش کارت اینتر اکتیو عمل کنه؟ مثلا بشه توش کلمه اضافه کرد.
    درود بر شما
    به نظرم از نرم افزار minipauker که به صورت جاوا هست و روی هر گوشی نصب میشه و میشه کلمه اضافه یا حذف کرد استفاده کن با کامپیوتر هم میشه تایپ کرد و واردش کرد من با این برنامه 504 رو کامل حفظ شدم!!

من تا حالا کلاس انگلیسی نرفتم و سطح یک رزتا رو خوندم الان بین tell me more و رزتا موندم! خیلی خیلی تعریف tell me more رو شنیدم.
    چند تا مشکل دارم:
    یکی اینکه نمی دونم آمریکن هست یا بریتیش یا دو تاش باهمه؟؟
    دوم اینکه بین نسخه های مختلفش موندم چیزی که تو سایتش هست اینه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    که من فکر کنم این به دردم بخوره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی آیا این نسخه کرک شده؟ و از کجا می تونم دانلود کنم؟؟
    تو بازار برای خرید هست؟؟
    آخریشم اینکه چرا اینقدر حجم ها شون متفاوته تو یه سایت زده 10 گیگ یکی 3 گیگ؟؟

9. این کاربر از vahid javani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

چرا rosseta دیوانه کننده اس!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نمی دونم مشکلش چیه ! با میکروفون لپ تاپ باهاش کار میکنم هر کلمه ای رو صد بار میگم دیگه حنجره نمونده واسم بسکه جیغ زدم!!!
    واسه امتحان اینکه بخاطر اشتباه تلفظ کردنه منه که خطا میده یا نه از تلفظ دیکنشری استفاده کردم و براش گذاشتم اما بازم خطا داد
    کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا؟

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا rosseta دیوانه کننده اس!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نمی دونم مشکلش چیه ! با میکروفون لپ تاپ باهاش کار میکنم هر کلمه ای رو صد بار میگم دیگه حنجره نمونده واسم بسکه جیغ زدم!!!
    واسه امتحان اینکه بخاطر اشتباه تلفظ کردنه منه که خطا میده یا نه از تلفظ دیکنشری استفاده کردم و براش گذاشتم اما بازم خطا داد
    کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا؟
    من با rosseta کار نکردم ولی چندین سال پیش tell me more رو گرفته بودم که عالی بود - و برای تلفظ هم اولش همین مشکل رو داشتم - رفتم حساسیت تلفظ رو تو تنظیماتش کم کردم درست شد خخخخخخخخ

12. این کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

ممنون آقا سجاد که پاسخ دادین
    (چرا من نمیتونم تشکر بزنم پای پست ها؟)
    میشه لطفا بگین چطور حساسیت رو کم کردین؟ دارم tell me... دانلود میکنم
    آیا tell me .... هم مث رزتا جور خاصی هست؟ چطوری بگم ،مثلا انگار باید لحن و حس گفتنتم مث گوینده باشه خب از رو فرکانس فک کنم تشخیص میده دیگه اینجوری که خوب نیست شاید حس گفتن (مثلا کشدار گفتن بیا یا لحن تعجب) دقیقا نشه مث نرم افزار اجرا کرد واسه goodbye گفتن ساااااده اونقد اذیت کرد که ......

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون آقا سجاد که پاسخ دادین
    (چرا من نمیتونم تشکر بزنم پای پست ها؟)
    میشه لطفا بگین چطور حساسیت رو کم کردین؟ دارم tell me... دانلود میکنم
    آیا tell me .... هم مث رزتا جور خاصی هست؟ چطوری بگم ،مثلا انگار باید لحن و حس گفتنتم مث گوینده باشه خب از رو فرکانس فک کنم تشخیص میده دیگه اینجوری که خوب نیست شاید حس گفتن (مثلا کشدار گفتن بیا یا لحن تعجب) دقیقا نشه مث نرم افزار اجرا کرد واسه goodbye گفتن ساااااده اونقد اذیت کرد که ......

خواهش میکنم - تا تعداد پست هاتون از یه حدی فکر میکنم 15 تا پست - بالاتر نره دکمه تشکر براتون باز نمیشه - و پست هاتونم دیر تر به نمایش گذاشته میشه - و اما در مورد سوالتون راستش من دقیقا یادم نیست که چطوری حساسیتش رو کم کردم - چون من خیلی وقت پیشا از این نرم افزار استفاده میکردم - اون موقع اولین نسخه این نرم افزار بود که به بازار اومده بود - شاید 6 سال پیش بود که من استفاده میکردم - و گفتم متاسفانه الان یادم نیست - اصلا نمیدونم این جدیداش با اونی که من داشتم مثل هم هستن یا فرق کردن - ولی کلا تو setting خود نرم افزار بری فکر میکنم پیداش کنی

15. این کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •