دوست عزیز پاور OCZ رو با پاور مشخصاتی که دادی یکی میکنی؟ ضمن اینکه معلوم نیست Core i5 760 رو اون موقع به قیمت 325 خریده باشند.
دوست عزیز پاور OCZ رو با پاور مشخصاتی که دادی یکی میکنی؟ ضمن اینکه معلوم نیست Core i5 760 رو اون موقع به قیمت 325 خریده باشند.
درضمن عرض کردم که مشابه
ولی متوجه نشدم شما پاور ایشون رو به پاور مشخصاتی که من دادم سر تر میدونید یا برعکس
پاوری که شما نوشتید یک پاور معمولی و ارزون به حساب ومیاد.
در حالی که اگر واقعا پاور ایشون 700W Ocz باشه باید قیمتی حداقل 100 تا 150 هزار تومن داشته باشه. (هر چند که من بعید میدونم با توجه به این نوع قیمت دادن اون بنده خدا بیاد و مردونگی کنه و 700W OCZ تو این سیستم گذاشته باشه.)
اقا یکم بالا پایین کنی میفهمی که قضیه ی کلاه گذاشتن و اینا نیست
اصولا درست نیست واسه مغازه دار که میخواد 30 40 تمن درآمو کنه دردسر درست کرد
شما از خارج که نمیخوای بخری
طرف سفارش که میده رو قیمتش میکشه
این یه روال همگانی و همیشه گی و مرسوم هست و کسی نمیتونه بگه تاحالا این موارد براش شامل نشده و به قیمت خارج شده از کارخونه گرفته
من خودم تو مشهد کارم اینه . منتها از همکارا واقعا این نمونه کارها رو زیاد دیدم . حالا اون بنده خدایی که اینکارو کرده نمیدونسته ایشون میاد اینترنت و استعلام میگیره که . شما هرجوری حساب کنی این سیستم 1400 نمیشه در بیاد . اصلا منطقی نیست .
واسه این پاور قیمت 800 هزار تمن زدن
نمیدونم شاید من صفراشو کم و زیاد خوندم
Silverstone 560w
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
بلهمن خودم تو مشهد کارم اینه . منتها از همکارا واقعا این نمونه کارها رو زیاد دیدم . حالا اون بنده خدایی که اینکارو کرده نمیدونسته ایشون میاد اینترنت و استعلام میگیره که . شما هرجوری حساب کنی این سیستم 1400 نمیشه در بیاد . اصلا منطقی نیست .
این وسط 200 تمن اضافه گرفته
Silverstone 560 اگر باشه احتمالا 70 تا 90 تومنه.
خودتون یه سربزنید:
فاکتور قطعات -پاور
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اشتباه تایپیه عزیز. یه صفر اضافه داره.
اول که خیلی خیلی ممنونم از شما دوستان گلاقا یکم بالا پایین کنی میفهمی که قضیه ی کلاه گذاشتن و اینا نیست
اصولا درست نیست واسه مغازه دار که میخواد 30 40 تمن درآمو کنه دردسر درست کرد
شما از خارج که نمیخوای بخری
طرف سفارش که میده رو قیمتش میکشه
این یه روال همگانی و همیشه گی و مرسوم هست و کسی نمیتونه بگه تاحالا این موارد براش شامل نشده و به قیمت خارج شده از کارخونه گرفته
جالبه بدونین
این سیستم برای آتلیه داییه ما هست و قبل مشوررت با من رفت و رو حساب خوبیهایی که این شرکت فلان و خوبه و برای بقیه آتلیه ها فقط این شرکت و یه شرکت دیگه هستن که سیستم جمع میکنن !! رفت و خرید !
حالا وقتی من بهش گفتم این سیستم نهایت نهایت با 1 تومن جمع میشه دهنش وا موند :|
من خودم کارم اسمبل سیستم نیست اما کلا 15-20 تایی سیستم خرید و جمع کردم و بالاخره یه جیزایی بارم هست ...
بقول شما نهایت سوده عقلانی که بخواد فروشنده و این شرکت واسط بکنه 100 تومنه نهایت نه 400 تومن :|
میخوام برم پاساژ ولیعصر یا ایرانیان یه فاکتور مشابه همین قطعات بگیرم و بفرستم واسه شرکته بالاخره ما رو خر فرض نکنه !!
خوبه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)