[QUOTE=***Spring***;5779699][CENTER]
[RIGHT]سلام ...
شما احتمال زیاد روی یه سیستم صنعتی برنامه ای دارید ، که سازنده برای اون سیستم صنعتی ، طراحی کرده ... و نصب مجدد اون ، با هزینه پرداخت دوباره برای طراحان و برنامه نویسان برنامه اصلیه ، درسته ؟ ... چون لپ تاپ با پورت Latitude مخصوص از سیستمهای صنعتی ،و برای استفاده از سیستمهای صنعتی کارخانه و دستگاههای صنعتی طراحی و ساخته شده ...
چک بفرمایید ببینید میتونید با برنامه هایی که دوستان معرفی کردند ایمیج بگیرید ... اگه نشد ، دستگاه ( سخت افزار ) هم برای ایمیج گیری هارد به هارد داریم ... یعنی به این نمونه دستگاه ها ، دو تا هارد وصل میشه ، از روی اولی ، دیتا با تمام مشخصات ، روی دومی کپی و ساخته میشه ... نمونه این دستگاه ها توی مجله های کامپیوتری هست ، توی صفحه های تبلیغاتی مجله ... اینکه قیمتشون چقدره و کجا دارند رو نمیدونم ... ولی توی مجله های کامپیوتری تبلیغشون هست ...
[CENTER]
چقدر عالی .... میرم دنبالش اول یه تست نرم افزاری می کنم بعدش اینو می گیرم .... خیلی پر کاربرده ... ممنونم
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ممنون از همه دوستان
با نتیجه گیری از صحبت های دوستان و از سرچی که از رو اینترنت زدم Acronis True Image 2011 نرم افزاره حرفه ای هست واسه این کار
من drive snapshot و novabackup هم تست می کنم اشالله که یه کدومش جواب بده
راستی این Acronis نسخه 64 بیت نداره انگار چون قکر کنم طول بکشه 32 بیتی من این نسخه اش رو زدم دانلود حدود 170 مگه
Acronis.True.Image.Home.2011.14.0.0.Build.6597.Fin al