اگر هم با برنامه ای بجز این برنامه پیش از این ایمیج گرفتید یا میخاهید بگیرید (مثل نرو-کلون و...) هیچ موردی ندارد . این برنامه تمام فرمتهای ایمیج ساخته شده توسط آنها را میشناسد.
اگر هم با برنامه ای بجز این برنامه پیش از این ایمیج گرفتید یا میخاهید بگیرید (مثل نرو-کلون و...) هیچ موردی ندارد . این برنامه تمام فرمتهای ایمیج ساخته شده توسط آنها را میشناسد.
Last edited by Arash4484; 17-01-2011 at 21:26.
با سلام
با تائید حرف های Arash4484 عزیز باید بگم :
اگر می خواهید bootable که می سازید رنگی باشد و بتوانید در ان از تصویر استفاده کنید و mouse هم در ان شناسایی شود و کار کند می توانید از نرم افزار Easy Boot استفاده کنید.
من باهاش کار کردم خیلی نرم افزار جالبیه.
امیدوارم دوستان از این نرم افزار لذت ببرند
با تشکر
Last edited by M.Hashemi; 18-01-2011 at 02:05.
سلام دوستان
به تازگي فايلاي ديسك نجات نود 32 را گرفتم رو سي دي هم رايت كردم تنظيمات مادربورد هم انجام دادم اما بوت نميشه و شناسايي نم كنه.
لطفا مفصل توضيح بدين چيكار كنم.
اينم عكس از فايلايي كه دانلود كردم و بهمين صورت هم رايت كردم
![]()
دوست عزیز مگه فایل دانلودی ISO نبود. خوب روش یک کلیک میکردید و با هر بنامه دلخاه مثل نرو یا کلون یا اصلن خود ایزو رایتر 7 رایتش میکردید.
نکنه شما بازش کردید و رایتش کردید؟
آره من بازش كردم الان كه تست كردم ديدم داخل فايل زيپ فايلiso هست .
Last edited by shasosa; 25-01-2011 at 19:05.
بهترین برنامه برای ساخت دیسک نجات
سلام ، وقتی که میخواستمم با برنامه ای که آرش جان معرفی کردند دیسک نجات درست کنم موفق شدم اما بعد که بوتیبل اجراش کردم کار نمیکرد. گشتم و از هو تو گیک یه برنامه توپ گیر اووردم.
به جرئت میتونم بگم بهترین برنامه برای ساخت دیسک نجات هست. من فقط اسکرین شات هاش رو میذارم خودتون تا تهش رو میفهمید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینجا دانلود کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
اینم لینک مطلب اصلی برای اطلاعات بیشتر (انگلیسی):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vista7; 27-02-2011 at 18:51.
با این برنامه چندین دیسک بوت ساختم مشکلی نداشته. بسیاری از دیسک بوتهای شرکتی در بازار هم با این برنامه ساخته شده.اما بعد که بوتیبل اجراش کردم کار نمیکرد.
شاید برای شما مساله خاصی پیش اومده...
سلام دوستان
اگر ممکنه آنتی ویروس هایی که قابلیت ساخت دیسک نجات رو با آخرین آپدیت ها دارند ، معرفی کنید.
کسپرسکی و نود 32 رو میشناسم...... با کسپرسکی مشکلی ندارم ولی برای نود باید یه برنامه 1 گیگی دانلود کنیم که ارزش نداره!!!
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)