چون به یه دونه پاور گردن کلف هم که حدود 160 تومن باشه نیاز داری جیگر...................
چون به یه دونه پاور گردن کلف هم که حدود 160 تومن باشه نیاز داری جیگر...................
ASUS-P7P55 - M =136
برای اورکلاک p55 بههتر از h55 هست.
در مورد sli شما مشخصات مادربرد هارو ببین کلا برای 1156 مادربردی که دوتا کارت گرافیک رو با سرعت 16 ساپورت کنه نداریم اگر داریم بالای 300 تومنه.
بعدا شما میخوای اور کنی به قدرت 470 برسی؟ خوب از الان بخر. من از محل صرفه جویی های دیگه 470 رو برات جا دادم.
در مورد بنچ مارک ها اگر با مادربرد های x58 گررفته باشن اونا دوتا کارت رو با 16 ساپورت میکنن. طبیعتا قدرت واقعی رو نشون میدن ولی شما همچین بردی رو نداری. پس از اون بنچ مارکا چند تایی بیا پایین تر.
فروشنده میخواد جنسشو بفروشه.
اگر اورکلاک میکنی پاور بالاتر بخر و یک فن خوب و کولر که من تخصص ندارم در این مورد فن.
دوتا 460 1 گیگ 500 تومنه ولی اگر یک گیگ نباشه 460 تومنه.
فکر کنم 8X-8X برای 2 تا 450 کاملا کافی باشه.
داداش mg_mahyar این که گفتی ینی چی.
1156 که همون p55 چیپش باشه یه دونه 16 ساپورت میکنه دیگه اینو نگی که ابروی مارو میبری من رو شما حساب دیگه ای باز کرده بودم.برای اورکلاک p55 بههتر از h55 هست.
در مورد sli شما مشخصات مادربرد هارو ببین کلا برای 1156 مادربردی که دوتا کارت گرافیک رو با سرعت 16 ساپورت کنه نداریم اگر داریم بالای 300 تومنه.
بعدا شما میخوای اور کنی به قدرت 470 برسی؟ خوب از الان بخر. من از محل صرفه جویی های دیگه 470 رو برات جا دادم.
در مورد بنچ مارک ها اگر با مادربرد های x58 گررفته باشن اونا دوتا کارت رو با 16 ساپورت میکنن. طبیعتا قدرت واقعی رو نشون میدن ولی شما همچین بردی رو نداری. پس از اون بنچ مارکا چند تایی بیا پایین تر.
فروشنده میخواد جنسشو بفروشه.
اگر اورکلاک میکنی پاور بالاتر بخر و یک فن خوب و کولر که من تخصص ندارم در این مورد فن.
دوتا 460 1 گیگ 500 تومنه ولی اگر یک گیگ نباشه 460 تومنه.
حالت دوتایی میشه 2x8===8x & 8x
البته این مال نو رسیدس ولی زیاد فرقی نداره
![]()
Last edited by m_s_r_08; 18-01-2011 at 23:28.
من حرف غلطی زدم؟
رفتم همونی که خودم تو نظرم بود رو خریدم فقط گرافیکم رو Club 3d خریدم.
ممنون از همه و از همه عذر میخوام اگه به حرفتون گوش نکردم ولی نمیتونستم صبر کنم ممنون.
Last edited by gen2zsr; 20-01-2011 at 22:04.
نه فقط اگر از
قسمت فاکتور بگیریم.گر داریم بالای 300 تومنه.
من همیشه جا رو برای خطا میزارم.(شاید باشه ما نمیدونیم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)