نظرتون در مورد ترانس سند چیه؟به علت اینکه ترانس سند مستقیم به یواس بی وصل میشه و کابل نمیخواد قصد خریدش رو دارم.
سانسا کلیپ+ الان توی بازاره؟عکسش رو میشه بذارید همراه با قیمت .2 گیگ
نظرتون در مورد ترانس سند چیه؟به علت اینکه ترانس سند مستقیم به یواس بی وصل میشه و کابل نمیخواد قصد خریدش رو دارم.
سانسا کلیپ+ الان توی بازاره؟عکسش رو میشه بذارید همراه با قیمت .2 گیگ
2 گیگ ندیدم
اون ترنسنت کابل میخواد USBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کابل کلیپ mini USB استاندارد هست که همه جا به وفور پیدا میشه.
پس فرقی نمی بینم فکر کنم سوکتش با کلیپ یکی باشه خیلی بعیده که خود USB رو پلیر تعبیه شده باشه.
این سانسا کلیپ رم خور هست؟یعنی حافظه ی فلش نداره؟
نه ترنسنت کابل فکر نکنم بخواد مستقیما به کامپیوتر وصل میشه .نگاه کنید این عکس رومن قبلا u3 سامسونگ داشتم که به همین شکل بود واقعا کار آدم رو راه میندازه هم فلش هست و هم ام پی3 پلیر
چند سوال داشتم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیا کلیپ گالری و رابط کاربری خوبی داره؟دردسری نداره؟مثلا میشه فولدربندی کرد؟مثل سامسونگ
حالا به غیر از تفاوتی در یو اس بی که با ترنس سند داره.
صدای هر دوشون چطوره؟قیمت 2 گیگشون الان چنده؟
سرعت انتقال دیتا با اینکه کابل و مموری کارت داره آیا کم نیست؟(نسبت به فلش)
Last edited by zimka_14162; 19-01-2011 at 00:56.
تازه منظورت رو فهمیدم.
یک بار نظرم رو درباره برند ترنست پرسیدی گفتم که برند متفرقه ایی هست حالا اگه دوست داری خوب هیچی
پلیر USB سرخود سونی و iriver وسامسونگ دارن اگه ملاک اولت تو خرید این هست توصیه میکنم iriver T8 بگیری.
خیلی ممنون بابت توضیحاتتون. چون من هم به عنوان فلش استفاده میکنم و هم به عنوان ام پی3 پلیر.پس اینجور که شما میگید باید برم ایریور بگیرم. مرسی.
آقا میشه عکسشو بزاری؟من پیدا نکردم
ولی یه عیبی که این مدل داره باتریش قابل تعویض نیست و اگه خراب شد باید بندازیش دور...
پنج پست عقبتر یه لینک گذاشتم یه نگا بنداز
تا رنج 100 چی هست؟تابته فقط mp3 player باشه و صفحه نمایش کوچیک
من اگه پولم بیشتر بود.سامسونگ u5 میخردیم. هم قشنگه هم صدای خوبی داره. من که یو3 داشتم امکاناتش عالی بود. ولی پولش رو ندارم.
مثل اینکه کریتیو هم توی این قیمت خوبه.به نظر من واسه ام پی 3 معمولی بیش تر از 70-80 خرج نکن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)