تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: معرفي كلاهبرداران شبكه هاي ماهواره اي

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

نظرتون درباره داروهاي كه براي افسردگي و لاغري تبليغ ميكنن چيه؟

2. این کاربر از x935 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

نظرتون درباره داروهاي كه براي افسردگي و لاغري تبليغ ميكنن چيه؟
    سلام

آفرین
    این دسته تا حالا ملیاردها تومن پولِ مردمِ گرفتار و بیمار و درمانده رو با نامردی به جیب زده اند و به جاش یه مشت دارو و وسایل به درد نخور بهشون دادند که نه تنها مشکلشون رو حل نکرد بلکه باعث شد که صدمه های جبرن ناثذیری ببینند .
    نوبتِ اونها هم میرسه . پرونده ی اونها رو هم باز میکنیم و پته ی همشونو رو آب میدیم إن شاء الله

تشکر از حضورتون

4. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

آفرین
    این دسته تا حالا ملیاردها تومن پولِ مردمِ گرفتار و بیمار و درمانده رو با نامردی به جیب زده اند و به جاش یه مشت دارو و وسایل به درد نخور بهشون دادند که نه تنها مشکلشون رو حل نکرد بلکه باعث شد که صدمه های جبرن ناثذیری ببینند .
    نوبتِ اونها هم میرسه . پرونده ی اونها رو هم باز میکنیم و پته ی همشونو رو آب میدیم إن شاء الله

تشکر از حضورتون
    ببين دوست عزيز من از اين تاپيك شما خيلي خوشم اومده اما يه چيزي كه هست اينه گفتن اين حرفا سادس اما شما ميتونين اثباتشون كنين؟

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

برام جالبه که بین پست ها از اول تا اینجا هیشکی به کلاهبرداری شبکه های تلوزیونی داخلی اشاره ای نکرده!!! که از هر در و به هر نحوی عین همین مطالبی که تا به اینجا در مورد کلاهبرداری کانالهای ماهواره ای شده اقدام به کلاهبرداری و به عبارتی درآوردن خرجی خودشون میکنن!!!
    نمونه:
    همین برنامه 90
    یا وقت پخش بازی های فوتبال که تا دقیقه 80 اقدام به گرفتن اس ام اس میکنن! از بین 2 ... 3 میلیون ساده لوح (خنگ و مشنگ) فقط برای 3،4 نفرشون دوربین عکاسی یا تلویزیون LCD یا غیره بدن که اندازه ده هزارتا از اینا پول در میارن!!!

7. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

ببين دوست عزيز من از اين تاپيك شما خيلي خوشم اومده اما يه چيزي كه هست اينه گفتن اين حرفا سادس اما شما ميتونين اثباتشون كنين؟
    سلام
    ممنون از شما

بله شما حرفتون درسته . اين افشاگريها إثبات لازم داره

اما جوابِ حرفِ منطقي شما :

اول كه من هرگز نگفتم هر كس تو شبكه هاي ماهواره اي فعاليت داره كلاهبردار هست
    بنده فقط كلاهبردارهاشون رو در نظر دارم

اما شكي نيست كه عده اي هم كالاهاي خوبي دارند و حق دارند كه براش تبليغ كنند در نت و ماهواره و راديو و مجلات و و غيره

مدركِ اولِ من رفتارها و ترفندهاي خود اون كلاهبردارهاست ( مثل همون مسابقه ها كه مطرح كردم )

مدرك دوم : خودِ مردم هستند

مردمی که قربانی این کلاهبردارها شدند و اطلاعاتشون رو در رادیو و تلوزیون و نت و مجلات و روزنامه ها در اختیار دیگران هم قرار دادند تا اونهایی که باهوش و هشیار هستند از این تجربه هایِ گرانبها که با قیمتی گزاف به دست اومده مجانی استفاده کنند .

هر کس که به این اطلاعات اطمینان نداره ، دو راه داره :

1- خودش امتحان کنه تا مطمئن بشه

2 - بي خيالِ اين اطلاعات بشه و اونها رو فراموش كنه و به دیگران هم نگه.
    به همين راحتي

مثال
    اما اگر کسی به شما بگه فلان شامپو رو نخر . من خریدم و استفاده کردم سرم پر از جوش شد و کلی از موهام ریخت ، شما یا باور میکنید یا نه .
    هر راهی رو انتخاب کنید عواقب و مسولیتش هم با خودتونه

من هیییچ اصراری ندارم که کسی حرف من رو باور کنه
    ما عَلَی الرَسولِ إلا البلاغ
    بنده فقط اطلاعات رو به دستِ شما میرسونم. دیگه بقیه اش با خودتونه.

بنده در اینور آب در برنامه های رادیو و تلوزیون و سایتهای عربی و حتی در ایران ، حرفهایِ قربانیان این کلاهبردارها رو شنیده م

در ضمن خودم بارها و بارها برنامه های این کلاهبردارها رو در کانالهاشون دیدم و دارم میبینم و ضبط کردم و بارها تماشا کردم و جای تردیدی برام نمونده که کلاهبردار هستند

با تمام این تفاصیل من اگر بیام بگم ای مردم جانوری به اسم عقرب هست که اینجوری و اونجوری و خیلی خطرناکه تا حالا خیلیها رو گزیده و حتی کشته ، همه کاملا آزادند قبول کنند یا قبول نکنند و مسولیت و عواقبِ انتخابشون هم با خودشونه .

عجله نکنین . خودتون خواهید دید که هر چی میگم قطعاً عده ای میان و میگن به سرشون اومده .
    مثلِ اون دوستمون که پدر مادرشون این تجربه رو داشته اند.

فرقِ بنده با اونها اینه که اونها ضرر کردند اما خب به هر دلیل کسی از اونها نیومد اینجا یه تاپیک بزنه و تجربه ی تلخش رو در اختیار دیگران قرار بده اما من بدون اینکه تجربه کنم ، حرفهاشون رو شنیدم و تصمیم گرفتم همه ی این اطلاعات ارزشمند رو یک جا درج کنم تا اونهایی که در اول تاپیک ازشون یاد کردم ، از این اطلاعات ارزشمند استفاده کنند .
    هر کس هم فکر میکنه بی ارزشه ) منظورم شما نیست ( خب بهش اهمیت نمیده و نمیخونه

من که یه آدمِ معمولی بیشتر نیستم ، پیامبرها اومدن گفتند ای مردم مراقب باشین ، این کار خطاست فلانی دشمن شماست نابودتون میکنه و کلی هم معجزات آوردند برایِ اثباتِ حرفشون اما باز هم خیلیهاشون رو کتک زدند یا حتی کشتند و دست آخر هم خودِ اون مردم خیلی دیر فهمیدند که اونها نصیحت کننده های امانت دار و راستگو بودند .

و حرفِ آخر اینکه :

همه ی ما بدونِ استثناء در زندگی روزمرمون بارانی از مسجهای خدا بهمون میرسه که سه دسته هستند
    هشدار دهنده
    بشارت دهنده
    هدایت کننده
    اینکه ما در مقابلِ این پیامها چه عکی العملی نشون میدیم فقط به این بستگی داره که ما چگونه انسانی هستیم

به قولِ شاعر

در خانه اگر کس است یک حرف بس است

با تشکر مجدد از حضورتون

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شبکه های تبلیغاتی :

تماما دروغ و هیچ تضمینی نداره

شبکه های سرگرمی :

عالی هست ....

10. این کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

یکی به من بگه همون کانالی هم که میاد سرگرمی میزاره باز هزینه اش رو از کجا تآمین می کنه جالبه که تبلیغات چندانی هم نداره من حدسم اینه که همین......ساپورتشون میکنه برای سرگرم کردن مردم که از چیزای دور و برشون زیاد با خبر نشن!

12. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •