تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 15 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 147

نام تاپيک: کلوپ نوکیا C6-01 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 8 مگاپیکسل

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

سلام من این گوشی رو خریدم و چند تا سوال داشتم خدمت دوستانی که نوکیا دارن

1- آیا هنوز هم مثل سابق از برنامه pc_suite برای ریختن فایل استفاده میشه یا برنامه جدیدتری اومده ؟

2- از کجا میتونم بفهم اطلاعات سخت افزاری گوشی چیه و همچنین از کجا میتونم بفهمم که چه مقدار از حافظه داخلی و خارجی گوشی پر شده ؟

3- آیا درسته که برای باز کردن رم گوشی باید اول یه فایل رو به رم آک بلوتوث کنیم بعد فایلهای دلخواه خودمون رو توی رم بریزیم ؟
    1: بله

2: نرم افزاره xplore میگه

3: نه (RAM یک نوع حافظه هست که تا وقتی که بهش برق وصله اصلاعات رو نگه میداره با مموری اشتباه نشه )

داره خودمونی میشه شکمو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    من این گوشی رو دیروز گرفتم اما هم تو فضای باز و هم تو فضای خونه gps اون رو امتحان کردم روی ماهواره ها قفل نشد
    آیا تنظیمات خاصی لازمه؟ یا اینکه خیلی دیر روی ماهواره ها قفل میشه؟ در ضمن نقشه ی ایران رو هم با خود گوشی دانلود کردم(با wi-fi)
    ممنون میشم کمکم کنید.

با تشکر.

داره خودمونی میشه arash2050's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من این گوشی رو دیروز گرفتم اما هم تو فضای باز و هم تو فضای خونه gps اون رو امتحان کردم روی ماهواره ها قفل نشد
    آیا تنظیمات خاصی لازمه؟ یا اینکه خیلی دیر روی ماهواره ها قفل میشه؟ در ضمن نقشه ی ایران رو هم با خود گوشی دانلود کردم(با wi-fi)
    ممنون میشم کمکم کنید.

با تشکر.
    نیاز به تنظیم خاص ندارد فقط توی نرم افزار در قسمت جستجو یک مکان را انتخاب کن و بعد "رانندگی به " و یا " پیاده روی به " را انتخاب کن بالای گوشی می نویسد در حستجو جی پی اس ...فقط بهضی روزها خیلی سخت می گیرد بهضی روزها فوری وصل می شود

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

کسی می دونه GPS این گوشیا به شکل نقاشیه یا به شکل عکسه مثل گوگل ارث؟؟؟
    برای GPS اینترنت میخواد؟
    باید از اینترنت نقشه ها رو دانلود کنیم؟؟؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این نوکیا چرا اینجوریه؟
    این گوشی با قیمت 250حداکثر ارزش خرید پیدا میکنه نه با این قیمت وقتی که اندروید با قیمت بسیار پایین تر و قوی تر هست
    بعد میاد میگه چرا ضرر کردیم :-j

پروفشنال soroush20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

چرا این مدل گرون تر از c7 هستش در صورتی که امکانات کمتری داره؟

داره خودمونی میشه sh-a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آقا من یه گوشی نوکیا C6 00 رنگ سفید کشویی یبا صفحه کلید دارم یه N86 هم دارم تو قسمت برنامه ها یه نرم افزار هست به نام GPS Data که یکی از آیتمهاش Navigation هست که وقتای اجراش میکنی لیست ماهواره ها رو میتونی ببینی و بعد مکانهایی رو که قبلا ثبت کردی رو میتونی انتخاب کنی و و یه چیزی مثل قطب نما میاد و بهت میگه مثلا جهت اون نقطه کجاست و با چه سرعتی داری به سمتش میری . توجه داشته باشین که بصورت حرکت بر روی جاده و با گرافیک نقشه ای نیست فقط میگه بصورت مستقیم کدوم طرفه و چقدر باهاش فاصله مستقیم داری.

حالا یه گوشی C6 01 خریدیم ولی از این برنامه توش خبری نیست . هر چی گشتم نمیدونم کدوم قسمته . اگر نداشت نرم افزار مشابه برای پیمایش چی معرفی میکنین

داره خودمونی میشه arash2050's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من نمی دونم تهران قیمتهاش با اینجا تو تبریز چقدر فرق می کنی ولی تو تبریز من 10روز پیش یه دونه c6-01 خریدم با کابل انتقال اطلاعات از فلش به گوشی کلا 275 تومن در حالی که فکر کنم c7 بالای 350 تومن هست البته در مورد قیمت c7 شک دارم چند وقته قیمت نگرفتم

.....................در مورد ضعیف بودن c6 نسبت به c7 بگم که من چند ماه از c7 استفاده کردم ولی الان c6 رو به اون ترجیح می دم بزرگ بودن مانیتور گوشی آنقدرها هم به نظر شخص من خوب نیست سایز c6 برام خیلی بهتر از c7 اومد چون نه آونقدر بزرگه که اذیت کنه نه زیاد کوچک .............فرق دوم این دو گوشی حافظه 8 گیگ c7 هست که c6 نداره که میشه حداکثر با 20 تومن حل کرد تفاوت سوم دو گوشی اینه که من در c6 فرستنده اف ام پیدا نکردم ........اگه بلوتوث c6 هم مثل ببرادر بزرگترش ورژن 3 باشه (در این مورد اطلاعی ندارم ) دیگه هیچ تفاوتی بین این دو گوشی ندیدم همه چیزش عین همه .....دوستانی که می گن این گوشی های اندرویدی با این قیمت زیاده من که دور و بر 270 تومن گوشی اندرودی درست و حسابی ندیدم در ضمن گوشی های زیر 400 تومنی اندرودی درسته از لحاظ نرم افزاری خیلی بالاتر از c6 هستن ولی به لحاظ سخت افزاری خیلی ضعیف تر هستند بدونه تردید و تعصب می گم اگه این گوشی c6 سیستم عامل اندرود داشت من بشخصه حاضر بودم تا 450 تومن هم براش بدم ولی متاسفانه چون نیست ما هم مجبوریم با دو تا گوشی خراب دربو داغون سر کنیم تا ببینیم کی گوشی مورد علاقه ما تولید میشه
    Last edited by arash2050; 03-08-2011 at 23:26.

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام..
    داداش ربطی به امکانات نداره..
    الان مثلا HD MINI که ویندوز موبایل هست 320 تومان قیمتش هست.
    یا TOUCH2 که بازم ویندوز موبایل هست 290 تومان هست.

کلا ربطی به امکانات نداره زیاد.. خیلی از گوشی ها هستند امکاناتشون بالاست ولی قیمتشون ارزونه و خیلی از گوشی ها هستند که قیمتشون خیلی بیشتر از امکاناتشونه.

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من نمی دونم تهران قیمتهاش با اینجا تو تبریز چقدر فرق می کنی ولی تو تبریز من 10روز پیش یه دونه c6-01 خریدم با کابل انتقال اطلاعات از فلش به گوشی کلا 275 تومن در حالی که فکر کنم c7 بالای 350 تومن هست البته در مورد قیمت c7 شک دارم چند وقته قیمت نگرفتم

.....................در مورد ضعیف بودن c6 نسبت به c7 بگم که من چند ماه از c7 استفاده کردم ولی الان c6 رو به اون ترجیح می دم بزرگ بودن مانیتور گوشی آنقدرها هم به نظر شخص من خوب نیست سایز c6 برام خیلی بهتر از c7 اومد چون نه آونقدر بزرگه که اذیت کنه نه زیاد کوچک .............فرق دوم این دو گوشی حافظه 8 گیگ c7 هست که c6 نداره که میشه حداکثر با 20 تومن حل کرد تفاوت سوم دو گوشی اینه که من در c6 فرستنده اف ام پیدا نکردم ........اگه بلوتوث c6 هم مثل ببرادر بزرگترش ورژن 3 باشه (در این مورد اطلاعی ندارم ) دیگه هیچ تفاوتی بین این دو گوشی ندیدم همه چیزش عین همه .....دوستانی که می گن این گوشی های اندرویدی با این قیمت زیاده من که دور و بر 270 تومن گوشی اندرودی درست و حسابی ندیدم در ضمن گوشی های زیر 400 تومنی اندرودی درسته از لحاظ نرم افزاری خیلی بالاتر از c6 هستن ولی به لحاظ سخت افزاری خیلی ضعیف تر هستند بدونه تردید و تعصب می گم اگه این گوشی c6 سیستم عامل اندرود داشت من بشخصه حاضر بودم تا 450 تومن هم براش بدم ولی متاسفانه چون نیست ما هم مجبوریم با دو تا گوشی خراب دربو داغون سر کنیم تا ببینیم کی گوشی مورد علاقه ما تولید میشه
    سلام.
    من از نزدیک با این گوشی کار کردم.
    گوشی فوق العاده ای هست...
    سخت افزار قوی و چیپ گرافیک هم که داره باعث میشه بازی های HD رو اجرا کنه.

در مورد اندروید..
    من خودم شخصا 3 تا گوشی اندروید داشتم..بادا . ویندوز موبایل هم داشتم. سیمبین هم که از زمانی که n81 n73 و.... بود داشتم...
    واقعا برام سواله اینقدر سنگ این اندروید رو به سینه میزنند نرم افزار نرم افزار میشه چند تا از اون نرم افزار هایی که داخل اندروید هست و داخل سیمبین نیست اسم ببرین؟

11. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •