سلام
من رفتم و چک کردم شما بایستی درایور های Bluetooth driver و Bluetooth driver (BT2.1) رو دانلود کنید وقتی لازم شد.
موفق باشید.
سلام
من رفتم و چک کردم شما بایستی درایور های Bluetooth driver و Bluetooth driver (BT2.1) رو دانلود کنید وقتی لازم شد.
موفق باشید.
ببخشید مثل اینکه نتونستم منظورم را خوب بیان کنم. ببینید تو DVD که همراه لپ تاب برای من داده اند مثلا دو درایو برای نصب بلوتوث داره یکی Bluetooth BT3.0 و دیگری Bluetooth BT2.1 هستش من میخواستم بدونم کدوم یکی را باید نصب کنم ؟
شما از کجا فهمیدین که باید این در را دانلود کنم؟ (چرا مثلا Bluetooth driver و Bluetooth driver BT3.0 را دانلود نکنم؟)اگه ممکنه بفرمایید تا من برای سایر درایوهام هم این کار را انجام بدم . ممنون
سلام
چون نحوه نصب بلوتوث با بقیه قطعات فرق داره شما نمیتونید برای دیگر قطعات استفاده کنید. چون درایور مستقیما به سخت افزار شما وابستگی داره و با توجه به سخت افزار شما باید این درایور رو دانلود کنید. اگه میخواین من لیست درایورهای مورد نیاز رو بزارم که شما همون ها رو دانلود کنین و یک بار برای همیشه بدونین که چه درایورهایی مال دستگاه شما هستند و کدومشون مهمند.
موفق باشین.
اگه این کار را بکنین برای برای همیشه مدیونتون میشم.
دوست عزیز با نام کاربری teknosys معذرت میخوام که شما را زیاد به دردسر انداختم راستش چون در مورد درایوهای لپ تاب اطلاع کافی ندارم و اسرار بر یادگیریشون دارم خواهشا یک راهنمایی کامل بکنید.ببینید توی DVD که به همراه لپ تاب برای من داده اند مثلا برای وبکم چندین درایو گذاشته که مسلما باید یکی را انتخاب و نصب کنم و مشکل من در انتخاب یکی از این درایوها است که بر چه اساسی و به چه دلیل مثلا یکی از درایوهای وبکم را که مخصوص لپ تاب من است را نصب کنم به عبارتی از کجا تشخیص بدم که فلان درایو مربوط به وبکم مال لپ تاب من است در حالیکه هیچ اطلاعاتی از نوع وبکم ندارم.اگه باز نتونستم خوب توضیح بدم شماره بدین بهتون زنگ بزنم
یه سوال دیگه اونم اینکه من Wi-Fi را خاموش می کنم و هر سری که لپ تاب را روشن می کنم می بینم باز روشنه این مسئله طبیعیه؟
سلام دوستان من setup اصلی کامپیوتر نگاه کردم گرافیکو 128 نشون میده- کسی میتونه بگه چرا؟ مگه گرافیکش 1GIG نیست؟ تو بازی ها هم مینویسه 128
باسلام . دوست عزیز ممکنه برای لپ تاپ من هم زحمت بکشید. مشخصات آن Acer Aspire 5750-G میباشد. باسپاس فراوان
باسلام . دوست عزیز ممکنه برای لپ تاپ من هم زحمت بکشید. مشخصات آن Acer Aspire 5750-G میباشد. باسپاس فراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)