تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: طریقه آپدیت بایوس لپ تاپ ایسر 5742G

اگه نباشه جاش خالی می مونه teknosys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام

من رفتم و چک کردم شما بایستی درایور های Bluetooth driver و Bluetooth driver (BT2.1) رو دانلود کنید وقتی لازم شد.

موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض درایو برای دانلود و نصب

سلام

1: تا زمانی که مجبور نشدین بایوس رو آپدیت نکنین.

2: چیزایی که روی کارتن نوشته درایور نیستند مشخصات سخت افزار یقطعات به کار رفته در دستگاه هستند. مثلا بلوتوث 1.2 یعنی سخت افزار و نرم افزار بلوتوث ورژن 1.2.امیدوارم متوجه شده باشین.

3: تا اونجایی که من میدونم بلوتوث 3 هنوز نیومده. اگه شما سراغ داشتین بگین ما هم مطلع بشیم. ()

4: همونطور که گفتم اطلاعات روی کارتن مشخصات سخت افزار ی هستند و ربطی به ورژن درایور ندارند. برای مثال شما میگین روی کارتن نوشته وبکم 1.3 مگاپیکسل. اگه اینا درایور باشن پس تا الان باید توی سایت وبکم شما شده باشه 1.5 مگاپیکسل؟ اینطوری نیست. پس نتیجه میگیریم که اینا درایور نیستند.

شما به این آدرس برید و اگه لازم دارین درایورهای جدید رو دانلود کنید. تا زمنی که نیازی نداشته باشین لزومی نیست که کلی وقت صرف کنید تا درایورها رو آپدیت کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشین.
    ببخشید مثل اینکه نتونستم منظورم را خوب بیان کنم. ببینید تو DVD که همراه لپ تاب برای من داده اند مثلا دو درایو برای نصب بلوتوث داره یکی Bluetooth BT3.0 و دیگری Bluetooth BT2.1 هستش من میخواستم بدونم کدوم یکی را باید نصب کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام

من رفتم و چک کردم شما بایستی درایور های Bluetooth driver و Bluetooth driver (BT2.1) رو دانلود کنید وقتی لازم شد.

موفق باشید.
    شما از کجا فهمیدین که باید این در را دانلود کنم؟ (چرا مثلا Bluetooth driver و Bluetooth driver BT3.0 را دانلود نکنم؟)اگه ممکنه بفرمایید تا من برای سایر درایوهام هم این کار را انجام بدم . ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه teknosys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

شما از کجا فهمیدین که باید این در را دانلود کنم؟ (چرا مثلا Bluetooth driver و Bluetooth driver BT3.0 را دانلود نکنم؟)اگه ممکنه بفرمایید تا من برای سایر درایوهام هم این کار را انجام بدم . ممنون
    سلام

چون نحوه نصب بلوتوث با بقیه قطعات فرق داره شما نمیتونید برای دیگر قطعات استفاده کنید. چون درایور مستقیما به سخت افزار شما وابستگی داره و با توجه به سخت افزار شما باید این درایور رو دانلود کنید. اگه میخواین من لیست درایورهای مورد نیاز رو بزارم که شما همون ها رو دانلود کنین و یک بار برای همیشه بدونین که چه درایورهایی مال دستگاه شما هستند و کدومشون مهمند.

موفق باشین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام

چون نحوه نصب بلوتوث با بقیه قطعات فرق داره شما نمیتونید برای دیگر قطعات استفاده کنید. چون درایور مستقیما به سخت افزار شما وابستگی داره و با توجه به سخت افزار شما باید این درایور رو دانلود کنید. اگه میخواین من لیست درایورهای مورد نیاز رو بزارم که شما همون ها رو دانلود کنین و یک بار برای همیشه بدونین که چه درایورهایی مال دستگاه شما هستند و کدومشون مهمند.

موفق باشین.
    اگه این کار را بکنین برای برای همیشه مدیونتون میشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزیز با نام کاربری teknosys معذرت میخوام که شما را زیاد به دردسر انداختم راستش چون در مورد درایوهای لپ تاب اطلاع کافی ندارم و اسرار بر یادگیریشون دارم خواهشا یک راهنمایی کامل بکنید.ببینید توی DVD که به همراه لپ تاب برای من داده اند مثلا برای وبکم چندین درایو گذاشته که مسلما باید یکی را انتخاب و نصب کنم و مشکل من در انتخاب یکی از این درایوها است که بر چه اساسی و به چه دلیل مثلا یکی از درایوهای وبکم را که مخصوص لپ تاب من است را نصب کنم به عبارتی از کجا تشخیص بدم که فلان درایو مربوط به وبکم مال لپ تاب من است در حالیکه هیچ اطلاعاتی از نوع وبکم ندارم.اگه باز نتونستم خوب توضیح بدم شماره بدین بهتون زنگ بزنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یه سوال دیگه اونم اینکه من Wi-Fi را خاموش می کنم و هر سری که لپ تاب را روشن می کنم می بینم باز روشنه این مسئله طبیعیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان من setup اصلی کامپیوتر نگاه کردم گرافیکو 128 نشون میده- کسی میتونه بگه چرا؟ مگه گرافیکش 1GIG نیست؟ تو بازی ها هم مینویسه 128

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

باسلام . دوست عزیز ممکنه برای لپ تاپ من هم زحمت بکشید. مشخصات آن Acer Aspire 5750-G میباشد. باسپاس فراوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام

موفق باشین.
    باسلام . دوست عزیز ممکنه برای لپ تاپ من هم زحمت بکشید. مشخصات آن Acer Aspire 5750-G میباشد. باسپاس فراوان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •