دیگه اصلا نمیاد توی تسکبار فقط با فشردن همزمان کلیدهای آلت و شیفت میتونم زبان رو عوض کنم توی موزیلا که اصلا زبان عوض نمیشه دیگه حتی با فشردن همزمان کلیدهای آلت و شیفت
دیگه اصلا نمیاد توی تسکبار فقط با فشردن همزمان کلیدهای آلت و شیفت میتونم زبان رو عوض کنم توی موزیلا که اصلا زبان عوض نمیشه دیگه حتی با فشردن همزمان کلیدهای آلت و شیفت
حالا یه کار خیری بکن بگو ببینم توی کدوم مسیر رجیستری باید این فایل رو حذف کنم؟
ببخشید.انتظار نداشتم وضع بدتر بشه. من ویندوز XP ندارم وگرنه قبلش خودم تست میکردم.
با دستور زیر میتونید پاکش کنید:
یه یوزر جدید درست کنید و تنظیمات زبانش رو انجام بدید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ctfmon.exe را چک کنید که فعال باشه.(صفحهی قبل توضیح دادم)
تنظیمات رجیستری را باز کنید (regedit)
این مسیر را پیدا کنید:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\CTF
روی CTF کلیک راست کنید و Export را انتخاب کنید.سپس یه اسم براش تعیین کنید و ذخیره اش کنید.(مثلا CTF.reg)
حالا log off کنید و برگردید به یوزر اصلی خودتون.
اون فایل رجیستری را که ذخیره کرده بودید (CTF.reg) اجرا کنید تا ثبت بشه.
سیستم را Restart کنید.
Last edited by *Batman*; 26-03-2011 at 09:46.
معلوم نیست باید چه کار کنم![]()
از اینجا دانلودش کنید.مثل قبلی اجراش کنید. بعد مراحل بالا طی کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما زبان فارسی رو از تو آپشن لنگوئیچت حذف کن و تیکهارو دوباره بزن و همون سی دی ویندوز رو بذار و زبان رو بشناسون زبان فارسی رو با تکسبار بیار امتحان کن مشکل داشت یه راه دیگه بگم می دونم میگی این راه رو امتحان کردم ولی بازم امتحان کن فقط وقتی تیکهارو برمیداری فارسی رو از ویندوز حذف می کنی یه ری استارت بده و بعد فارسی رو اضافه کن ممنون
اینو چطوری برگردونم خودت توضیح بده اینجوری نمیفهمم
نشد که نشد
---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------
نمیشه که نمیشه
ببینید این فایلها پسوند reg دارن و تغییراتی رو تو رجیستری ایجاد میکنن.
فایل اولی وقتی که language bar ناپدید میشه اونو دوباره برمیگردونه.
فایل دومی هم دوباره Language bar رو حذف میکنه.
الان شما language bar رو میتونید ببینید؟
اگر نه ، یکی دو بار اون فایلها رو اجرا کنید. یعنی یه بار حذفش کنید و دوباره برگردونید.
نرم افزار MS Office روی سیستم شما نصبه؟ چه نسخه ای؟
پنجره RUN رو باز کنید و این دستورات رو به ترتیب و جداگانه وارد کنید و ok کنید:
regsvr32 msutb
regsvr32 mlang
این لینک رو هم ببینید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by *Batman*; 28-03-2011 at 19:51.
اومد اما نه توی تسکبار بصورت یه قطعه ای از تسکباره که میشه همه جا کشوندش(نمیدونم منظورم رو فهمیدی یا نه؟) بیخیال زدی تنظیمات رجیستریم رو داغون کردیاما حالا مشکلم حل شد توی تمام محیطها منجمله موزیلا و غیره میتونم زبون عوض کنم بیخیال فکر کنم فقط با تعویض ویندوز مشکل حل بشه که عمرا دیگه ویندوز عوض کنم حوصله داری بذار لنگویج بار برا خودش مستقل باشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)