الف
a=n;
int index=0;
while(a>0)
{
a/=10;
index++;
}
جواب =index
ب
int index;
int a=n;
while(a>0)
{
if(a%10==0)
{
index++;
a/=10;
}
}
جواب =index
الف
a=n;
int index=0;
while(a>0)
{
a/=10;
index++;
}
جواب =index
ب
int index;
int a=n;
while(a>0)
{
if(a%10==0)
{
index++;
a/=10;
}
}
جواب =index
آقا خیلی مرسی
a تکلیفش چیه؟آخه تعریفش نکردید int یا float و از این چیزا
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
آخه چون رشتم کامپیوتر نیست فقط سرایند های stdio.h و conio.h و شمارنده و اینارو وندیم رشته منظور کدومه؟خب باید جلو تر بری تا رشته و آرایه و اینا رو بخونی.
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
من مشکلم اینجاست که نمیتونم اینارو درک کنم
مثلا برنامه ای بنویسید که عدد طبیعی n را گرفته و
الف) معین کند چند رقم دارد
خب اینو چطوری واسه خودم توضیح بدم؟
مثلا میگیم میانگین را محاسبه کرده و در خروجی بنویسد.میدونم که اول فایل سرایند و بعد تعریف دوتا متغیر و گرفتن و اسکن اف و محاسبه ی میانگین که فرمولش معلومه
ولی الان فرمول محاسبه ی تعداد رقمو نمیتونم بفهممخودتونم میدونید که اینجاش ربطی به هوش نداره یه وقت نگین این بهزاد هم منگله و اینا
تو محاسبه ی میانگین فرمولو از خودمون در نمیاریم که اونو قبلا یاد گرفتیم تو ریاضی
مرسی
خب کتاب بگیر.آخه چون رشتم کامپیوتر نیست فقط سرایند های stdio.h و conio.h و شمارنده و اینارو وندیم رشته منظور کدومه؟
رشته هم نوعی از آرایه س. آرایه مجموعه ای از عناصر همنوع است که توضیحش فکر نکنم در این مقال بگنجه. حالا باز دوستان اگه میتونن توضیح بدن.
این مراحل را بخون و اجرا کن و ببین در کدومش مشکل داری.من مشکلم اینجاست که نمیتونم اینارو درک کنم
نوشتن برنامه ساخت یافته* شش مرحله داره:
1- تعیین خواسته های مساله
2- تحلیل مساله
3- طراحی الگوریتم مساله
4- پیاده سازی الگوریتم
5- تست و کنترل برنامه
6- نگهداری و نوسازی برنامه**
مثلا برای برنامه ای که میانگین 3 عدد را حساب کند:
1- سه عدد را از ورودی بگیرد و میانگین آنها را در خروجی بدهد.
2- سه عدد گرفته شده را باید با هم جمع و سپس بر تعدادشان تقسیم کند.
3- الگوریتم را البته ما با فلوچارت (نمودار) نشان میدیم اما به صورت خطی هم میشه نشون داد:
شروع.
x، y و z را بخوان.
sum=x+y+z (بخوانید: "x+y+z رو بریز رو sum")
ave=sum/3 (بخوانید: "sum/3 رو بریز تو ave")
ave را چاپ کن.
پایان.
به عبارتی الگوریتم روش حل مساله برای کامپیوتره. این که چطور باید مساله را به کامپیوتر فهموند. البته نوشتن الگوریتم الزامی نیست و در اغلب موارد این الگوریتم در ذهن شکل میگیره و معمولا نوشتنش برای وقتیست که آدم تازه برنامه نویسی یاد میگیره. هرچند ممکنه بعدها هم در برخی جاها نوشتنش به کار بیاد.
4- در اینجا با زبان مورد نظرت الگوریتم را پیاده میکنی.
5- در اینجا برنامه را بررسی میکنی و در صورت وجود اشکال آنها را رفع میکنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
6- این مرحله هم که به ما مربوط نمیشه و منظورش اینه که مثلا یه کمپانی برنامه ای میسازه و چند وقت به چند وقت به روزش میکنه...
*: برنامه "ساخت یافته" نوعیست از برنامه نویسی که بعد از خواندن توابع قادر به نوشتن آن هستیم. که البته از درس کلاس و اشیاء ، وارد نوع دیگر برنامه نویسی با نام "شیء گرا" میشیم.
**: مراحل از کتاب جعفرنژاد قمی
Last edited by Nocturne; 20-01-2011 at 23:38.
واقعا یک کلید تشکر کافی نیست .خیلی ممنون از وقت گذاشتتنون دوست خوبم
کاملا مشکلم همینجاس: 2- تحلیل مساله
واقعیتش دیگه واسه کتاب خوندن یکم دیر شده اما بالاخره میتونم از دوستایی مثله شما کمک بگیرم پس مجبود میشیم بی مقدمه میریم جلو
امروز چنتاشو تمرین کردم یادگرفتم اما تقریبا حفظی
الان برای اینکه نشون بدیم عدد یک رقمی هستش تو if اینو مینویسیم:
اما تعریف ریاضیشو نمیدونمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینچیمیگی؟
کامپایلر چی میخونه اینو؟
مرسی
#include<stdio.h>
#include<conio.h>
int main()
{
int i,x;
float s=0;
clrscr();
for(i=1;i<=10;i++)
{
printf("enter x:");
scanf("%f",&x);
s=s+x
}
printf("Sum is: %f",&s)
getch();
return 0;
}
تعریف ریاضیش همینه دیگه
میگی که اگه عدد n بین 0 تا 10 بود در نتیجه تک رقمیه مشکلت چیه دیگه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- خواهش میکنم
- سخت در اشتباهی! حتما کتاب بگیر
- این روش درسته اما راه حل این مساله این نیست و تاجایی که میدونم از طریق همون رشته هاست.
در این روش باید تک رقمی ، دو رقمی ، سه رقمی و الی آخر رو هر کدومش رو دونه دونه تعریف کنی.
در حالی که در استفاده از رشته، عدد به رشته وارد میشه و بعد طی یک دستوری طول رشته بدست میاد که همون تعداد رقمهاست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)