از ویو خوشم نمیادیکم دیر گفتی عزیز! من ویو رو پیشنهاد دادم گفت خوشش نمیاد...!با توجه به شرایطی که گفتید من انتخاب Wave رو از هر انتخاب دیگه ای بهتر میدونم ولی باید 40 تومن بزارید رو 350 تومنتون
از ویو خوشم نمیادیکم دیر گفتی عزیز! من ویو رو پیشنهاد دادم گفت خوشش نمیاد...!با توجه به شرایطی که گفتید من انتخاب Wave رو از هر انتخاب دیگه ای بهتر میدونم ولی باید 40 تومن بزارید رو 350 تومنتون
یکی از بهترین گزینه ها برای شما میتونه ان 86 باشه.
تمام نیاز های شما را برطرف میکنه
وقتی c7 با 370 تومن گیر میاد دیگه کسی به ان86 فکر نمیکنه!
مرسی از همتون. اول بگم که گوشی کشیده بالا( سی 7 شده 390-410). من خودم تو فکر ان 86 بودم ولی 1-گرونه نسبت به امکانتش2-بچه ها سی7 رو بهتر از اون می دونن . بعدم رفتم تو فکر سی7 اونم می ترسم برنامه و بازی زیاد واسش نباشه .از دیزایر هم خوشم میاد ولی هرچی فکر می کنم می بینم 470 رقم بالایی واسه یه گوشیه(خساستو کف می کنی !!!!!)
حالا نظر شما چیه؟
و اینکه کسی در مورد فیلمبرداری گالکسی551 نظری نداره؟ وآیا آندورید 2.3 برای دیزایر میاد؟
ممنون از همتون
---------------------------------------------------------------------------------------
مدتها پیش آموختم که نباید با خوک کشتی گرفت، خیلی کثیف میشوی و مهمتر آنکه خوک از این کار لذت میبرد .جرج برنارد شاو
من در حال حاظر با توجه به این که هنوز برای سیمبین3 ان چنان نرم افزار و بازی نیومده ان86 را برتر میدونم....
این دوستمونم اگه میتونن دیزایر بگیرن شک نکنن که دیزایر گزینه ی بسیار بهتریه
قاعدتا" باید بیاد!آیا آندورید 2.3 برای دیزایر میاد؟
چون سخت افزار تقریبا" مشابهی با نکسس وان داره! و برای نکسس وان 1ماهی میشه که اومده! برای دیزایر هم نهایتا" تا 2-3ماه دیگه میاد احتمالن.
نوکیا سی7
اچ تی سی وایدفایر
سامسونگ گالکسی551
اصفهانی نیستی؟
خودم بیشتر از 200 تومان بابت گوشی نمیدم
گلکسی 551 هم فیلمبرداری جالبی نداره. qvga
نه بابا........من فقط می گم که 470واسه چیزی که بعد یه ساعت 100 تومن قیمتش میاد پایین کار زیاد عاقلانه ای نیست(البته واسه من و خیلی های دیگه که پول نداریم!!!!!!!!!!!!!!!)
ولی خداییش دیزایر گوشی فوق العاده ایی_نسبت به قیمت و کازایی) ولی من زیاد از ظاهرش خوشم نمیاد(آریا رو ترجیح میدم)
اگه باز پیشنهاد دیگه ای هم باشه خوشحال میشمممممم.
ممنون از همتون.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)