این دوسته ما راست میگه!
این دوسته ما راست میگه!
درسته رزولوشن ایکس 8 باعث میشه که از لحاظ ساپورت برنامه ها مخصوصا بازیها یه سر و گردن بالاتر از اون موارد دیگه باشه ولی یه نکته اساسی وجود داره و اون هم اینه که وایدفایر از مولتی تاچ پشتیبانی میکنه ولی ایکس 8 مولتی تاچ نداره!
البته شاید اصلا مولتی تاچ بودن گوشی اهمیتی براتون نداشته باشه ولی در هر حال اینم یه نکته بود!
ممنون از دوستان عزیز.
یه چیزی که من کلا سعی میکنم سمتش نرم نوکیا است!(با عرض پوزش نسبت به علاقه مندان این برند).
الان با کمک نظرات دوستان به نظر من این 3 گوشی میمونن:
Wildfire
Samsung S7230E/S7233 Wave 723
Samsung I5500 Galaxy 5
یه مشکلی که هست به نظر من ، اینه که مثلا توی این رنج 300 تومن اینا گوشی ها خوب هستند ، حالا من اگه بخوان بیشتر هزینه کنم تا 400 تومن باز هم گوشی بسیار خوب نیست!
یعنی من گوشی ها رو داشتم میدیم ، گوشی های htc,samsung,sonyerricson بعد از این رنج 300 تومن ، گوشی های بهتر از اینا رو میرن بالای 500 تومن!
این باعث میشه که آدم این وسط گیر کنه و با اختلاف 200 تومنی مواجعه بشه که کار رو سخت میکنه.
(البته من این 3 برند رو که مورد علاقه خودم هستند رو گفتم.)
باز هم تشکر فراوان از دوستان عزیز.
من اصلا طرفدار نوکیا نیستم اما نوکیا روباید تو چند دهه درنظر گرفت و مقایسه کرد
نوکیا از زمانی که مدیر عاملش عوض شد برگشت به روز های اوجش
آره فقط وایدفایر یا ویو723 . چون گلکسی 5 اصلا چه از نظر قیمت چه امکانات در سطح اون دوتا نیست!
خوب با راهنمایی دوستان و بررسی که کردم گلکسی5 هم خط خرد ،مخصوصا به خاطر اندازش.که من به شخصه دوست ندارم گوشیم بزرگ باشه.
میمونه:
Wildfire
Samsung S7230E/S7233 Wave 723
دوستان به نظر شما اگه بخوان تا 400 تومن هزینه کنم ، گوشی که تمام نیاز ها رو برآورده کنه گیرم میاد؟
یعنی اون ویژگی های دو گوشی بالا را داشته باشه و ایراد های ان ها که رزولیشن پایین است رو نداشته باشه؟
Samsung S8500 Wave تا 400 تومن بهترین انتخابه , از این دو تا گوشی که گفتید هم خیلی سرتره .
شدیدا تایید میشه. شک نکنید بهترین انتخابه
دوستان عزیز یه سوال دیگه.
آیا در گوشی Samsung S8500 Wave که گفته میشه GPS آن 30 روزه است ، یعنی بعد از 30 روز دیگه نمیشه از gps آن استفاده کرد؟!
یا میشه برنامه های دیگه برای مسیر یابی و ... نصب کرد که بدون محدودیت باشن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)