خوب این سیستم که از جی ایسک 740 بالاتره چرا شمارش کمتر از 740 ؟ به نظر من که مدلش رو باید 840 میذاشت نه 660 !!!
خوب این سیستم که از جی ایسک 740 بالاتره چرا شمارش کمتر از 740 ؟ به نظر من که مدلش رو باید 840 میذاشت نه 660 !!!
12گیگ رم؟؟
به چه دردی میخوره؟!!!!!!!!
همین 6 گیگ رم لپتاپ منم همیشه 50% بدون استفادس جتی تو پردازش های فوق العاده بالا!
این msi هم مسخره کرده خودشو ها! هرچی رم بالا باشه که سرعت بالا نمیره! این لپتاپ با این سی پی یو و رم مثل اینه که یه ژیان رو بزاری توی اتوبان unlimit آلمان!
خوب 12 گیگ رم به چه درده این لپتاپ میخوره!!!!میدونید چه مصرف برقی داره؟!!چه اصطهلاک بالایی دارهتا این 12 گیگ رو آدرس دهی کنه؟ به نظر من که اصلا اصلا به صرفه نیست!
مگه به ترتیب حروف الفباس؟اگه اینجوری باشه که ان95 باید جدیدتر از ان8 باشه
![]()
خوشحال میشم بدونم 6 گیگ رم اضافی چند وات برق اضافه مصرف می کنه که شمارو به هیجان آورده!
در ضمن این سری برای کار های سنگین گرافیکی هست شما یه میکس فیلم با کیفیت fullhd انجام بده یا یکم روی انیمیشن کار کن ببین چه قدر رمت پر میشه.
میدونید لپتاپ باصولا" برای بیزنس من ها افرادی هست که دائما" در سفر هستن؟ این دستگاهی که ما در اختیاری دارید یک کامپیوتر همراهه. شما کجای دنیا دیدید که با لپتاپ کارای میکس حرفه ای فیلم کنن یا بخوان کارای فوق العاده سنگین باهاش انجام بدن؟ آخه برادر من میکس فیلم رو چه به لپتاپ؟ اگه بخواید با این قیمت برای مغازه میشه یه سیستم با 2برابر کانفیگ این لپتاپ رو بخرید.
بعضی از چیزا هستن که واقعا" برای یک سری از کارا ساخته نشدن و نمیشه این کارا رو نمیتونه انجام بده.
آمار فروشش میگه حتما به درد میخوره!
اگه میخوره که میخوره
جنابعالی اصلا عادت داری کلا" ساز مخالف برنی
اصولا ببینین دلیل پیشرفت نیازه
مثلا یک مثال
ما ورزش می کنیم برای سلامتی بعد مسابقه میزاریم برای تشویق بیشتر بعد طرف از مسیر اصلی و روح ورزش خارج میشه واسه شهرت یا پول یا هر چی میره سراغ دوپینگ
مثله لپ تاپ به خاطر نیاز به پرتابل بودن ساختن بعد تا تهشو خودت بگیر ...![]()
والااااااااامگه به ترتیب حروف الفباس؟ اگه اینجوری باشه که ان95 باید جدیدتر از ان8 باشه![]()
آخه ام اس آی هم شد برند اگه مجانی هم بتون دادند نگیرید
در ضمن اینجا دیکه آلین ور با 2 کارت گرافیک و اچ پی انوی با مشخصات بالا و با 16 گیگ رم و..... همه هیچن
واقعا پست خنده داری بود![]()
..............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)