تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: رده‌بندی برترین لیگ‌های جهان سال 2010

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

باز جای شکرش باقیه که IFFHS کلا یه تشکیلات آلمانیه و هیچ رقمه ایتالیایی نیست! ضمنا شایان ذکره سال 2009 همین سازمان بوندسلیگا رو سومین لیگ معتبر دنیا معرفی کرده بود...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

1) اسپانیا
    2) انگلیس
    به این میگن یه آمار دقیق و بی نقص

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این که میگی ایتالیا فقط بخاطر مطرح بودن تیمهاش امتیاز بیشتری اورده باید خدمتت بگم که دلیل اصلی اون عملکرد خوب تیم های ایتالیایی توی این دوران و قهرمانی های اونا بوده که باعث شده تیم های اون مطرح بشن
    در ضمن بازیکنان مطرحی هم توی این تیم ها بازی میکردن که باعث شده اسم این تیم ها بیشتر از این مطرح بشه

شما مثل این که بازی های ایتالیا رو ندیدی که میگی خسته کننده
    حالا اگه ما همچین لفظی رو برای المان به کار میبردیم شما کلی طلبکار میشدی که لیگ آلمان فلانه و غیره
    این که گل های کمی توی ایتالیا زده میشه به دلیل اینه که قواعد دفاعی توی اون بخوبی رعایت میشه و مدافعان خوبی توی سری آ بازی میکنن و دروازه بان ها هم کیفیت خوبی دارن
    کلا ایتالیا همیشه به عنوان دارنده بهترین مدافعان مطرح بوده و هست
    یک بار یک مقاله خوندم که یکی از مفسران لیگ انگلیس در مورد همین کیفیت مدافعان و دروازه بانان لیگ ایتالیا صحبت کرده بود و گفته بود یکی از دلایلی که گلهای کمتری نسبت به لیگ اسپانیا یا انگلیس زده میشه همین قدرت بالای تدافعی تیمهاست

در ضمن ساپورت و پخش تلویزیونی سراسری بازی ها همه چیزو بخوبی نشون میده
    اگه بازی های ایتالیا خسته کننده بود که این همه شبکه مختلف اون رو ساپورت نمیکردن

و در آخر همونطوری که شما کم شدن سهمیه ایتالیا و اختصاص دادن اون به المان رو درست و یک کار کارشناسی شده میدونی
    اینجا هم امثال من و شما این نتیجه رو صادر نکردن و بالاخره چند نفری بودن که فوتبال رو بهتر از ما بفهمن و نظر بدن
    تیما تدافعی بازی میکنن و این از نظر من خسته کنندست
    گفتم که این نظر منه
    همین خیلی از بچه های این انجمن هم میگن بازیای آلمان کسل کنندست و اصلا نگاه نمیکننش(جالب اینه که تو عمرشون یه بازی بوندسلیگا رو هم ندیدن و میگن کسل کنندست)
    من دیدم و میگم از سبک بازی تیمای ایتالیایی خوشم نمیاد چون نتیچه گیر ترین تیما تو اروپا ایتالیاییا هستن چون فوتبال زیبا به هیچ وجه براشون اهمیت نداره
    من پارسال بازیای میلان رو نگاه میکردم چون با حضور رونالدینیو و حرکاتش بازیشون جالب بود ولی این فصل نگاه نکردم بازی از ایتالیا رو و انکارم نمیکنم چون همونطور که گفتم به هیچ وجه فلسفه و سبک کاری فوتبال ایتالیا رو نمیپسندم.
    بازیاشونم کم گله چون تیما اصلا حمله نمیکنن تا زمانی که واقعا احتیاج نداشته باشن چون فلسفه بیشتر تیماشون اول گل نخوردن هست بعد به فکر گل زدن هستن.
    منم طرفدار همچین سبکی نیستم با اینکه این سبکم طرفدارای خاص خودشو داره.

از نظر حق پخش تلویزیونی هم هر 2 لیگ پارتنرای تی وی خودشونو دارن و توی کشورای مختلف شبکه های مختلفی بازیای این 2لیگ رو میبرن رو آنتن.

مگر اینکه ملاک شما از حق پخش هم مثل بعضی دیگه از طرفدارای ایتالیا پخش بازیاشون از صداسیما باشه که نشون میده کدوم لیگ بهتره.

بعدشم عنوان سومی سری آ به خاطر عملکرد اینتر بوده که با کسب کردن 5جام امتیاز لیگ ایتالیا رو برده بالاتر.
    Last edited by بردیا; 11-01-2011 at 14:25.

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

بچه ها اینایی که میگم نظرات شخصی خودم و دیدگاه من نسبت به این قضیه هست ممکنه شما باهاش مخالف باشید....
    از نظر من لیگی مثل اسپانیا نمیتونه رده اول باشه اولین و مهمترین چیزی که الان تو ذهن همتون میاد این 2قطبی بودنش هست که کاملا هم درست هست....لیگ انگلیس رقابت ها واسه قهرمانی عملا بین 5تیم برگزار میشه...به نظرم شایستگی اول شدن لایق انگلیس هست... از نظر فرهنگ مردم هم حساب کنی همین طور هست...تو اسپانیا 40 متر تماشاگر با زمین مسابقه فاصله داره یه حصار 5متری هم میکشن باز یکی با پرچم تیمش میپره تو زمین ولی تو انگلیس خودتون میبینید که تماشاگر بلند شه و یک قدم بیاد جلو تو زمین هست...البته مشخص هست که معیار این ها نیس من کلی گفتم...
    اما در مورد المان و ایتالیا....به نظرم ایتالیا فقط فوتبال بازی میکنه و هیچ جذابیتی تو فوتبال ایتالیا نمیبینم....و المان نمیگم خیلی ولی سرتر هست...فقط نمیدونم چرا فوتبال المان دیده نمیشه....همیشه همه تیم ها مدعی هستند....یادمه تیمی مثل دورتموند خیلی قدیما ازش میشنیدم ولی الان به دلایلی که نمیدونم کمرنگ شده....المان چه از نظر سبک بازی و چه از نظر محبوبیت(دقت کنید نگفتیم معروف بودن)از ایتالیا بهتر هست...حداقل ائن سبک تدافعی و خسته کننده ایتالیا رو نداره...

---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------

دوستان من که گفتم تداففعی و خسته کننده منظورم بازی میلان مثلا با لچه نیس...مشخصا میلان مقابل لچه تدافعی بازی نمیکنه...مقابل تیم های بزرگ عرض کردم...چه کشور خودشون چه تو اروپا...

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

و باز هم سری آ نشون داد که از آلمان بهتره
    شما مواضعت ضد و نقیضه!
    شما جالبه که رده بندی حساب شده ی یوفا رو که میگه لیگ آلمان بالاتر از ایتالیاست قبول نداری و رفتی واسه اون مقاله غیر علمی کارلو گارگانزه تاپیک زدی
    اونوقت به این رده بندیهای سایت آمار و ارقام فیفا که همه میدونن چقدر مسخرست و زیاد دیدیم که چقدر قبلا رده بندیهای عجیب غریب ارائه داده استناد می کنی و میگی این نشون میده لیگ ایتالیا بهتر از آلمان هست!
    Last edited by errmii; 11-01-2011 at 18:03.

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

هههههههههههههوووووووووووو ووررررررررررررراااااااااا اااااااااااا
    میدونستم اسپانیا بهترین لیگه...........به همه هم گفته بودم...........
    دیگه انگلیسیها نگین انگلیس اوله(ناسلامتی خودم هم انگلیسی همستما)
    المان هم که معلومه بدتر از سری ا هستش...

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کالچو تاکتیکی ترین لیگ دنیاست
    این حرف من نیست-حرف بنیتس هست که سه تا لیگ انگلیس-اسپانیا-ایتالیا رو تجربه کرده

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

La Liga Is The Best In The World And Premier League Can Learn From It – Sepp Blatter

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Jan 12, 2011

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

جالبه واقعا دوستان هرجا به نفعشون باشه ميگن نظر كارشناسا حساب شده است ولي هرجا به نفعشون نيست ميگن اين امار و ارقام بي حساب و كتابه !!! خدارو شكر اين عزيزان ثمتي ندارن تو فيفا وگر نه همه افتخارات واسه بوندس ليگا و بازيكنان الماني و مربيان الماني بود
    (كلا يه حرف منطفي و بدون غرض من نشنيدم از بعضي ها )
    كاش يكم منصف بوديم نه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

باز جای شکرش باقیه که IFFHS کلا یه تشکیلات آلمانیه و هیچ رقمه ایتالیایی نیست! ضمنا شایان ذکره سال 2009 همین سازمان بوندسلیگا رو سومین لیگ معتبر دنیا معرفی کرده بود...
    IFFHS یه تشکیلات آلمانیه ولی فکر کنم کارشناس هاش افغانی باشن!(البته با عرض معذرت از افغانیها!! )
    چون رده بندیهاش به همه چیز شبیهه جز رده بندی !
    جالبه واقعا دوستان هرجا به نفعشون باشه ميگن نظر كارشناسا حساب شده است ولي هرجا به نفعشون نيست ميگن اين امار و ارقام بي حساب و كتابه !!! خدارو شكر اين عزيزان ثمتي ندارن تو فيفا وگر نه همه افتخارات واسه بوندس ليگا و بازيكنان الماني و مربيان الماني بود
    (كلا يه حرف منطفي و بدون غرض من نشنيدم از بعضي ها )
    كاش يكم منصف بوديم نه ؟
    آخه امار داریم تا امار
    این سایت آمار و ارقام فیفا رو که همه ازش شاکین
    تو یه تاپیک دیگه هم که لیورپول رو بالاتر از منچستر گذاشته تو بهترین تیم های سال!که منچستریها هم شاکی بودن اونجا
    اصلا لیگ ایتالیا هم میگیم قبول بالاتر از لیگ آلمان بوده ولی برزیل چی؟لیگ برزیلم لابد بهتر از آلمانه!!؟
    ما نمیگیم همه امار و ارقام رو به نفع آلمانیها بدن میگیم حق رو به حقدار بدن و امار غیر منطقی ندن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •