من با میلاد موافقم آیپاد تاچ با یه گوشیه ی ساده البته 8گیگ اگه استفادت خیلی زیاد نیس خوبه
ولی زیاد بود یه 16گیگ بگیر
من با میلاد موافقم آیپاد تاچ با یه گوشیه ی ساده البته 8گیگ اگه استفادت خیلی زیاد نیس خوبه
ولی زیاد بود یه 16گیگ بگیر
مخالفم!
شما خیلی از اوقات دوست نداری آیپادتو با خودت ببری چون سخته نگهداریش!
اینو خودم و دوستانم تجربه کردیم. زیاد!
همون گوشی خیلی بهتره!
گوشی خیلی بهتره.نمیشه هر دفعه که خواستی اهنگ گوش کنی اینو بگیری دستت هر دفعه خواستی اس ام اس بدی گوشی رون که!
سخته.
در ضمن به نظر من یه گوشی بخر که بشه روش نرم افزار نصب کرد چون رو ایپاد که نمیتونی تمام فرمت های مختلف رو پخش کنی ولی حداقل یه گوشی بخر با سیستم عامل (مثل اندروئید یا با قیمت پایین تر بادا) که هزار جور نرم افزار مختلف باهاشه!
این گوشی هم سیستم عامل بادا داره و قمتش بدون گارنتی حدود 250-260 تومنه.
Samsung S7230E/S7233 Wave 723
البته که آیپاد نمیتونه جای گوشی رو بگیره! اما آی او اس از آندروید قوی تره در این زمینه! فعلنرو ایپاد که نمیتونی تمام فرمت های مختلف رو پخش کنی
ios در تمام زمینه ها برتره
من که جای شما بودم کار خودمو می کردم
هر چن جای گوشیو نمی گیزه ولی ازخیلی گوشیای دیگه بسیار بسیار سرتره
منم باSamsung S7230E Wave 723موافقم
سونی اریکسون که طراحی های بسیار خوب و زیبای داره
دبلیو 995 هم در کنار طراحی زیبا امکانات مولتی مدیای بسیار خوبی داره به خصوص از نظر گوش دادن به موسیقی
از گوشی سامسونگ بدم میاد
این گوشیهای سونی که همشون مثل همدیگهن!
بازیهاشم خوب باشه.پس میمونه HTC و اندروید . 290 میتونی بدی Wildfire بگیری ؟خوش دست و زیبا باشه.
-----------------
اگه تجربه ی حمل دو دستگاه به صورت همزمان رو نداری عجله نکن خوب رو این موضوع فکر کن یا اگه میتونی با دو دستگاه امتحان کن (یه گوشی و یه MP3 Player ) ببین میتونی همیشه همراهت حملشون کنی , چون خیلیا بودن قبل خرید گفتن آره میتونیم ولی بعدا دیدن نه همون اوایل که آدم زیاد ذوق و شوق داره میتونه بعد یکی دو ماه فقط توو مسافرت و اینا یاد آدم میفته برش داره بقیه مواقع توو خونه جا میمونه توو مواقعی که احساس میکنی الان باید پیشت میبود تا باهاش بازی کنی مثلا اونقوت آدم ضد حال میخوره , اینم که برش نداری نه اینکه یادت بره هااا , اکثرا به این خاطر که کم کم سختت میاد برش داری
دقیقا صحبت های شما درسته.
ولی از ظاهر آیپاد خیلی خوشم اومده.
اگه بازیهاش و نرم افزاراش عالی باشن که همین آیپدو انتخاب میکنم.
نظر شما چیه؟
راستی کار با آیپد راحته؟از همون اول میشه باهاش راحت کار کرد؟یعن به مشکلی بر نمیخورم؟
آیپاد که گوشی نیست!
درضمن خرید آیپاد 8گیگ اشتباه محضه! 4تا آهنگ و 2تا بازی بریزی پر میشه! 32 باید بخرید حداقل که 350-360تومنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)