سلام.
wpf یه راه دیگست. فرض کن پروژه ای کلا به صورت ویندوز فرم نوشته شده. حالا دیگه انتقالش به wpf دردسر زیادی داره.
سلام.
wpf یه راه دیگست. فرض کن پروژه ای کلا به صورت ویندوز فرم نوشته شده. حالا دیگه انتقالش به wpf دردسر زیادی داره.
شما چنین WPF ای دارید ؟ میشه بزارید ببینیم .
تا حالا با wpf کار کردی؟
تو wpf برای هر شی رو فرم میشه Opacity تعریف کرد
برای کار با WPF باید XML هم بلد باشی![]()
کار نکردم . ولی با XML کمی آشنایی دارم .
بالاخره باید از یه جایی شروع کرد دیگه . حالا اگه دارید بزارید . ببینیم چی میشه .
سلام
این مورد که اشاره کردم فقط منحصر به شرایط ظرف و مظروف است و رابطه Background دو شی (شامل رنگ و تصویر) اعمال میشود.نوشته شده توسط Payman_62
چیزی شبیه این:
mediafire.com/?9pps5td6rd52rv7
سلام.
این در واقع همون پارامتر آلفا کلاس کالر هست.
اگه یه عکس در یه پیکچر باکس باشه شفافیت پیکچر باکس از بین میره. در واقع عکس بک کالر رو میپوشونه.
من میخواستم پیکچر باکس رو همراه عکس ترنزپرنت کنم. تو wpf همون طور که دوستمون گفت به راحتی انجام پذیره. اما در ویندوز فرم کمی مشکله.
نیازی نیست الزاما کاملا Xml بلد باشی تا بتوانی WPF کار کنی یه برنامه Wpf را باز کن و سعی کن بفهمی چی به چیه(کدهاش را مرحله به مرحله بخوان) می فهمی که مثل حالت فرمی است قسمت کلاس و کد نویسی اصلی و در طراحی هم فقط کافیه با Properties کار کنی. اول کار سعی نکن کدی برای طراحی دستی بنویسی و فقط تغیرات را با کمک Properties اعمال کن بعد به تگی که اضافه می شود دقت کن در Msdn در مورد تگ جستجو کن خصوصیان آن را بدست می آوری. من یه پروژه ساده دارم می تونی یه نگاهی بکنی شاید بکارت بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من ویندوز XP دارم . و اگه بخوام WPF این مورد رو درست کنم . چون ویندوز اکس پی از این قابلیت پشتیبانی نمیکنه نمیتونم نتیجش رو در حین کار ببیننم . پس اگه کسی ویندوز 7 داره اگه میتونه اینو درست کنه یا اگه داره و در اختیار بقیه قرار بده .
ممنون.
Last edited by shadmehrshadow1; 18-01-2011 at 12:10.
WPF که مختص ویستا یا سون نیست، روی XP هم Windows Presentation Foundation نصب هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)